Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melomiki.... na przyszłość na tą herbatkę szybciej się umawiać trzeba bo tu myk, myk i faflunki do domków śmigają.

Nic tylko żałować że się Lakusia/Scubolka na żywo poznać nie zdążyło :razz:

Decik, która przewoziła psiaka jest przyjaciółką rodziny, w której zamieszkał chłopak. Mam świadków;) że osobiście obiecała (od czasu do czasu) zasypać nas informacjami i fotkami z nowego domku:loveu:
Czekamy więc.....

Posted

może nie mają konta na dogo? ja też nie miałam, Germaine mnie przekonała, żeby zrobic... wiem, jak dziewczyny na wątku Rudego się denerwowały, mam teraz dokladnie to samo... ale myślę, że nie zawsze ten nasz strach jest uzasadniony... niestety, emocje i domysły mogą byc straszne.... trzymam kciuki i mam nadzieję, że chłopak nam się pokaże :)

Posted

emhokr napisał(a):
może nie mają konta na dogo? ja też nie miałam, Germaine mnie przekonała, żeby zrobic... wiem, jak dziewczyny na wątku Rudego się denerwowały, mam teraz dokladnie to samo... ale myślę, że nie zawsze ten nasz strach jest uzasadniony... niestety, emocje i domysły mogą byc straszne.... trzymam kciuki i mam nadzieję, że chłopak nam się pokaże :)

Decik pierwszych kilka postow napisala na temat Lakusia/Scubolka a teraz cisza...
Juz nawet sms-a wyslalam i tez cisza...
Kapselku czy Ty cos wiesz.... ?

Posted

Niestety, okazuje się że moje obawy nie były bezpodstawne!

Nie będę tu opisywać szczegółów bo chyba nie powinnam :shake: ale nerwa mnie szarpie :angryy::angryy::angryy:
Lakuś zmienił DS!!!
Jest mi bardzo źle, mam wyrzuty sumienia :-(

Bardzo chcę wierzyć że domek p.Ani będzie tym ostatnim, najukochańszym, takim na zawsze!!!! dzwoniłam i wiem, że Lakuś jest kochany, akceptowany i ... rozumiany.

Niewiem co więcej napisać.....?

Posted

sylwuś napisał(a):
Niestety, okazuje się że moje obawy nie były bezpodstawne!

Nie będę tu opisywać szczegółów bo chyba nie powinnam :shake: ale nerwa mnie szarpie :angryy::angryy::angryy:
Lakuś zmienił DS!!!
Jest mi bardzo źle, mam wyrzuty sumienia :-(

Bardzo chcę wierzyć że domek p.Ani będzie tym ostatnim, najukochańszym, takim na zawsze!!!! dzwoniłam i wiem, że Lakuś jest kochany, akceptowany i ... rozumiany.

Niewiem co więcej napisać.....?

................:shake:

• 1 month later...
Posted

Alicja napisał(a):
Co u pechowego fafelka ??

Ja mam nadzieje, że teraz szczęście już na zawsze będzie przy nim!!
Niestety sama nie mam teraz żadnych informacji o Lakusiu ... Może Ala???
Aluś czy Ty wiesz coś więcej??

Posted

Dodam jeszcze, że zaglądam tu na wątek w nadziei że nowa Pani, bądź jej dorosła córka zechce skrobnąć kilka słów o chłopaku... czekam i tęsknię.