Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo mi się podoba :) Doczytałam właśnie na 1 str. co ją spotkało :(

A Rudy wrócił z adopcji? Bo w pierwszym zdaniu jest napisane, że pojechał do DS w sierpniu?

Posted

[quote name='Diora']Bardzo mi się podoba :) Doczytałam właśnie na 1 str. co ją spotkało :(

A Rudy wrócił z adopcji? Bo w pierwszym zdaniu jest napisane, że pojechał do DS w sierpniu?[/QUOTE]
DS nie wypaliło, gdyż sunia rezydentka nie akceptuje Rudaska, a poza tym pani Rudego zaczęła chorować i nie jest w stanie sobie poradzić z obydwoma psiakami. Przynajmniej tak zrozumiałam. Dlatego Rudy dalej szuka domu.

Posted

Helce najwyraźniej dobrze zrobiła moja 2 tygodniowa nieobecność (sie stesknila chyba), bo zaczyna się coraz swobodniej przy mnie czuć, podbrykuje do psiaków, bawi się zabawkami (wcześniej robiła to tylko wtedy kiedy byłam za płotem i nigdy nie udało mi się choćby zdjęcia pyknąć jak hasa jak szczeniak). Raz nawet do mnie podbryknac chciala :crazyeye: ale sie w pol skoku zorientowala, ze nie jej nie wypada jako dzikuskowi :cool3:

Posted

[quote name='Murka']Helce najwyraźniej dobrze zrobiła moja 2 tygodniowa nieobecność (sie stesknila chyba), bo zaczyna się coraz swobodniej przy mnie czuć, podbrykuje do psiaków, bawi się zabawkami (wcześniej robiła to tylko wtedy kiedy byłam za płotem i nigdy nie udało mi się choćby zdjęcia pyknąć jak hasa jak szczeniak). Raz nawet do mnie podbryknac chciala :crazyeye: ale sie w pol skoku zorientowala, ze nie jej nie wypada jako dzikuskowi :cool3:[/QUOTE]
No to jest szansa, że się w końcu nie zorientuje, że jej nie wypada i sobie bryknie raz i drugi. I o to właśnie chodzi.......
Murka, za moment będą pieniądze dla Ciebie. Także już wystawiaj fakturę.

Posted

Wczoraj nawet mi się udało zrobić zdjęcia jak się bawi piłką, tzn. bardziej jak ją obgryza ;) Ale z daleka, nie mogłam użyć zoomu, bo mi wtedy aparat fiksuje... Wieczorem zobaczę czy coś tam widać :)

Posted

Małe, bo z daleka, ale coś tam widać :)

[IMG]http://images44.fotosik.pl/584/a83f99ec51b4e016.jpg[/IMG]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/1951/03b09c08a3415065.jpg[/IMG]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1936/a2b094915d67de8a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='fona']Nie znalazłam żadnego rozliczenia. Jaki jest stan skarpety?[/QUOTE]
Stan skarpety? Obecnie tylko ja mam deklarację na Helę, ale jej nie płacę, bo płacę wszystko sama, bądź przez bazarki, bądź wpłatą całej kasy. Stan u Murki -360 zł. Z ostatniego bazarku będzie z naddatkiem. Niestety na kolejny m-c znowu nie wystarczy :(

Posted

[quote name='fona']To to już wiem, na kogo będzie kolejny bazarek :)[/QUOTE]
Jestem bardzo przyjemnie zaskoczona, bo oprócz Beli nikt mi nie pomaga. Na szczęście kilka osób tu zagląda, bez wszystkich dobrych dusz byłoby mi baaaardzo ciężko....... Takżę dziękuję fona, że wpadłaś i chce Ci się pomóc....... :)

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja zagladam caly czas i....az mi glupio, ze nie moge Wam pomoc finansowo:(([/QUOTE]
Cioteczko, po prostu bądź z Heleną, zaglądaj i czasem pisz. Nawet nie wiesz, jak to dziwnie, jak pisze się do siebie .........

Posted

Zagladam do Helenki.:lol:
Przelalam dzisiaj rano na konto fundacjii 360 zł dla Heli. To pierwsza częsć wpłaty z bazarku Cantadorry.
Prosze, aby ktos wszedł na wątek i potwierdził wpływ tej kwoty.
W kazdym bądż razie, bedzie mozna juz zapłacic zaległa fakture za hotel Helenki.

Posted

Nowy bazarek dla Heli juz gotowy, zapraszamy :lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239556-Najnowszy-bazarek-fony-ubrania-bizuteria-dodatk-i-in-na-Hel%C4%99-do-20-02-br?p=20394001#post20394001[/url]

Posted

[quote name='anett']a jak z ogłoszeniami Helenki? można ją ogłaszać? przynajmniej tak mogłabym pomóc jeżeli byłyby potrzebne[/QUOTE]
Cioteczki, dziękuję, ale mam już opłacone ogłoszenia i czekam na nie :)