sylwuś Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Ile przed podroza chlopak powinien byc bez jedzenia? Mam info od mikusia ze dzisiaj po powrocie do domu rowniez wszystko bylo ok:lol: Faflaki sie podzielily... Na czas naszej nieobecnosci w domu Lolka uzycza Lakusiowi swego poslania (wowczas jego okazuje sie byc mniej atrakcyjne;)) a sama idzie do sypialni pilnowac "swego" lozka. Wczoraj odwiedzila nas niespodziewanie moja siostra...jak zobaczyla dwa sliniace sie potwory;), zalatwila sprawe w drzwiach i sie wycofala:evil_lol: Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Moje siostry to by usiadły na podłodze by się w pełni delektować tymi wspaniałościami hehehe,tak samo narwane jak ja :) Im więcej psiaków tym lepiej,szkoda,że nas jak na razie nie stać na więcej niż jednego,ale za to cała trójca ma po jednym :D Quote
mikuś1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='sylwuś']Wczoraj odwiedzila nas niespodziewanie moja siostra...jak zobaczyla dwa sliniace sie potwory;), zalatwila sprawe w drzwiach i sie wycofala:evil_lol: A niech się boi:diabloti: Lacky i tak się z tego śmieje Choć zdażają mu się także chwile zadumy dziś oczywiście był grzeczny jak nikogo w domu nie było aniołek :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: Quote
giselle4 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 slicznie umaszczony i piekny ...dobrze ze ma juz człowieka do kochania:) Quote
Alicja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 cudny jest ... http://img84.imageshack.us/img84/6100/lakus1.jpg czasem zazdroszczę tym co mają boxie ..... Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Alicja']cudny jest ... http://img84.imageshack.us/img84/6100/lakus1.jpg czasem zazdroszczę tym co mają boxie ..... Nie ma co zazdrościć,tylko sobie sprezentować,zresztą twój Ozzulek też niczego sobie chłopisko :D Quote
decik Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam :) Lacky od jutra będzie Krakowianinem :) Quote
Jagoda1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 decik napisał(a):Witam :) Lacky od jutra będzie Krakowianinem :) Czyżby przyszły Domek.... ;)? Quote
decik Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam :) Od jutra Lacky będzie krakowianinem, rodzinka nie może się już doczekać :) Quote
decik Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tylko transport :) Ja już mam swoje boksiowe szczęście :) Koleżanka tak się w moim zakochała, że postanowiła zmienic upodobania z wilczurów (niestety niedawno musiała uśpić swojego staruszka) Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 decik napisał(a):Tylko transport :) Ja już mam swoje boksiowe szczęście :) Koleżanka tak się w moim zakochała, że postanowiła zmienic upodobania z wilczurów (niestety niedawno musiała uśpić swojego staruszka) No i żałować na pewno nie będzie,ja mam od 12 lat boksie i nie zamienię nigdy na inne,inne mogą być na dokładkę jedynie :D Quote
Jagoda1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No to ja policytuję... mam trzecią boksinkę.:) "Dodatek", uroczy znajduszek terierek, też trzeci. Poprzednie były sunie, ale chłopak jest super...:) Quote
decik Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Scoobol to mój pierwszy boksik (też po wilku) - i już napewno rasy nie zmienię :) Zdecydowałam się na niego w 10 sekund kiedy znajoma weterynarz zadzwoniła, że ma 5 miesięcznego boksia do uśpienia (bo ma krzywy zgryz!!!!!!!!!) - pojechałam, zabrałam i już tak razem ponad 2 lata :): Quote
Alicja Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 a ja po Boxiu ( [*]) mam asta ... ale serducho z boxiami zostało Quote
Ewka :) Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 :multi: Może spotkają się kiedyś z krakowianką Bonitą :razz: :loveu: Quote
piechcia15 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 fajowy koleś:) wiedziałam Sylwuś że długo bez niego nie wytrzymasz po tym jak pisałaś maile:) jak mi powiedzieli w schronie że ktoś z SOS zabrał chłopaka to byłam pewna ze ty:) w wolnej chwili przebrnę przez wątek:) Quote
sylwuś Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Wracam z pracy i co widzę??? Faflaki się bawią:lol::lol::lol: Szkoda że nie załapały z tą zabawą wcześniej, byłoby wesoło;) Quote
sylwuś Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Mój Adaś wybłagał by wrócić jutro do domu zaraz po lekcjach (czyt: nie chciał iść na świetlicę) by przyjść się pożegnać z Lackym (dla niego Lukiem;)) Wiem że łatwo się z nim rozstać nie będzie. Po poprzedniej naszej kilkumiesiecznej tymczasowiczce Bibi też łatwo nie było:placz: Ale tak miało być... tłumaczę dzieciom, że zrobiliśmy dobry uczynek (Adaś idzie teraz do I Komunii więc dobre uczynki/grzechy itd są jak najbardziej na czasie), że pomogliśmy, że taka jest w tym nasza rola. Jestem dumna z moich dzieci! Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 decik napisał(a):Scoobol to mój pierwszy boksik (też po wilku) - i już napewno rasy nie zmienię :) Zdecydowałam się na niego w 10 sekund kiedy znajoma weterynarz zadzwoniła, że ma 5 miesięcznego boksia do uśpienia (bo ma krzywy zgryz!!!!!!!!!) - pojechałam, zabrałam i już tak razem ponad 2 lata :): Jak można uśpić psiaka,bo ma krzywy zgryz.Masakra jakaś :( sylwuś napisał(a):Mój Adaś wybłagał by wrócić jutro do domu zaraz po lekcjach (czyt: nie chciał iść na świetlicę) by przyjść się pożegnać z Lackym (dla niego Lukiem;)) Wiem że łatwo się z nim rozstać nie będzie. Po poprzedniej naszej kilkumiesiecznej tymczasowiczce Bibi też łatwo nie było:placz: Ale tak miało być... tłumaczę dzieciom, że zrobiliśmy dobry uczynek (Adaś idzie teraz do I Komunii więc dobre uczynki/grzechy itd są jak najbardziej na czasie), że pomogliśmy, że taka jest w tym nasza rola. Jestem dumna z moich dzieci! Moja córcia 3 letnia po kilku godzinach wyje,że pan zabiera jej psa,ze starszymi jest jednak dużo łatwiej :) Quote
decik Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 No to Lacky trafia do domku równolatka :) Syn mojej koleżanki też właśnie idzie do komunii :) Do zobaczenia około 15.00 :) Quote
Kapsel Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Też mocno trzymam, szerokiej drogi decik :kciuki::kciuki::kciuki: Sylwuś, leć kupić chusteczki, na pewni się przydadzą :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
Recommended Posts