Alicja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jaka niedobra ...suche daje do jedzenia ......... :lol::lol: Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A my nieustannie zaglądamy, trzyamy kciuki i osiem łapek za dobry dom! Quote
Maruda666 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Alicja napisał(a):jaka niedobra ...suche daje do jedzenia ......... :lol::lol: ....i piłki zabiera :cool3: Quote
sylwuś Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Maruda666 napisał(a):....i piłki zabiera :cool3: i jeszcze z łóżka zgania i za bardzo szczekać nie pozwala ;-) Kochani proszę trzymać kciuki za faflaki, za godzinkę zmykam do pracy i zostają same w domku na ok.2 godziny!! Zaraz pomykamy na spacer czyt: idziemy przeciągnąć pańcie po trawnikach ;-) Quote
Kapsel Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nareszcie się zalogowałam, a juz myślałam że w pracy mi bramkę założyli:cool3::cool3::cool3: Sylwio, ja będę trzymać dozór nad falakami, możesz spokojnie śmigać do pracy :evil_lol:. Kamery w mieszkaniu to bardzo dobra rzecz, człowiek miałby całkowitą kontrolę nad wszystkim :razz: Będzie dobrze!!! :multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jestem na zaproszenie Kaspelka, potem poczytam Quote
sylwuś Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 mikuś zdawaj nam tu relacje co w domu zastałeś...????:roll: Czy ja mam wogóle do czego wracać?? boszzzz jaką ja mam bujną wyobraźnię... Quote
Agnezia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Komputer się pewnie zjadł to nie ma jak relacji zdawać ;) Quote
hecia13 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Agnezia napisał(a):Komputer się pewnie zjadł to nie ma jak relacji zdawać ;) Komputer psi pożarli :evilbat::megagrin: Quote
mikuś1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 sylwuś napisał(a):mikuś zdawaj nam tu relacje co w domu zastałeś...????:roll: Czy ja mam wogóle do czego wracać?? boszzzz jaką ja mam bujną wyobraźnię... Nie no. chwile człowieka nie ma i już bujna wyobrażnia :) Z faflunami trza było wyjść, dzieci do domu przyprowadzić.... Więc tak.... huragan przez dom nie przeszedł, co więcej nie było nawet leciutkiego zefirka. Nie zrobiły w domu NIC. Spał sobie grzecznie na posłaniu bo lolka oczywiście okupowała łóżko. Widać, że chłopak okres młodzieńczego buntu ma już za sobą. Quote
sylwuś Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Jagoda1 napisał(a):...ale Was zaskoczył...:evil_lol: ON wciąż nas zaskakuje :-) A żebyście widziały jaka była radocha jak zobaczyły mnie wysiadającą z samochodu, gdy wróciłam z pracy. Były akurat (niby przypakiem;-)) na spacerku... Lakuś to chłopak bez umiaru w okazywaniu radości i czułości. Wyznaje zasadę, że tego nigdy za wiele;-) Niewiem jak jutro pójdę rano z dzieciakami do szkoły/przedszkola bo moja kurtka w pięknym jasno niebieskim kolorze udekorowana została asymetrycznymi śladami ubłoconych psich łap... No i napiszę jeszcze, że "nasza" dwójka na spacerze to teraz mega postrach osiedla ;-) "ło matko jakie wielkie, groźne!! psy Quote
Jagoda1 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ..."groźne psy"...:cool3: Kiedy miałam na tymczasie boksia Gucia, to moje wieczorne spacery z dwoma bokserami i terierkiem też budziły respekt. A jak ja za to się czułam bezpiecznie!;) Dobrego domku, boksinku! Quote
Kapsel Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja sama się kiedyś boksi bałam....takei straaaaaaaaaasznie grożne z tego pysia się wydawały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sylwio, możemy ciutkę tajemnicy cioteczkom zdradzić? Jak myślisz? :razz: Quote
emhokr Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 albo Lacky zostaje w DT albo już inny DS się pojawił?? ;> Quote
sylwuś Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Tak odrobinkę:cool3: aby atmosferę podsycić:cool3: Quote
sylwuś Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Lacky to wybredna bestia... wczoraj nie szło suche, za to puszeczki a owszem ;), dziś już puszeczki są beee.... przyszło mi więc na gotowanie:roll: Mam nadzieje że nie wzgardzi moimi zdolnościami kulinarnymi. Quote
Jagoda1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 sylwuś napisał(a):Tak odrobinkę:cool3: aby atmosferę podsycić:cool3: Czuje sie "podsycona"..., ale nienasycona:evil_lol: Quote
sylwuś Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Od początku wiedziałam/czułam że to szczęściarz:loveu: Czy imię Lacky to zasługa cioci Małgosi? Bo w schronie figurował poprostu jako numerek:shake: (3118-pamiętam, tego zapomnieć się nie da!) Poprosimy o jeszcze mocniejsze kciukasy, dobre fluidy, i siły dla nas abyśmy ową cudną fafluniastą lizawkę mogli wyprawić jutro w podróż po lepsze jutro. No i już mi się łezka kręci... Quote
Jagoda1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Oczywiście, mocno, mocno trzymamy, posyłamy dobre mysli..., a Wam dziękujemy.:buzi: Quote
Kapsel Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 sylwuś napisał(a):Od początku wiedziałam/czułam że to szczęściarz:loveu: Czy imię Lacky to zasługa cioci Małgosi? Bo w schronie figurował poprostu jako numerek:shake: (3118-pamiętam, tego zapomnieć się nie da!) Poprosimy o jeszcze mocniejsze kciukasy, dobre fluidy, i siły dla nas abyśmy ową cudną fafluniastą lizawkę mogli wyprawić jutro w podróż po lepsze jutro. No i już mi się łezka kręci... Boksiołek to faktycznie szczęściarz.:cool2: Dostałam info, że wyprawka dla Lakusia juz kupiona, WSZYSTKO!!! łącznie z nowymi miskami, zabaweczkami i innymi psimi pierdołkami:grin: A jutro........ :roll::roll::roll: domyslacie się cioteczki, co może być jutro??? :grins: Quote
mikuś1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kapsel napisał(a):Boksiołek to faktycznie szczęściarz.:cool2: Dostałam info, że wyprawka dla Lakusia juz kupiona, WSZYSTKO!!! łącznie z nowymi miskami, zabaweczkami i innymi psimi pierdołkami:grin: A jutro........ :roll::roll::roll: domyslacie się cioteczki, co może być jutro??? :grins: Z tymi zabaweczkami na początku to ostrożnie trzeba. Jak dostał pileczke to bronił jej bardzo zawzięcie. Quote
Kapsel Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mikuś1 napisał(a):Z tymi zabaweczkami na początku to ostrożnie trzeba. Jak dostał pileczke to bronił jej bardzo zawzięcie. Pewnie bronił przed Waszą boksia, a tam będzie JEDYNAKIEM :p:p:p Quote
tatankas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Super,że tak szybko znalazł się dla cudnego chłopaka domek :) Quote
Recommended Posts