Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maruda666 napisał(a):
....i piłki zabiera :cool3:

i jeszcze z łóżka zgania i za bardzo szczekać nie pozwala ;-)

Kochani proszę trzymać kciuki za faflaki, za godzinkę zmykam do pracy i zostają same w domku na ok.2 godziny!! Zaraz pomykamy na spacer czyt: idziemy przeciągnąć pańcie po trawnikach ;-)

Posted

Nareszcie się zalogowałam, a juz myślałam że w pracy mi bramkę założyli:cool3::cool3::cool3:

Sylwio, ja będę trzymać dozór nad falakami, możesz spokojnie śmigać do pracy :evil_lol:. Kamery w mieszkaniu to bardzo dobra rzecz, człowiek miałby całkowitą kontrolę nad wszystkim :razz:
Będzie dobrze!!! :multi::multi::multi:

Posted

sylwuś napisał(a):
mikuś zdawaj nam tu relacje co w domu zastałeś...????:roll:
Czy ja mam wogóle do czego wracać?? boszzzz jaką ja mam bujną wyobraźnię...

Nie no. chwile człowieka nie ma i już bujna wyobrażnia :) Z faflunami trza było wyjść, dzieci do domu przyprowadzić....
Więc tak.... huragan przez dom nie przeszedł, co więcej nie było nawet leciutkiego zefirka. Nie zrobiły w domu NIC.
Spał sobie grzecznie na posłaniu bo lolka oczywiście okupowała łóżko. Widać, że chłopak okres młodzieńczego buntu ma już za sobą.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
...ale Was zaskoczył...:evil_lol:

ON wciąż nas zaskakuje :-)

A żebyście widziały jaka była radocha jak zobaczyły mnie wysiadającą z samochodu, gdy wróciłam z pracy. Były akurat (niby przypakiem;-)) na spacerku...
Lakuś to chłopak bez umiaru w okazywaniu radości i czułości. Wyznaje zasadę, że tego nigdy za wiele;-)
Niewiem jak jutro pójdę rano z dzieciakami do szkoły/przedszkola bo moja kurtka w pięknym jasno niebieskim kolorze udekorowana została asymetrycznymi śladami ubłoconych psich łap...

No i napiszę jeszcze, że "nasza" dwójka na spacerze to teraz mega postrach osiedla ;-)
"ło matko jakie wielkie, groźne!! psy

Posted

..."groźne psy"...:cool3:
Kiedy miałam na tymczasie boksia Gucia, to moje wieczorne spacery z dwoma bokserami i terierkiem też budziły respekt. A jak ja za to się czułam bezpiecznie!;)

Dobrego domku, boksinku!

Posted

Ja sama się kiedyś boksi bałam....takei straaaaaaaaaasznie grożne z tego pysia się wydawały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sylwio, możemy ciutkę tajemnicy cioteczkom zdradzić? Jak myślisz? :razz:

Posted

Lacky to wybredna bestia... wczoraj nie szło suche, za to puszeczki a owszem ;), dziś już puszeczki są beee.... przyszło mi więc na gotowanie:roll:
Mam nadzieje że nie wzgardzi moimi zdolnościami kulinarnymi.

Posted

Od początku wiedziałam/czułam że to szczęściarz:loveu:
Czy imię Lacky to zasługa cioci Małgosi?
Bo w schronie figurował poprostu jako numerek:shake: (3118-pamiętam, tego zapomnieć się nie da!)

Poprosimy o jeszcze mocniejsze kciukasy, dobre fluidy, i siły dla nas abyśmy ową cudną fafluniastą lizawkę mogli wyprawić jutro w podróż po lepsze jutro.
No i już mi się łezka kręci...

Posted

sylwuś napisał(a):
Od początku wiedziałam/czułam że to szczęściarz:loveu:
Czy imię Lacky to zasługa cioci Małgosi?
Bo w schronie figurował poprostu jako numerek:shake: (3118-pamiętam, tego zapomnieć się nie da!)

Poprosimy o jeszcze mocniejsze kciukasy, dobre fluidy, i siły dla nas abyśmy ową cudną fafluniastą lizawkę mogli wyprawić jutro w podróż po lepsze jutro.
No i już mi się łezka kręci...

Boksiołek to faktycznie szczęściarz.:cool2: Dostałam info, że wyprawka dla Lakusia juz kupiona, WSZYSTKO!!! łącznie z nowymi miskami, zabaweczkami i innymi psimi pierdołkami:grin:

A jutro........ :roll::roll::roll: domyslacie się cioteczki, co może być jutro??? :grins:

Posted

Kapsel napisał(a):
Boksiołek to faktycznie szczęściarz.:cool2: Dostałam info, że wyprawka dla Lakusia juz kupiona, WSZYSTKO!!! łącznie z nowymi miskami, zabaweczkami i innymi psimi pierdołkami:grin:

A jutro........ :roll::roll::roll: domyslacie się cioteczki, co może być jutro??? :grins:

Z tymi zabaweczkami na początku to ostrożnie trzeba. Jak dostał pileczke to bronił jej bardzo zawzięcie.

Posted

mikuś1 napisał(a):
Z tymi zabaweczkami na początku to ostrożnie trzeba. Jak dostał pileczke to bronił jej bardzo zawzięcie.

Pewnie bronił przed Waszą boksia, a tam będzie JEDYNAKIEM :p:p:p