Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

Według naszej wiedzy karma dojechała, choć PUK zapiera się i nie chce nią karmić psów. W schronisku cały czas są wolontariusze i pilnują porządku. Z tego, co wiem rozmowy też owocne.

Posted

no to dziewczyny gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!schron pod tozem i stozem:)czekamy teraz na alagrafik i na rozkazy:)jestem gotowa do pracy
oferuje prace przynies wynies pozamiataj-mam nadzieje z

Posted

eve dołączam do Twojego postu i podpisuję się..nie jestem z Kielc, ale jak mogłam tak uczestniczyłam w tej sprawie odkąd się dowiedziałam, pisałam listy maile, gdzie mogłam i na ile mi sił starczało, zarywałam noce, żeby pomóc, w końcu wzięłam wolne , żeby uczestniczyć w manifeście i też czuję sie oszukana, i tez uważam, zresztą nie tylko ja, iż chodziło tylko o medialny rozgłos, bo skoro jak była cisza nikt nic nie robił to po co teraz???no ale było, minęło, nic już nie zrobimy, teraz najważniejsze są zwierzęta, i nawet ta kłótnia to one, bo miały cioteczki Was i Wy za nie walczyłyście i pomagałyście niejednokrotnie tracąc zapewne siły.Teraz Wam cioteczki życzę ich jeszcze więcej, bo będzie co robić:)Mam nadzieję, ze ERA ŚMIERCI w DYMINACH zakończyła się na dobre:)

Posted

masz racje Li1 ,ale to tylko marzenia ,niezdrowe mrzonki,chyba ,ze stanie sie cud?hmm ,ale w cuda nie wierze jestem pragmatyczka.Gdyz takich "kielc" tylko w woj-poznanskim naliczylam trzy.Trzy schroniska

Posted

[quote name='eve-w']a z którą lecznicą? Macie jakąś na myśli? Uzgadniałyście to z organizacjami miejscowymi czy polecicie jakąś swoją, super sprawdzoną lecznicę?

A najbardziej rozwalają mnie OBROŃCZYNIE EMIR piszące w swoim własnym prywatnym imieniu. Cześć z Was przylazła tutaj, bo jest awantura, bo Emir zrobił coś czego nie powinien zrobić - działał na własnych zasadach bez jakiejkolwiek współpracy. przylazłyście tu. Po co? Ci, którzy od początku prowadzili sprawę, poświęcali swój czas, kombinowali, żeby ratowac te istnienia czują się oszukani i skompromitowani przez emir, która, nazwijmy to po imieniu podtarła sobie tyłek naszą praca na swoich stronach i w mediach publikując jakoby jest jedyną organizacją, która robi cokolwiek w sprawie.

A ja się pytam: [B][COLOR=red]GDZIE BYŁAŚ SZANOWNA EMIR PRZEZ DWA LATA????? JAK MOGŁAŚ ZOSTAWIĆ SPRAWĘ I ZOSTAWIĆ TE ZWIERZĘTA SAME SOBIE? JAK MOGŁAŚ BEZCZYNIE PATRZEĆ JAK MORDUJĄ TE PSY OPRAWCY, O KTÓRYCH WIEDZIAŁAŚ????CO ZROBIŁAŚ BEZ MEDIÓW ŻEBY IM POMÓC???[/COLOR][/B]

Odnoszę wrażenie, z resztą nieomylne, jak widać, że Emir pojawiła się w Kielcach znowu, dlaczego? ŻEBY ZAISTNIEĆ W MEDIACH! Żeby inni wykonali za Ciebie robotę a Ty napisałaś pismo, POJECHAŁAŚ DWA RAZY DO dYMIN, DZIĘKI, JAK SIĘ OKAZUJE PRAWNICZCE Z emira MIEJSCOWE ORGANIZACJE MOGŁY WCHODZIĆ DO SCHRONISKA.... i NAM, robolom każesz czekać 24 godziny na wyjaśnienia?[/QUOTE]

Nic dodac, nic ujác. Zenada. "Dla dobra zwierzát" to i debile ratujá slepe mioty- kazdy uwaza ze on dla zwierzát zrobilby wszystko, albo prawie wszystko, wiéc to nie jest ZADNE wytlumaczenie tej swinskiej zagrywki. Pier****nie o szopenie i artykul o dyminskich psach umierajácych w ramionach emirowej juz pewnie gorácy leci do Chansa (zagraniczna fundacja, o matkooo). Hipokryci. W d**e z takimi "dzialaniami" o sobie dobrze myslácych blaznów.

Posted

[url]http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,35255,8686154,Kolejny_skandal_w_schronisku.html[/url]

uf ! :)

Mam nadzieję, że teraz Fundacja Emir przyłączy się do pomocy i WSPÓŁPRACY.

Posted

Jednego nie rozumiem.Było bicie piany i linczowanie jednej z fundacji że nie ma schroniska bo zamknięte , zaorane, nie powstanie nowe .
A tu się okazuje że jest schronisko.I ani przepraszam ot nic tylko apel o pomoc.
Albo ja jestem za głupi aby to pojąć albo po prostu było to pisanie dla pisania (czytaj parcie na szkło i poklask)
Nie wiem nie znam się ale skoro niektórzy opisujący tutaj sytuację z zamknięciem schroniska , wmawiali nam że nic nie można już zrobić a tu nagle okazuje się że się mylili to co ja mam myśleć?

Posted

[quote name='snorkel']Jednego nie rozumiem.Było bicie piany i linczowanie jednej z fundacji że nie ma schroniska bo zamknięte , zaorane, nie powstanie nowe .
A tu się okazuje że jest schronisko.I ani przepraszam ot nic tylko apel o pomoc.
Albo ja jestem za głupi aby to pojąć albo po prostu było to pisanie dla pisania (czytaj parcie na szkło i poklask)
Nie wiem nie znam się ale skoro niektórzy opisujący tutaj sytuację z zamknięciem schroniska , wmawiali nam że nic nie można już zrobić a tu nagle okazuje się że się mylili to co ja mam myśleć?[/QUOTE]
Warto dlatego poczekać na przedstawicieli kielckich Towarzystw i na ich relacje z dzisiejszego dnia. ;)

Posted

Sorry, że tyle musieliście czekać. Dopiero weszłam do domu.

[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9171/ustalenia120101119a.jpg[/IMG]

[IMG]http://img543.imageshack.us/img543/5916/ustalenia220101119a.jpg[/IMG]

Posted

hmmm no to gratulacje , tylko coś nie widzę w tym piśmie kto ma pokrywać koszty związane z
1.karmieniem
2. obsługą weterynaryjną,(kto płaci jak wolontariat zaniesie psa do lecznicy)
3. utylizacją.

Posted

ewab, a jak sie maja te ustalenia do informacji o likwidacji schroniska? Co to za komisja przejmujaca schronisko? czytalam tutaj na watku, ze skoro schronisko zostalo zlikwidowane, to nie ma czego przejmowac.... wiadomo cos?

Posted

Wieści pozytywne!;)
Mam tylko jedno pytanie - w notatce operuje się pojęciem "schronisko".
Jeśli zostało wykreślone z rejestru 18.11.br to 19.11.br zostało ponownie wpisane?
Czy nadal to jest schronisko?
Bez względu na nazwę,dobrze,że teraz możecie się zwierzakami zająć na miejscu i szybko;)

Posted

Sumując pismo podpisał wice , i zaznaczył że przekaże schronisko (czyli coś co nie istnieje) .Dlatego moje pytanie co będzie z tym pismem po wyborach jak się władza nie zmieni.
Prezydent czyli osoba decyzyjna powie że nic nie podpisywał a wice powie że nie wiedział że schronisko zostało zamknięte .
Coś mi tu trąci amatorką .
Jak dla mnie to przemyślane działanie władz by było cicho przed wyborami