wawer Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Najlepiej jakby domek swój znalazła i nie musiała nikogo w nim podgryzać i wygryzać konkurencji... Quote
wawer Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='wawer']Witam śliczną Viki! W poście 2 mojego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210681-ROZLICZAMY-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-10-PIESKÓW-WYGRYWA-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA[/URL] rozliczyłam gotówkę. [B]Proszę skarbnika o sprawdzenie zanim zrobię przelewy do finalistów.[/B][/QUOTE] Dzisiaj wyszdł przelew dla Viki na 113 zł z ostatecznego rozliczenia. Quote
sunia2000 Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Vikunia bezpieczna poza schroniskiem i nikt już panienki nie odwiedza:( Quote
Mruczka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='sunia2000']Vikunia bezpieczna poza schroniskiem i nikt już panienki nie odwiedza:([/QUOTE] Odwiedzam ja. A sytuację znam, bo mojej Gai ( z wątku - Gaja - nigdy nie kochana sunia z alergią) - odkąd jest w hoteliku - to już kompletnie nikt nie odwiedza. Pozdrawiam Vikunię. Quote
barb Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='sunia2000']Vikunia bezpieczna poza schroniskiem i nikt już panienki nie odwiedza:([/QUOTE] Ostatnio rzadko jestem na dogo ale zaglądam i podnoszę. Quote
sunia2000 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='Basia1244']Nie żartuj! Mam nadzieję, że jednak się facet odezwie, bo jak nie....to ostro namieszał![/QUOTE] No i trochę namieszał:( Ze względu na Vikuni agresję do innych psów, małżonka habitsa obawia się o przyszłe dziecko, które ma się urodzić w grudniu i z przykrością musieli zrezygnować z adopcji Viki:( Nowe miejsce pobytu ma zapewnione Viki do końca listopada, do tego czasu trzeba jej znaleźć nowy dom!!! Chyba strzele sobie w łeb:angryy: Quote
Mysza2 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 To chyba ja jestem nienormalna, bo jakoś u mnie nie było problemu i w wielu domach też nie ma. Ale już lepiej że zrezygnowali teraz jak po adopcji. Quote
sunia2000 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Ostatnio podejście jednego młodego chłopaka mi się spodobało. Chcę pomóc w szukaniu domu dla jednej suni, która zdecydowanie nie może trafić do domu z dziećmi, poinformowałam go o tym a on na to "jestem całkowicie przeciwny posiadaniu małego dziecka i psa, albo rybki albo akwarium":) No ale nie zmienia to faktu, że Viki miała [B]PECHA[/B]!!! Quote
Basia1244 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='sunia2000']No i trochę namieszał:( Ze względu na Vikuni agresję do innych psów, małżonka habitsa obawia się o przyszłe dziecko, które ma się urodzić w grudniu i z przykrością musieli zrezygnować z adopcji Viki:( Nowe miejsce pobytu ma zapewnione Viki do końca listopada, do tego czasu trzeba jej znaleźć nowy dom!!! Chyba strzele sobie w łeb:angryy:[/QUOTE] To niech chociaz chłop ponosi koszty tej zabawy i opłaca hotel! Tak nie może byc, że dla niego ty wyciagasz psa, bazarkujesz, żebrzesz, a on się rozmysla! Nie zostawimy cie samej! Trzeba 1. dobrych zdjęć, 2. dobrego tekstu, 3. promujemy wszędzie! Niech to ...... niecenzuralnie mi się tu ciśnie. Quote
sunia2000 Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Zdjęcia jakieś by wybrał, tekst też był, u Viki będę dopiero 26.08 to wtedy mogłaby zrobić lepsze. Dziś muszę odpocząć psychicznie, od jutra biorę się za ogłoszenia, na razie ze starym tekstem i zdjęciami! Będę wdzięczna za każdą pomoc w promowaniu suni!:) Quote
Basia1244 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 To możemy się umówic do promowania na zoobotanika - tylko te fotki, a do kiedy jesteś we wro? Może podjechałybyśmy wcześniej i popstrykały (może da się fochu namówić na jazdę), zresztą jutro w schronie pogadamy. Quote
sunia2000 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Kochane, z deklaracjami Viki kiepsko, na dniach biorę się za bazarek dla niej, a że dużo rzeczy nie posiadam, głownie jakieś ciuchy, ktore na bazarkach kiepsko idą, w związku z tym mam pytanie i zarazem prośbę. Jeśli ktoś miałby jakieś niepotrzebne fanty na bazarek dla niej byłabym bardzo wdzięczna!:) Quote
Basia1244 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Będę szukać, ale ja też jakoś wyczyściłam się ostatnio z fantów :( Quote
barb Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='barb']Podnoszę Viki.[/QUOTE] I znów podnoszę. Quote
Basia1244 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 a ja spamuję , może coś zbiorę - właśnie ten i ów szafy przewraca :) Quote
Mruczka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='sunia2000']Kochane, z deklaracjami Viki kiepsko, na dniach biorę się za bazarek dla niej, a że dużo rzeczy nie posiadam, głownie jakieś ciuchy, ktore na bazarkach kiepsko idą, w związku z tym mam pytanie i zarazem prośbę. Jeśli ktoś miałby jakieś niepotrzebne fanty na bazarek dla niej byłabym bardzo wdzięczna!:)[/QUOTE] Ja mam sporo ksiażek - w tym nowości - mogę zrobić fotki i opisy do bazarku, albo przekazać Ci je po prostu. Quote
sunia2000 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Dziękuje bardzo! Lepiej by było jakbys ty zrobiła fotki-nie mam aparatu::( Quote
Mruczka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dobra. Podaj mi proszę na PW Twój e-mail, żebym mogła przesłać opisy i zdjęcia. Quote
sunia2000 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek dla naszej bieduli:[url]http://www.dogomania.pl/threads/212478-Psio-ciuszkowo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-dla-suni-nadzianej-na-druty-do-godz20.00-16.08.2011?p=17396835#post17396835[/url] Quote
barb Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='sunia2000']Zapraszam na kolejny bazarek dla naszej bieduli:[url]http://www.dogomania.pl/threads/212478-Psio-ciuszkowo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-dla-suni-nadzianej-na-druty-do-godz20.00-16.08.2011?p=17396835#post17396835[/url][/QUOTE] Zajrzalam - naprawdę fajny bazarek i dużo sie tam dzieje. :lol: Quote
barb Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='sunia2000']No i trochę namieszał:( Ze względu na Vikuni agresję do innych psów, małżonka habitsa obawia się o przyszłe dziecko, które ma się urodzić w grudniu i z przykrością musieli zrezygnować z adopcji Viki:( Nowe miejsce pobytu ma zapewnione Viki do końca listopada, do tego czasu trzeba jej znaleźć nowy dom!!! Chyba strzele sobie w łeb:angryy:[/QUOTE] Ale chyba chłopak nie wywiązal się też z deklaracji stałych. Tak przynajmniej wynika z rozliczenia na początku wątku? Chatbis - deklaracja stala - 50 zł ;ostatnia wplata maj - 28 zł. Czy może coś źle zrozumialam? Quote
Basia1244 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Wszystko dobrze zrozumiałaś - została Pat na lodzie - ..... habits mam wrażenie zabawił się jej kosztem. Quote
Recommended Posts