Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dać jeść, dać. Myślę, że można dołożyć gotowany ryż, mieszając do karmy - tyle ile zje. Sam wyreguluje, a jak wejdzie w świat grubasów - to nic. Przy Karsivanie nie będzie grubasem. A jak wygląda oko ? powiększa się czy stanęło ?

• Replies 719
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadeczek miał dzisiaj wizytę behawiorysty i szkoleniowca z Łodzi ale obie panie zgodnie stwierdziły, że Gacek ma zaburzenia wyłącznie koordynacji i nie chciały dać i dokumentu potwierdzającego, że to wyjątkowo nieznośny pies z zaburzeniami behawioralnymi, no masz!

Za karsivan 30tbl zapłaciłam 36zł

Psie Wolny czy Dziadek może podzielić się Canivitonem z Ninką? Nie zjadł jeszcze nawet pół pierwszego opakowania, a Ninka jest w potrzebie.

Posted

Anette napisał(a):
To ja chyba Klarze tak a wizytę załawię żeby zdiagnozować ADHD. A Dziadek z tego co piszesz to prawie przewodnik stada :)

Prawda,prawda przewodnik,sama widziałam...maruda,tetryk i kochany niunio jednocześnie...

Posted

[quote name='mamanabank']Dziadeczek miał dzisiaj wizytę behawiorysty i szkoleniowca z Łodzi ale obie panie zgodnie stwierdziły, że Gacek ma zaburzenia wyłącznie koordynacji i nie chciały dać i dokumentu potwierdzającego, że to wyjątkowo nieznośny pies z zaburzeniami behawioralnymi, no masz!

Za karsivan 30tbl zapłaciłam 36zł

Psie Wolny czy Dziadek może podzielić się Canivitonem z Ninką? Nie zjadł jeszcze nawet pół pierwszego opakowania, a Ninka jest w potrzebie.

Pewnie, że może. Pogmeram jeszcze, może coś wygmeram więcej ;) .

Posted

Dzisiaj po raz kolejny byliśmy z Dziadziem u lekarza, pojawiamy się u Pani Wet. średnio raz w tygodniu, obrzęk oczka ciut mniejszy, ale co tu gadać, dobrze nie jest i już nie będzie całkiem dobrze. Za to Karsivan Pieskowi służy jest szybszy i bardziej rześki, dodatkowo dostał dzisiaj probiotyk, bo znowu niedomaga jelitowo, jak to w życiu starszego pana.

Dziękuję Camisiowej za opakowanie podkładów 10szt.

Sama dokupiłam jeszcze 2 opakowania, odjęłam ze skarbonki 26zł.
Paragony wstawię hurtem.

Posted

Całkiem dobrze to już nie będzie, bo starość jest do d... (Astrid Lindgren), ale niechby Gacek/Filutek/Dziadzio spróbował narzekać!
Wyżera z najwyższej półki, opieka medyczna, czułość, domowa atmosfera - na pewno nie jest źle!

Posted

[quote name='Florentynka']Całkiem dobrze to już nie będzie, bo starość jest do d... (Astrid Lindgren), ale niechby Gacek/Filutek/Dziadzio spróbował narzekać!
Wyżera z najwyższej półki, opieka medyczna, czułość, domowa atmosfera - na pewno nie jest źle!
A jaki jest zakochany na stare lata;)...oczywiście w Mamanabank:p...nie odstępuje jej na krok,leży pod krzesłem i chce być jak najbliżej...miłość bezwarunkowa...zawsze powtarzam,że nigdy w życiu,żadem chłop mnie tak nie kochał jak mój pies Pako:cool3:,kochany staruszek...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
...miłość bezwarunkowa...

nie jestem tego taka pewna, że bezwarunkowa :lol:
ale fakt, cały czas muszę uważać, żeby go nie zdeptać, kładzie się na podłodze tak, żeby dotykać nosem buta i pilnuje, wszyscy nauczyliśmy się chodzić jak bociany przy Dziadziu, bo wchodzi pod nogi i ma nieprzewidywalny sposób zawracania, przez to, że nie widzi.

Posted

Echch...zazdroszczę Ci tej miłości bezwarunkowej, Poldziu ledwo łaził, ale jak wracałam z pracy to musiał odtańczyć dziki taniec radości na powitanie ( tylko na moje przyjście tak reagował ) i łaził za mna po chałupie też cały czas...Teraz już tylko to wspominam......

Posted

Poryczałam się wczoraj, tak mnie witał, kompletnie nie mam poczucia, że na to zasługuję :lol:

Dziękujemy bardzo Camisiowej za pamięć o Gacku i 2 opakowania podkładów! :loveu:

Posted

Et, gadanie, a kto niby zasłużył bardziej :p. Po drugie Dziadzio wie lepiej, on ma większe doświadczenie życiowe, bo starszy od nas. Niejednej jeszcze mądrości życiowej od Dziadzia się dowiemy. Szkoda tylko, że tak szybko żyją te nasze Dziadzie i Babcie.
Głupio ten projekt pomyślany.

PS. Cały czas mam problem spotkać się oko w oko z oczlikiem. Jak tylko, to zamelduję. Na pewno niedługo, bo razem jedziemy na kongres ....oczlików.

Posted

Mamusiunabank kto to pisze takie słowa NIEZASŁUGUJE!!!!ja Ci dam:mad:Dziadziu ma Raj na ziemi u Ciebie!!!ja to wiem ,bo jestem w tym wspanaiałym domu bardzo często!

Posted

Dziadeczek miał wczoraj mały kryzys...mały ale poważny...w nocy zaczął robić coopę z krwią...trzeba było pojechać w nocy do lecznicy...Gacuś został na noc pod kroplówką,dostał antybiotyk i inne preparaty...rano wrócił do domu...i tu dopiero poczuł się dobrze...pierwsze telefony poranne jakie wykonałyśmy z Mamanabank dotyczyły Gacka...mały ma już apetyt i zaczął wędrówki po mieszkaniu...oj,Gacek,Gacek ale strachu nam napędziłeś...

Posted

No właśnie mi się wydawało, że na którymś wątku czytałam o Filutkowym kryzysie, ale nie mogłam znaleźć, zastanawiałam się czy mi się to nie przyśniło...
Na szczęście kryzys zażegnany - dziaduniu nie wygłupiaj się tak!!!!