Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wawer']Witam śliczną Viki! W poście 2 mojego bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210681-ROZLICZAMY-NIE-ŻAŁUJ-GROSIAKA-10-PIESKÓW-WYGRYWA-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA[/URL] rozliczyłam gotówkę. [B]Proszę skarbnika o sprawdzenie zanim zrobię przelewy do finalistów.[/B][/QUOTE]

Dzisiaj wyszdł przelew dla Viki na 113 zł z ostatecznego rozliczenia.

Posted

[quote name='sunia2000']Vikunia bezpieczna poza schroniskiem i nikt już panienki nie odwiedza:([/QUOTE]
Odwiedzam ja. A sytuację znam, bo mojej Gai ( z wątku - Gaja - nigdy nie kochana sunia z alergią) - odkąd jest w hoteliku - to już kompletnie nikt nie odwiedza.
Pozdrawiam Vikunię.

Posted

[quote name='sunia2000']Vikunia bezpieczna poza schroniskiem i nikt już panienki nie odwiedza:([/QUOTE]

Ostatnio rzadko jestem na dogo ale zaglądam i podnoszę.

Posted

[quote name='Basia1244']Nie żartuj! Mam nadzieję, że jednak się facet odezwie, bo jak nie....to ostro namieszał![/QUOTE]

No i trochę namieszał:( Ze względu na Vikuni agresję do innych psów, małżonka habitsa obawia się o przyszłe dziecko, które ma się urodzić w grudniu i z przykrością musieli zrezygnować z adopcji Viki:(
Nowe miejsce pobytu ma zapewnione Viki do końca listopada, do tego czasu trzeba jej znaleźć nowy dom!!!
Chyba strzele sobie w łeb:angryy:

Posted

Ostatnio podejście jednego młodego chłopaka mi się spodobało. Chcę pomóc w szukaniu domu dla jednej suni, która zdecydowanie nie może trafić do domu z dziećmi, poinformowałam go o tym a on na to "jestem całkowicie przeciwny posiadaniu małego dziecka i psa, albo rybki albo akwarium":)

No ale nie zmienia to faktu, że Viki miała [B]PECHA[/B]!!!

Posted

[quote name='sunia2000']No i trochę namieszał:( Ze względu na Vikuni agresję do innych psów, małżonka habitsa obawia się o przyszłe dziecko, które ma się urodzić w grudniu i z przykrością musieli zrezygnować z adopcji Viki:(
Nowe miejsce pobytu ma zapewnione Viki do końca listopada, do tego czasu trzeba jej znaleźć nowy dom!!!
Chyba strzele sobie w łeb:angryy:[/QUOTE]
To niech chociaz chłop ponosi koszty tej zabawy i opłaca hotel! Tak nie może byc, że dla niego ty wyciagasz psa, bazarkujesz, żebrzesz, a on się rozmysla! Nie zostawimy cie samej! Trzeba 1. dobrych zdjęć, 2. dobrego tekstu, 3. promujemy wszędzie! Niech to ...... niecenzuralnie mi się tu ciśnie.

Posted

Zdjęcia jakieś by wybrał, tekst też był, u Viki będę dopiero 26.08 to wtedy mogłaby zrobić lepsze.
Dziś muszę odpocząć psychicznie, od jutra biorę się za ogłoszenia, na razie ze starym tekstem i zdjęciami!
Będę wdzięczna za każdą pomoc w promowaniu suni!:)

Posted

To możemy się umówic do promowania na zoobotanika - tylko te fotki, a do kiedy jesteś we wro? Może podjechałybyśmy wcześniej i popstrykały (może da się fochu namówić na jazdę), zresztą jutro w schronie pogadamy.

Posted

Kochane, z deklaracjami Viki kiepsko, na dniach biorę się za bazarek dla niej, a że dużo rzeczy nie posiadam, głownie jakieś ciuchy, ktore na bazarkach kiepsko idą, w związku z tym mam pytanie i zarazem prośbę. Jeśli ktoś miałby jakieś niepotrzebne fanty na bazarek dla niej byłabym bardzo wdzięczna!:)

Posted

[quote name='sunia2000']Kochane, z deklaracjami Viki kiepsko, na dniach biorę się za bazarek dla niej, a że dużo rzeczy nie posiadam, głownie jakieś ciuchy, ktore na bazarkach kiepsko idą, w związku z tym mam pytanie i zarazem prośbę. Jeśli ktoś miałby jakieś niepotrzebne fanty na bazarek dla niej byłabym bardzo wdzięczna!:)[/QUOTE]

Ja mam sporo ksiażek - w tym nowości - mogę zrobić fotki i opisy do bazarku, albo przekazać Ci je po prostu.

Posted

Zapraszam na kolejny bazarek dla naszej bieduli:[url]http://www.dogomania.pl/threads/212478-Psio-ciuszkowo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-dla-suni-nadzianej-na-druty-do-godz20.00-16.08.2011?p=17396835#post17396835[/url]

Posted

[quote name='sunia2000']Zapraszam na kolejny bazarek dla naszej bieduli:[url]http://www.dogomania.pl/threads/212478-Psio-ciuszkowo-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bciowy-dla-suni-nadzianej-na-druty-do-godz20.00-16.08.2011?p=17396835#post17396835[/url][/QUOTE]

Zajrzalam - naprawdę fajny bazarek i dużo sie tam dzieje. :lol:

Posted

[quote name='sunia2000']No i trochę namieszał:( Ze względu na Vikuni agresję do innych psów, małżonka habitsa obawia się o przyszłe dziecko, które ma się urodzić w grudniu i z przykrością musieli zrezygnować z adopcji Viki:(
Chyba strzele sobie w łeb:angryy:[/QUOTE]

Ale chyba chłopak nie wywiązal się też z deklaracji stałych. Tak przynajmniej wynika z rozliczenia na początku wątku?
Chatbis - deklaracja stala - 50 zł ;ostatnia wplata maj - 28 zł. Czy może coś źle zrozumialam?