Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu się nie pokazuję, bo nie mam z czym :(
u nas wszystko świetnie, Irys sobie radośnie żyje chociaż chyba się trochę ustatkował ostatnio :roll:
może w weekend będzie okazja zrobić jakieś zdjęcia, jak tak to od razu się pochwalę :)
PS. fajnie, że się zdjęcia z końca wakacji podobały :multi:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha, nie poznałybyście go, jest ostrzyżony na krótko (nawet na łapach jakieś 3-4 cm, tylko broda normalna :) ) i wygląda jak szczur ale nie śmieci i chyba jest z siebie zadowolony
nie mam zdjęć, może jutro zrobię / koleżanka zrobi

Posted

u Irysa był ten problem, że miał sfilcowane kołtuny które po prostu trzeba było powycinać, to już obcięliśmy na równo na krótko i po sprawie ;)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

hahaha, widze, że jest ktoś kto an dogo bywa jeszcze rzadziej niż ja :megagrin:

bo to nawet widze w październiku obiecane były fotki ostrzyżonego na krótko Irka, a pojawiły się dopiero noworoczne ;)

• 4 weeks later...
Posted

Ostatnio wzięłam się trochę za swoje psisko. Z powodu częstych zatruć podejrzewam jakieś okropieństwo podobne do Tazzowego, dlatego byliśmy na pobieraniu krwi (dwa razy bo wet stłukł probówkę :angryy:), czekamy na wyniki... Mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja a nie coś poważnego...
Ponadto z okazji walentynkowej darmowej przesyłki kupiłam u Weszki obróżkę, spodobała się Irysowi, jak się zmobilizuję to zrobię zdjęcia.
A tak już żeby całkiem zaszaleć to Irys wybiera się do Elitesse na strzyżenie, mam nadzieję, że wszystko się uda i będę mieć elegancko zrobionego dzieciaka (ciągle borykamy się z chorobą lokomocyjną ale czego się nie robi dla wyglądu :lol:). Także u Ircia w ostatnim i najbliższym tygodniu mnóstwo się dzieje, a ja mam mocne postanowienie poprawy i, żeby nam wątek całkiem nie obumarł, postaram się to udokumentować ;)

Posted

Oby zdrówko było w porządku. To najważniejsze. Właśnie miałam do Ciebie pisać że Irys będzie ładnie wyglądał w nowej obroży ale jakoś czasu też za mało na wszystko ;)
Agnieszka pewnie odpicuje go na cacy - to czekam na fotki :)

Posted

Dzisiaj przyszła paczka, Irys ponoć siedział i jej pilnował do mojego powrotu (często tak przychodzą jego chrupki i inne gryzaki więc wiedział, że to dla niego :D), obroża wygląda na nim super, oczopląsu można dostać od tej czerni i bieli :)

Posted

Jako zaliczkę wygrzebałam jedno zdjęcie sprzed dwóch tygodni, niestety z telefonu w dodatku był wtedy smog, ale jutro nie idę do szkoły (ah te urlopy naukowe :loveu:) to postaram się trzasnąć coś lepszego.
Irys koniecznie chciał upolować nieszczęsne shitzu z drugiego końca pola :diabloti: i wylądował na smyczy:

[IMG]http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/IMAG0508_zpsb05392d8.jpg[/IMG]