Diora Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Bardzo mi się podoba :) Doczytałam właśnie na 1 str. co ją spotkało :( A Rudy wrócił z adopcji? Bo w pierwszym zdaniu jest napisane, że pojechał do DS w sierpniu? Quote
Cantadorra Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Diora']Bardzo mi się podoba :) Doczytałam właśnie na 1 str. co ją spotkało :( A Rudy wrócił z adopcji? Bo w pierwszym zdaniu jest napisane, że pojechał do DS w sierpniu?[/QUOTE] DS nie wypaliło, gdyż sunia rezydentka nie akceptuje Rudaska, a poza tym pani Rudego zaczęła chorować i nie jest w stanie sobie poradzić z obydwoma psiakami. Przynajmniej tak zrozumiałam. Dlatego Rudy dalej szuka domu. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Hela!!! Rudy!!! Do domu !!!!!!!!! Quote
Murka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Helce najwyraźniej dobrze zrobiła moja 2 tygodniowa nieobecność (sie stesknila chyba), bo zaczyna się coraz swobodniej przy mnie czuć, podbrykuje do psiaków, bawi się zabawkami (wcześniej robiła to tylko wtedy kiedy byłam za płotem i nigdy nie udało mi się choćby zdjęcia pyknąć jak hasa jak szczeniak). Raz nawet do mnie podbryknac chciala :crazyeye: ale sie w pol skoku zorientowala, ze nie jej nie wypada jako dzikuskowi :cool3: Quote
piescofajnyjest Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 hihihi:) no to teraz jest szansa, ze beda foty lobuzicy:) Quote
Cantadorra Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Murka']Helce najwyraźniej dobrze zrobiła moja 2 tygodniowa nieobecność (sie stesknila chyba), bo zaczyna się coraz swobodniej przy mnie czuć, podbrykuje do psiaków, bawi się zabawkami (wcześniej robiła to tylko wtedy kiedy byłam za płotem i nigdy nie udało mi się choćby zdjęcia pyknąć jak hasa jak szczeniak). Raz nawet do mnie podbryknac chciala :crazyeye: ale sie w pol skoku zorientowala, ze nie jej nie wypada jako dzikuskowi :cool3:[/QUOTE] No to jest szansa, że się w końcu nie zorientuje, że jej nie wypada i sobie bryknie raz i drugi. I o to właśnie chodzi....... Murka, za moment będą pieniądze dla Ciebie. Także już wystawiaj fakturę. Quote
Murka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wczoraj nawet mi się udało zrobić zdjęcia jak się bawi piłką, tzn. bardziej jak ją obgryza ;) Ale z daleka, nie mogłam użyć zoomu, bo mi wtedy aparat fiksuje... Wieczorem zobaczę czy coś tam widać :) Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 to ja zaglądam i czekam na zdjęcia Helci :) Quote
Murka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Małe, bo z daleka, ale coś tam widać :) [IMG]http://images44.fotosik.pl/584/a83f99ec51b4e016.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/1951/03b09c08a3415065.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/1936/a2b094915d67de8a.jpg[/IMG] Quote
fona Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Nie znalazłam żadnego rozliczenia. Jaki jest stan skarpety? Quote
Cantadorra Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='fona']Nie znalazłam żadnego rozliczenia. Jaki jest stan skarpety?[/QUOTE] Stan skarpety? Obecnie tylko ja mam deklarację na Helę, ale jej nie płacę, bo płacę wszystko sama, bądź przez bazarki, bądź wpłatą całej kasy. Stan u Murki -360 zł. Z ostatniego bazarku będzie z naddatkiem. Niestety na kolejny m-c znowu nie wystarczy :( Quote
fona Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 To to już wiem, na kogo będzie kolejny bazarek :) Quote
bela51 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='fona']To to już wiem, na kogo będzie kolejny bazarek :)[/QUOTE] Bardzo sie ciesze :lol: Quote
Cantadorra Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 [quote name='fona']To to już wiem, na kogo będzie kolejny bazarek :)[/QUOTE] Jestem bardzo przyjemnie zaskoczona, bo oprócz Beli nikt mi nie pomaga. Na szczęście kilka osób tu zagląda, bez wszystkich dobrych dusz byłoby mi baaaardzo ciężko....... Takżę dziękuję fona, że wpadłaś i chce Ci się pomóc....... :) Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 ja zagladam caly czas i....az mi glupio, ze nie moge Wam pomoc finansowo:(( Quote
Cantadorra Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ja zagladam caly czas i....az mi glupio, ze nie moge Wam pomoc finansowo:(([/QUOTE] Cioteczko, po prostu bądź z Heleną, zaglądaj i czasem pisz. Nawet nie wiesz, jak to dziwnie, jak pisze się do siebie ......... Quote
bela51 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Zagladam do Helenki.:lol: Przelalam dzisiaj rano na konto fundacjii 360 zł dla Heli. To pierwsza częsć wpłaty z bazarku Cantadorry. Prosze, aby ktos wszedł na wątek i potwierdził wpływ tej kwoty. W kazdym bądż razie, bedzie mozna juz zapłacic zaległa fakture za hotel Helenki. Quote
bela51 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Nowy bazarek dla Heli juz gotowy, zapraszamy :lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239556-Najnowszy-bazarek-fony-ubrania-bizuteria-dodatk-i-in-na-Hel%C4%99-do-20-02-br?p=20394001#post20394001[/url] Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 :) to ja lece na bazarek i bede hopsac...... Quote
anett Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 a jak z ogłoszeniami Helenki? można ją ogłaszać? przynajmniej tak mogłabym pomóc jeżeli byłyby potrzebne Quote
piescofajnyjest Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 to ja tez moge sie podczepic do oglaszania:) Quote
Cantadorra Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='anett']a jak z ogłoszeniami Helenki? można ją ogłaszać? przynajmniej tak mogłabym pomóc jeżeli byłyby potrzebne[/QUOTE] Cioteczki, dziękuję, ale mam już opłacone ogłoszenia i czekam na nie :) Quote
Martika&Aischa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 to ja chociaż podniosę ślicznę Helenkę :) Quote
Recommended Posts