Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']głowa super, ale jakoś przednie łapy nie pasują mi do całokształtu ;)
http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/P6095799640x480_zps494f4ae8.jpg
Niestety muszę się z Erią zgodzić. Poprawiłabym te wystające łokcie, tzn. samą górę łap przy łokciach ścięłabym jeszcze trochę krócej i byłoby lepiej. No i brakuje mi chociaż tyci tyci firanki pod brzuchem, ale ogólnie Irys wygląda super i najważniejsze, że jemu się podoba i jest mu lekko;-)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 9 months later...
Posted

Nie było mnie tu od wieków - z dwóch powodów - braku czasu i braku zdjęć. Ale teraz mam kilka fot wiosennego Iryska i kwiatów. Gorące pozdrowienia :p

Posted

Strasznie się cieszę, że mimo taaaakiej przerwy wpadacie! Postaram się korzystając z nadmiaru wolnego czasu przed maturą pojawiać się trochę częściej z jakimś zdjęciem czy dwoma ;)

[quote name='eria']http://i1084.photobucket.com/albums/j402/ahedok/wiosenny irysek/P4076156640x480_zps38eff87e.jpg
niezmiennie go uwielbiam :loveu:

Dziękuję ;) Miło słyszeć, że nie tylko ja go uwielbiam :loveu:

[quote name='weszka']Taki już dorosły pan pies :loveu:
Wiosennie jak ładnie :)

Oj dorosły, całkiem dorosły. Za 2 miesiące 4 urodziny, jak ten czas szybko leci!
A wiosna się u nas zaczęła nie wiem kiedy i bardzo bujnie wszystko kwitnie, na 3 dni wyjechałam do Warszawy to zupełnie inny klimat, nie wiem jak się tam przeprowadzę na studia :shake:

Posted

Irys wybiegał się jak szalony, będzie spał aż do następnego spaceru ;)
A ja życzę wszystkim, którzy nas odwiedzają lub kiedyś odwiedzali radosnych, spokojnych świat i mnóstwa czasu na spacery z naszymi słodkimi wariatami :loveu: