Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje za zaproszenie.

Mam pytanie, macie zdjecie gdzie widac ze Hela jest mieszancem asta ? Przepraszam ale na tych co widzialam to ja tej mieszanki nie widze . Pregowane umaszczenie maja np boksery. Buzie ma zupelnie nie bullowata. Moze lepiej ja oglaszam normalnie , bez pisania 'mieszaniec asta'. Bo ja na zdjeciach tego nie widze a moze to tylko nie potrzebnie odstarszyc , nie kazdy jest milosnikiem bullowatych.

Posted

[quote name='Murka']

A oto i nasza złośnica:

Jak jestem w bezpiecznej odległości za płotem to taaaaka ważna jest

Kiedy nas płot nie dzieli to schodzi z niej powietrze ;)

Kataryna, czy wygląda na mieszańca asta? Mieszańca boksera, choć mordka nijak bokserowa. Jak radzicie ją ogłaszać? Bo faktycznie jej ojcem jest ast, ale może lepiej nie pisać tego, bo i po co? Dziękuję Kataryna, że zajrzałaś :)

Posted

[quote name='Cantadorra']Kataryna, czy wygląda na mieszańca asta? Mieszańca boksera, choć mordka nijak bokserowa. Jak radzicie ją ogłaszać? Bo faktycznie jej ojcem jest ast, ale może lepiej nie pisać tego, bo i po co? Dziękuję Kataryna, że zajrzałaś :)[/QUOTE]

Dla mnie , milosnika bullowatch to ona nawet nie lezala kolo asta. Moja mama ma podobnego psa , i jego ojcem nie byl ast a bardziej go na pewno przypomina niz Helka.

Ja bym jej nie oglaszala jako ast bo:
-osobie szukajacej asta sie nie spodoba,
-osobe nie lubiacych astow tylko wystraszy .

Zrobicie jak uwarzacie ,ale nie ma co dziewczynie utrudniac znalezienie domku skoro poszla w matke ;-)

Posted

[quote name='kataryna18']
Ja bym jej nie oglaszala jako ast bo:
-osobie szukajacej asta sie nie spodoba,
-osobe nie lubiacych astow tylko wystraszy .

[/QUOTE]
Dzięki za radę, w sumie masz rację.

Posted

Ja już pisałam, że nie ma co ogłaszać Helki jako mix asta. Wg mnie można ją ogłaszać jako psa w typie owczarek holenderski :)

Trochę fotek dziś zrobiłam, zaraz zabieram się za obrabianie :smile:

Posted

Parę fotek Helki... takich bardziej do obejrzenia niż do ogłoszenia, ale jak trzeba to do ogłoszeń mogę dorobić, np. z człowiekiem.

Tutaj przy swoim boksie (najbezpieczniej się czuje, kiedy jest otwarty i zawsze może tam czmychnąć):

Tutaj widać Szakiego, który przełazi przez płoty i dlatego nie może biegać swobodnie (wychodzi na lince):

Hela i szczeniaczki (też pręgowane :) ):