Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ile przed podroza chlopak powinien byc bez jedzenia?

Mam info od mikusia ze dzisiaj po powrocie do domu rowniez wszystko bylo ok:lol:
Faflaki sie podzielily... Na czas naszej nieobecnosci w domu Lolka uzycza Lakusiowi swego poslania (wowczas jego okazuje sie byc mniej atrakcyjne;)) a sama idzie do sypialni pilnowac "swego" lozka.

Wczoraj odwiedzila nas niespodziewanie moja siostra...jak zobaczyla dwa sliniace sie potwory;), zalatwila sprawe w drzwiach i sie wycofala:evil_lol:

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje siostry to by usiadły na podłodze by się w pełni delektować tymi wspaniałościami hehehe,tak samo narwane jak ja :) Im więcej psiaków tym lepiej,szkoda,że nas jak na razie nie stać na więcej niż jednego,ale za to cała trójca ma po jednym :D

Posted

[quote name='sylwuś']Wczoraj odwiedzila nas niespodziewanie moja siostra...jak zobaczyla dwa sliniace sie potwory;), zalatwila sprawe w drzwiach i sie wycofala:evil_lol:

A niech się boi:diabloti:

Lacky i tak się z tego śmieje

Choć zdażają mu się także chwile zadumy

dziś oczywiście był grzeczny jak nikogo w domu nie było
aniołek :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel:

Posted

Tylko transport :) Ja już mam swoje boksiowe szczęście :) Koleżanka tak się w moim zakochała, że postanowiła zmienic upodobania z wilczurów (niestety niedawno musiała uśpić swojego staruszka)

Posted

decik napisał(a):
Tylko transport :) Ja już mam swoje boksiowe szczęście :) Koleżanka tak się w moim zakochała, że postanowiła zmienic upodobania z wilczurów (niestety niedawno musiała uśpić swojego staruszka)

No i żałować na pewno nie będzie,ja mam od 12 lat boksie i nie zamienię nigdy na inne,inne mogą być na dokładkę jedynie :D

Posted

Scoobol to mój pierwszy boksik (też po wilku) - i już napewno rasy nie zmienię :) Zdecydowałam się na niego w 10 sekund kiedy znajoma weterynarz zadzwoniła, że ma 5 miesięcznego boksia do uśpienia (bo ma krzywy zgryz!!!!!!!!!) - pojechałam, zabrałam i już tak razem ponad 2 lata :):

Posted

fajowy koleś:) wiedziałam Sylwuś że długo bez niego nie wytrzymasz po tym jak pisałaś maile:) jak mi powiedzieli w schronie że ktoś z SOS zabrał chłopaka to byłam pewna ze ty:)
w wolnej chwili przebrnę przez wątek:)

Posted

Mój Adaś wybłagał by wrócić jutro do domu zaraz po lekcjach (czyt: nie chciał iść na świetlicę) by przyjść się pożegnać z Lackym (dla niego Lukiem;))
Wiem że łatwo się z nim rozstać nie będzie.
Po poprzedniej naszej kilkumiesiecznej tymczasowiczce Bibi też łatwo nie było:placz:
Ale tak miało być... tłumaczę dzieciom, że zrobiliśmy dobry uczynek (Adaś idzie teraz do I Komunii więc dobre uczynki/grzechy itd są jak najbardziej na czasie), że pomogliśmy, że taka jest w tym nasza rola. Jestem dumna z moich dzieci!

Posted

decik napisał(a):
Scoobol to mój pierwszy boksik (też po wilku) - i już napewno rasy nie zmienię :) Zdecydowałam się na niego w 10 sekund kiedy znajoma weterynarz zadzwoniła, że ma 5 miesięcznego boksia do uśpienia (bo ma krzywy zgryz!!!!!!!!!) - pojechałam, zabrałam i już tak razem ponad 2 lata :):

Jak można uśpić psiaka,bo ma krzywy zgryz.Masakra jakaś :(

sylwuś napisał(a):
Mój Adaś wybłagał by wrócić jutro do domu zaraz po lekcjach (czyt: nie chciał iść na świetlicę) by przyjść się pożegnać z Lackym (dla niego Lukiem;))
Wiem że łatwo się z nim rozstać nie będzie.
Po poprzedniej naszej kilkumiesiecznej tymczasowiczce Bibi też łatwo nie było:placz:
Ale tak miało być... tłumaczę dzieciom, że zrobiliśmy dobry uczynek (Adaś idzie teraz do I Komunii więc dobre uczynki/grzechy itd są jak najbardziej na czasie), że pomogliśmy, że taka jest w tym nasza rola. Jestem dumna z moich dzieci!

Moja córcia 3 letnia po kilku godzinach wyje,że pan zabiera jej psa,ze starszymi jest jednak dużo łatwiej :)