Pies Wolny Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Dać jeść, dać. Myślę, że można dołożyć gotowany ryż, mieszając do karmy - tyle ile zje. Sam wyreguluje, a jak wejdzie w świat grubasów - to nic. Przy Karsivanie nie będzie grubasem. A jak wygląda oko ? powiększa się czy stanęło ? Quote
mamanabank Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Nie powiększa się, zmalało ale jest przekrwione, ma nierówną strukturę. Gacek uwielbia marchewkę z rosołem, do tego stopnia, że kradnie mocniejszym wprost sprzed nosa. Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Dziadeczek miał dzisiaj wizytę behawiorysty i szkoleniowca z Łodzi ale obie panie zgodnie stwierdziły, że Gacek ma zaburzenia wyłącznie koordynacji i nie chciały dać i dokumentu potwierdzającego, że to wyjątkowo nieznośny pies z zaburzeniami behawioralnymi, no masz! Za karsivan 30tbl zapłaciłam 36zł Psie Wolny czy Dziadek może podzielić się Canivitonem z Ninką? Nie zjadł jeszcze nawet pół pierwszego opakowania, a Ninka jest w potrzebie. Quote
Anette Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 To ja chyba Klarze tak a wizytę załawię żeby zdiagnozować ADHD. A Dziadek z tego co piszesz to prawie przewodnik stada :) Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Anette napisał(a):To ja chyba Klarze tak a wizytę załawię żeby zdiagnozować ADHD. A Dziadek z tego co piszesz to prawie przewodnik stada :) Prawda,prawda przewodnik,sama widziałam...maruda,tetryk i kochany niunio jednocześnie... Quote
Pies Wolny Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='mamanabank']Dziadeczek miał dzisiaj wizytę behawiorysty i szkoleniowca z Łodzi ale obie panie zgodnie stwierdziły, że Gacek ma zaburzenia wyłącznie koordynacji i nie chciały dać i dokumentu potwierdzającego, że to wyjątkowo nieznośny pies z zaburzeniami behawioralnymi, no masz! Za karsivan 30tbl zapłaciłam 36zł Psie Wolny czy Dziadek może podzielić się Canivitonem z Ninką? Nie zjadł jeszcze nawet pół pierwszego opakowania, a Ninka jest w potrzebie. Pewnie, że może. Pogmeram jeszcze, może coś wygmeram więcej ;) . Quote
mamanabank Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Pies Wolny napisał(a):Pewnie, że może. Pogmeram jeszcze, może coś wygmeram więcej ;) . :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo dziękuję! Quote
Anette Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Romka napisał(a):Prawda,prawda przewodnik,sama widziałam...maruda,tetryk i kochany niunio jednocześnie... Czyli prawdziwy emeryt :) Quote
Romka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 A Pies Wolny już był z wizytą u Ninki...sama widziałam...;) Quote
sylwiaso Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Dziadziu i Piesku Wony w imieniu Ninki i swoim bardzo Dziękujemy za pomoc!!!! Quote
mamanabank Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Dzisiaj po raz kolejny byliśmy z Dziadziem u lekarza, pojawiamy się u Pani Wet. średnio raz w tygodniu, obrzęk oczka ciut mniejszy, ale co tu gadać, dobrze nie jest i już nie będzie całkiem dobrze. Za to Karsivan Pieskowi służy jest szybszy i bardziej rześki, dodatkowo dostał dzisiaj probiotyk, bo znowu niedomaga jelitowo, jak to w życiu starszego pana. Dziękuję Camisiowej za opakowanie podkładów 10szt. Sama dokupiłam jeszcze 2 opakowania, odjęłam ze skarbonki 26zł. Paragony wstawię hurtem. Quote
Florentynka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Całkiem dobrze to już nie będzie, bo starość jest do d... (Astrid Lindgren), ale niechby Gacek/Filutek/Dziadzio spróbował narzekać! Wyżera z najwyższej półki, opieka medyczna, czułość, domowa atmosfera - na pewno nie jest źle! Quote
Romka Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 [quote name='Florentynka']Całkiem dobrze to już nie będzie, bo starość jest do d... (Astrid Lindgren), ale niechby Gacek/Filutek/Dziadzio spróbował narzekać! Wyżera z najwyższej półki, opieka medyczna, czułość, domowa atmosfera - na pewno nie jest źle! A jaki jest zakochany na stare lata;)...oczywiście w Mamanabank:p...nie odstępuje jej na krok,leży pod krzesłem i chce być jak najbliżej...miłość bezwarunkowa...zawsze powtarzam,że nigdy w życiu,żadem chłop mnie tak nie kochał jak mój pies Pako:cool3:,kochany staruszek...:lol: Quote
mamanabank Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Romka napisał(a):...miłość bezwarunkowa... nie jestem tego taka pewna, że bezwarunkowa :lol: ale fakt, cały czas muszę uważać, żeby go nie zdeptać, kładzie się na podłodze tak, żeby dotykać nosem buta i pilnuje, wszyscy nauczyliśmy się chodzić jak bociany przy Dziadziu, bo wchodzi pod nogi i ma nieprzewidywalny sposób zawracania, przez to, że nie widzi. Quote
majuska Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Echch...zazdroszczę Ci tej miłości bezwarunkowej, Poldziu ledwo łaził, ale jak wracałam z pracy to musiał odtańczyć dziki taniec radości na powitanie ( tylko na moje przyjście tak reagował ) i łaził za mna po chałupie też cały czas...Teraz już tylko to wspominam...... Quote
mamanabank Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Poryczałam się wczoraj, tak mnie witał, kompletnie nie mam poczucia, że na to zasługuję :lol: Dziękujemy bardzo Camisiowej za pamięć o Gacku i 2 opakowania podkładów! :loveu: Quote
Pies Wolny Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Et, gadanie, a kto niby zasłużył bardziej :p. Po drugie Dziadzio wie lepiej, on ma większe doświadczenie życiowe, bo starszy od nas. Niejednej jeszcze mądrości życiowej od Dziadzia się dowiemy. Szkoda tylko, że tak szybko żyją te nasze Dziadzie i Babcie. Głupio ten projekt pomyślany. PS. Cały czas mam problem spotkać się oko w oko z oczlikiem. Jak tylko, to zamelduję. Na pewno niedługo, bo razem jedziemy na kongres ....oczlików. Quote
sylwiaso Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mamusiunabank kto to pisze takie słowa NIEZASŁUGUJE!!!!ja Ci dam:mad:Dziadziu ma Raj na ziemi u Ciebie!!!ja to wiem ,bo jestem w tym wspanaiałym domu bardzo często! Quote
majuska Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Już tam dziadziu dobrze wie kto zasługuje i kogo bardzo kocha :) Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dziadeczek miał wczoraj mały kryzys...mały ale poważny...w nocy zaczął robić coopę z krwią...trzeba było pojechać w nocy do lecznicy...Gacuś został na noc pod kroplówką,dostał antybiotyk i inne preparaty...rano wrócił do domu...i tu dopiero poczuł się dobrze...pierwsze telefony poranne jakie wykonałyśmy z Mamanabank dotyczyły Gacka...mały ma już apetyt i zaczął wędrówki po mieszkaniu...oj,Gacek,Gacek ale strachu nam napędziłeś... Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 No właśnie mi się wydawało, że na którymś wątku czytałam o Filutkowym kryzysie, ale nie mogłam znaleźć, zastanawiałam się czy mi się to nie przyśniło... Na szczęście kryzys zażegnany - dziaduniu nie wygłupiaj się tak!!!! Quote
Romka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jak Mamanabank wyśle dzieciaki na wycieczkę a może "zieloną szkołę" to pewnie napisze co słychać u Gaculka...;) Quote
Florentynka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ale co się stało? Zeżarł coś? Dobrze, że już w porządku, strasznie delikatna stwora taki dziadzio. Quote
Recommended Posts