Celebrinfea Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika&Aischa jestem :) Jak wspomniałam proszę zapisać 10 PLN stałej deklaracji, na dobry początek :) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Celebrinfea napisał(a):Martika&Aischa jestem :) Jak wspomniałam proszę zapisać 10 PLN stałej deklaracji, na dobry początek :) Kochana Pięknie Dziękuję i witamy na wątku naszych dziewczynek:loveu: Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Celebrinfea pięknie dziękujemy i jesteśmy Ci wdzięczni :loveu: Marto wyczyść skrzynkę kochana :) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Celebrinfea pięknie dziękujemy i jesteśmy Ci wdzięczni :loveu: Marto wyczyść skrzynkę kochana :) Beatkaa moje skrzyneczka posprzątana :( nie mogę wysłać do nikogo PW :( Nie przechodzą wiadomości :( Quote
dominikabankert Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika ty masz cos wciaz z ta skrzynka napisz moze do moda to ci naprawi ta niedogodnosc:) Quote
anula42 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ;)kochani - postaram sie nie zbankrutować, odmówię sobie kolejnych tipsów, kolejnego botoksu, kolejnych zabiegów w SPA, postaram się załapać do kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami".......(ale się sama z siebie teraz usmiałam) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 anula42 napisał(a):;)kochani - postaram sie nie zbankrutować, odmówię sobie kolejnych tipsów, kolejnego botoksu, kolejnych zabiegów w SPA, postaram się załapać do kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami".......(ale się sama z siebie teraz usmiałam) :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 dominikabankert napisał(a):Martika ty masz cos wciaz z ta skrzynka napisz moze do moda to ci naprawi ta niedogodnosc:) Kochana to prawda :( ja wciąż mam problemy :shake: sprzątam i sprzątam i ciągle zapchana :shake: Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa moje skrzyneczka posprzątana :( nie mogę wysłać do nikogo PW :( Nie przechodzą wiadomości :( Ojoj to niefajnie :(:( Kochana w tym rozliczeniu trzeba pomyśleć jak to zrobić,bo np.teraz wygląda na to,że deklaracja stała już przyszła i się wszystko plącze..więc jakoś osobno trzeba to wrzucić i oznaczać,że przyszło.Np.ja tak prowadzę rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpusiowi-grozi-powrót-do-schronu.BRAKUJE-30-ZŁ-STAŁYCH-DEKLARACJI-!PILNIE! Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Ojoj to niefajnie :(:( Kochana w tym rozliczeniu trzeba pomyśleć jak to zrobić,bo np.teraz wygląda na to,że deklaracja stała już przyszła i się wszystko plącze..więc jakoś osobno trzeba to wrzucić i oznaczać,że przyszło.Np.ja tak prowadzę rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpusiowi-grozi-powrót-do-schronu.BRAKUJE-30-ZŁ-STAŁYCH-DEKLARACJI-!PILNIE! Beatkaa to ja może wpłaty jednorazowe będę uzupełniała po wiadomośći że wpłynęły a stałe z dopiskiem - wpłynęło ??? Tak może być ??? Zaznaczyłam żeby nie umknęło kochana. Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Gwiazdka na cafeanimal :) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Gwiazdka,37673 Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatkaa to ja może wpłaty jednorazowe będę uzupełniała po wiadomośći że wpłynęły a stałe z dopiskiem - wpłynęło ??? Tak może być ??? Zaznaczyłam żeby nie umknęło kochana. Jasne,bez problemu :) Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Jasne,bez problemu :) No to super - jak wpłynie to zaznaczę -"wpłynęło" :) Kochana proszę wyślij PW z numerkiem konta do cioteczki ze stałą deklaracją bo moja skrzynka wariuje :( Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Gwiazdka na cafeanimal :) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Gwiazdka,37673 Super :) Beatkaa a Stellcia ??? Jej też szukamy kochającego człowieka;) Quote
Beatkaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Super :) Beatkaa a Stellcia ??? Jej też szukamy kochającego człowieka;) Jej też zrobię - oczywiście o naszej kochanej Stellci też pamiętam :)Może Kasia mogłaby napisać króciutki tekst to po południu bym wstawiła ? Quote
Martika&Aischa Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Beatkaa napisał(a):Jej też zrobię - oczywiście o naszej kochanej Stellci też pamiętam :)Może Kasia mogłaby napisać króciutki tekst to po południu bym wstawiła ? Jak się Kasia pojawi to na pewno coś podpowie :) Quote
gorki330 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jak się Kasia pojawi to na pewno coś podpowie :) łoo matko , ja nie mam kompletnie talentu do pisania wzruszających tekstów , postaram się cos naskrobać , poproszę o adres na pw , gdzie mam wysłać moje wypociny :) Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 gorki330 napisał(a):łoo matko , ja nie mam kompletnie talentu do pisania wzruszających tekstów , postaram się cos naskrobać , poproszę o adres na pw , gdzie mam wysłać moje wypociny :) Cioteczko wyślij na PW do Beatkaa :) Quote
gorki330 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Beatkaa - napisałam tekst do ogłoszeń , proszę o korektę :) Quote
Beatkaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Celebrinfea napisał(a):Beatkaa dzięki, już poszło :) Super,dam znać jak dojdzie :) gorki330 napisał(a):Beatkaa - napisałam tekst do ogłoszeń , proszę o korektę :) kochana tekst jest strzałem w 10,naprawdę jest super :loveu: Jak ktoś będzie chętny do robienia ogłoszeń to od razu mu posyłam.Tekst chwyta za serce...naprawdę dobra robota:thumbs: EDIT: Jutro wystawię Stellci cafeanimal ;) Przyszły takie wpłaty: an-na - 350zł :loveu: paulinken - 50zł :loveu: CELEBRINFEA - 10zł :loveu:[za kwiecień-stała deklaracja] Dziękujemy :multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Beatkaa napisał(a):Super,dam znać jak dojdzie :) kochana tekst jest strzałem w 10,naprawdę jest super :loveu: Jak ktoś będzie chętny do robienia ogłoszeń to od razu mu posyłam.Tekst chwyta za serce...naprawdę dobra robota:thumbs: EDIT: Jutro wystawię Stellci cafeanimal ;) Przyszły takie wpłaty: an-na - 350zł :loveu: paulinken - 50zł :loveu: CELEBRINFEA - 10zł :loveu:[za kwiecień-stała deklaracja] Dziękujemy :multi::multi: Pięknie dziękujemy za wsparcie naszych kochanych dziewczynek!!! Co tu dużo mówić Cioteczki jesteście WIELKIE !!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
Martika&Aischa Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Kochane cioteczki błagam zajrzyjcie :(:(:( Cezarek już NIGDY Nie będzie chodził !!!!! :(:(:( http://www.dogomania.pl/threads/183599-Cezar-mix-DONa.-Czeka-na-nowy-dom-!-Chrzanów.-Zbieramy-na-operacje-!/page21 Quote
Recommended Posts