Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
Celebrinfea pięknie dziękujemy i jesteśmy Ci wdzięczni :loveu:
Marto wyczyść skrzynkę kochana :)

Beatkaa moje skrzyneczka posprzątana :( nie mogę wysłać do nikogo PW :( Nie przechodzą wiadomości :(

Posted

;)kochani - postaram sie nie zbankrutować, odmówię sobie kolejnych tipsów, kolejnego botoksu, kolejnych zabiegów w SPA, postaram się załapać do kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami".......(ale się sama z siebie teraz usmiałam)

Posted

anula42 napisał(a):
;)kochani - postaram sie nie zbankrutować, odmówię sobie kolejnych tipsów, kolejnego botoksu, kolejnych zabiegów w SPA, postaram się załapać do kolejnej edycji "Tańca z gwiazdami".......(ale się sama z siebie teraz usmiałam)

:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

dominikabankert napisał(a):
Martika ty masz cos wciaz z ta skrzynka napisz moze do moda to ci naprawi ta niedogodnosc:)

Kochana to prawda :( ja wciąż mam problemy :shake: sprzątam i sprzątam i ciągle zapchana :shake:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Beatkaa moje skrzyneczka posprzątana :( nie mogę wysłać do nikogo PW :( Nie przechodzą wiadomości :(

Ojoj to niefajnie :(:( Kochana w tym rozliczeniu trzeba pomyśleć jak to zrobić,bo np.teraz wygląda na to,że deklaracja stała już przyszła i się wszystko plącze..więc jakoś osobno trzeba to wrzucić i oznaczać,że przyszło.Np.ja tak prowadzę rozliczenie:
http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpusiowi-grozi-powrót-do-schronu.BRAKUJE-30-ZŁ-STAŁYCH-DEKLARACJI-!PILNIE!

Posted

Beatkaa napisał(a):
Ojoj to niefajnie :(:( Kochana w tym rozliczeniu trzeba pomyśleć jak to zrobić,bo np.teraz wygląda na to,że deklaracja stała już przyszła i się wszystko plącze..więc jakoś osobno trzeba to wrzucić i oznaczać,że przyszło.Np.ja tak prowadzę rozliczenie:
http://www.dogomania.pl/threads/199799-Pimpusiowi-grozi-powrót-do-schronu.BRAKUJE-30-ZŁ-STAŁYCH-DEKLARACJI-!PILNIE!

Beatkaa to ja może wpłaty jednorazowe będę uzupełniała po wiadomośći że wpłynęły a stałe z dopiskiem - wpłynęło ???
Tak może być ???
Zaznaczyłam żeby nie umknęło kochana.

Posted

Beatkaa to ja może wpłaty jednorazowe będę uzupełniała po wiadomośći że wpłynęły a stałe z dopiskiem - wpłynęło ???
Tak może być ???
Zaznaczyłam żeby nie umknęło kochana.

Jasne,bez problemu :)

Posted

Super :) Beatkaa a Stellcia ??? Jej też szukamy kochającego człowieka;)

Jej też zrobię - oczywiście o naszej kochanej Stellci też pamiętam :)Może Kasia mogłaby napisać króciutki tekst to po południu bym wstawiła ?

Posted

Beatkaa napisał(a):
Jej też zrobię - oczywiście o naszej kochanej Stellci też pamiętam :)Może Kasia mogłaby napisać króciutki tekst to po południu bym wstawiła ?

Jak się Kasia pojawi to na pewno coś podpowie :)

Posted

Jak się Kasia pojawi to na pewno coś podpowie :)

łoo matko , ja nie mam kompletnie talentu do pisania wzruszających tekstów , postaram się cos naskrobać , poproszę o adres na pw , gdzie mam wysłać moje wypociny :)

Posted

gorki330 napisał(a):
łoo matko , ja nie mam kompletnie talentu do pisania wzruszających tekstów , postaram się cos naskrobać , poproszę o adres na pw , gdzie mam wysłać moje wypociny :)

Cioteczko wyślij na PW do Beatkaa :)

Posted

Celebrinfea napisał(a):
Beatkaa dzięki, już poszło :)

Super,dam znać jak dojdzie :)

gorki330 napisał(a):
Beatkaa - napisałam tekst do ogłoszeń , proszę o korektę :)

kochana tekst jest strzałem w 10,naprawdę jest super :loveu: Jak ktoś będzie chętny do robienia ogłoszeń to od razu mu posyłam.Tekst chwyta za serce...naprawdę dobra robota:thumbs:

EDIT:
Jutro wystawię Stellci cafeanimal ;)

Przyszły takie wpłaty:
an-na - 350zł :loveu:
paulinken - 50zł :loveu:
CELEBRINFEA - 10zł :loveu:[za kwiecień-stała deklaracja]

Dziękujemy :multi::multi:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Super,dam znać jak dojdzie :)

kochana tekst jest strzałem w 10,naprawdę jest super :loveu: Jak ktoś będzie chętny do robienia ogłoszeń to od razu mu posyłam.Tekst chwyta za serce...naprawdę dobra robota:thumbs:

EDIT:
Jutro wystawię Stellci cafeanimal ;)

Przyszły takie wpłaty:
an-na - 350zł :loveu:
paulinken - 50zł :loveu:
CELEBRINFEA - 10zł :loveu:[za kwiecień-stała deklaracja]

Dziękujemy :multi::multi:

Pięknie dziękujemy za wsparcie naszych kochanych dziewczynek!!! Co tu dużo mówić Cioteczki jesteście WIELKIE !!!!!!!!!!:multi::multi: