Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

[B]ewab[/B],te 3psiaki oprócz szczeniąt wrzuciłam już na szerlok Kielce - zaginione na Twój nr tel.Oczywiście nie podaję w ogłoszeniach żadnych szczegółów.

Posted

Zuzka dziękuję.

Dla szczeniaków znaleźliśmy matkę zastępczą.

Sterylizowana wczoraj Buraska miała podwójne szczęście. Dziś pojechała już do swojego domu, w pakiecie razem z kotem:).
Do swojego domu pojechał jeszcze jeden psiak. Może Andzia będzie pamiętała który.

Posted

[quote name='Ellig']Glosujcie na Dyminy!!!!!!!!!!!!!!

[URL]http://www.tesco.pl/schroniska/index.php[/URL][/QUOTE]

Zagłosowałam;) szkoda, ze można tylko raz...a spróbować przecież można:)

z tym graffiti na murach...muszę pomyśleć:lol: do schroniska prowadzi długi rząd betonowego ogrodzenia z jednej strony, na terenie schronu tez takie jest - można by przyozdobić to w graffitowe psy i koty:) tylko czy ktoś musi na to wyrazić zgodę?

Posted

Przed chwilą patrzyłam na wyniki głosowania w Tesco:
Kielce ul. Ściegiennego głosów 85;
Dyminy koło Kielc głosów 28,
co razem daje 113 głosów.

Ten dualizm, o którym mówiłam niejednokrotnie, dezinformuje nie tylko w tym głosowaniu :shake:

Posted

[quote name='Odi']Przed chwilą patrzyłam na wyniki głosowania w Tesco:
Kielce ul. Ściegiennego głosów 85;
Dyminy koło Kielc głosów 28,
co razem daje 113 głosów.

Ten dualizm, o którym mówiłam niejednokrotnie, dezinformuje nie tylko w tym głosowaniu :shake:[/QUOTE]
M.in. tego w szczególności dotyczył mój post poprzedni, a poza tym, dla mnie dezinformacją jest możliwość głosowania na schronisko w Sędziszowie, którego nie ma i nie było nigdy. Wiele osób ze świętokrzyskiego może tak zagłosować
Obecnie Kielce są na 19 miejscu, Dyminy na 51 a Sandomierz na 67
Najwięcej głosów ma Szczecin (235) i Kraków
[SIZE=1][COLOR=silver]Asior i Ellig są ogromne różnice w glosowaniu, a głosowaniu przez niby takie samo potwierdzenie linków w kontekście ustawy o ochronie danych osobowych. Po troszę w tym siedzę (i to od drugiej strony) i mam pełną świadomość zapisów regulaminów. Każdy wie, na co sobie pozwala[/COLOR].[/SIZE]
Ale nie jest moją rolą zniechęcanie kogokolwiek do głosowania, czego najlepszy przyklad dam, że się złamałam i ze swojego służbowego maila zgłoszenie wysłałam też a jutro ze wszystkich maili firmowych (nie personalnych) zgłoszenia zostaną wysłane

Ewab Na stronie psow kieleckich do adopcji jest moje pytanie dotyczące ONki i zkwp!

Posted

Owszem, schronisko w Sędziszowie istniało jak najbardziej. Kontrolowałam je w wakacje, podobnie jak NIK. Zabraliśmy stamtąd ON Imbira oraz 2 charty Karo i Karata. Zlikwidowano je z dniem 31.12.2010 r.

Posted

Ranking schronisk;
[url]http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php[/url]
Niestety ,spadliśmy na 25miejsce. Można głosować kilka razy,tylko nie można z tego samego adresu e-mailowego.Ja oddałam w sumie6... z adresów córek ,męża ,siostry, mamy i swojego. Spróbujcie zrobić tak samo....jak nie znacie haseł swoich bliskich, to poproście ich o kliknięcie na link w otrzymanej wiadomości z Tesco.

Posted

[COLOR=red][B]Zapraszam na bazarek z którego część dochodu zostanie przeznaczona na psy z Dymin obecnie znajdujące się w Krakowie :smile: a część na sterylizację Kory . [/B][/COLOR]

[COLOR=green][B]Już za kilkanaście dni Święto naszych kochanych Babć i Dziadków [/B][/COLOR]

[B]Zapraszam w związku z tym na bazarek z prezentami dla Nich [/B]
[B] wykonanymi własnoręcznie przeze mnie [/B],

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199684-Dla-Babci-i-Dziadka-i-nie-tylko-do-13.01-na-sterylizacj%C4%99-Kory-i-psy-z-Dymin-w-Kraku[/url]

[CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TSczJcvU3uI/AAAAAAAAFaE/GcoLUBTKXm0/s576/P1390256.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TSczTeDKLyI/AAAAAAAAFag/be4DOTOpBgo/s576/P1390266.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TSc99lUiYZI/AAAAAAAAFbM/9cWPa8Ab_rw/s576/P1390272.JPG[/IMG]

[CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/TQ4LzQ10clI/AAAAAAAAFWc/oqC3dwQG8FA/P1390210.JPG[/IMG][/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Tomekihobbit,nie wiem czy zdołałeś już dotrzeć do domu w co wątpię ale nie mogę się położyć zanim cię nie przeproszę WYBACZ ale na prawdę nie mogłam dłużej ci pomagać bo nie miałam opiekunki do wnusi a i tak dotarłam dopiero 20.30.:mdleje:

Posted

[quote name='illa']Tomekihobbit,nie wiem czy zdołałeś już dotrzeć do domu w co wątpię ale nie mogę się położyć zanim cię nie przeproszę WYBACZ ale na prawdę nie mogłam dłużej ci pomagać bo nie miałam opiekunki do wnusi a i tak dotarłam dopiero 20.30.:mdleje:[/QUOTE]

Jestem jestem... nasz drogi vet. po wszystkim był tak uprzejmy, że mnie podrzucił do chałupy, więc spoko.
Ależ bardzo pomogłaś i bardzo dziękuję za pomoc!

"Załatwiliśmy" 3/4 karceru i psy które miały wcześniej problemy zdrowotne. Boksy "przebadane" oznaczone [B]"L".[/B]
Teraz najważniejsze to przestrzeganie zaleceń, które pozostawił lekarz i dopilnowanie podawania zaordynowanych odżywek, leków.

Psy były bardzo dzielne, cierpliwe.Tylko jeden chłopak i jedna sunia... zestresowali się i ...pralka już pracuje na 120%

[B]Co cieszy (jak podkreślił lekarz psy są w dobrej kondycji).[/B] Bodajże jeden wymaga większej troski, jeśli chodzi o żywienie, teraz jest sam w boksie, więc szybciutko nabierze tłuszczyku a ja już tego "gościa" dopilnuje, żeby zjadał teraz spokojnie i dokładki na też zagwarantowane. U jednego znaleźliśmy ropiejącą rankę, więc antybiotyczek od jutra.
Przy okazji zweryfikowaliśmy błędy ewidencyjne, uzupełnili braki (obroże, opisy etc.)

W przyszłym tygodniu "przeglądu" cd.

Posted

Illa,Tomek - ciekawe dlaczego ten wet tak chwalił Waszą pomoc:hmmmm::evil_lol:.
Bardzo dziękuje za nadgodziny (nie pierwsze i pewnie nie ostatnie:p).

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199772-Gad%C5%BCety-TOZ-u-ekskluzywny-kalendarz-APART-bizuteria-i-co%C5%9B-dla-Pani-domu-do-20.01[/url]

a ja zaproszę na bazarek :lol:
fajne TOZ-owskie gadżety :razz:

Posted

[quote name='ewab']Illa,Tomek - ciekawe dlaczego ten wet tak chwalił Waszą pomoc:hmmmm::evil_lol:.
Bardzo dziękuje za nadgodziny (nie pierwsze i pewnie nie ostatnie:p).[/QUOTE]
To Tomek odwalał najcięższą robotę bo wynosił wszystkie psiaki na rękach i współpracował z lekarzem przy stole a ja byłam tylko do otwierania drzwi:look3: niemniej jednak też się przydałam szkoda tylko że nie na długo:placz:

Posted

Piszę do wszystkich osób zajmujących się adopcjami.

Uważajcie na chłopaka, który szuka dla dziewczyny czarnego psa.

- W wigilię zgubił sukę, którą pozostawił Z CIECZKĄ przed sklepem bez smyczy. Miałam zgłoszenie gdzie suka później się błąka, dzwoniłam do niego, ale nie miał widocznie zamiaru ani jej szukać, ani robić ogłoszeń. Ja prosiłam o jej zdjęcia i też nie raczył mi przesłać.

-niedawno ktoś wyadoptował mu psa o imieniu "Węgielek" i "podczas imprezy wystraszył się czegoś spadł z drugiego piętra i połamał sobie kręgosłup".

Teraz ten chłopak szuka szybko nowego czarnego psa dla dziewczyny ["obojętnie jakiego"]

Posted

[quote name='eneda']Piszę do wszystkich osób zajmujących się adopcjami.

Uważajcie na chłopaka, który szuka dla dziewczyny czarnego psa.

- W wigilię zgubił sukę, którą pozostawił Z CIECZKĄ przed sklepem bez smyczy. Miałam zgłoszenie gdzie suka później się błąka, dzwoniłam do niego, ale nie miał widocznie zamiaru ani jej szukać, ani robić ogłoszeń. Ja prosiłam o jej zdjęcia i też nie raczył mi przesłać.

-niedawno ktoś wyadoptował mu psa o imieniu "Węgielek" i "podczas imprezy wystraszył się czegoś spadł z drugiego piętra i połamał sobie kręgosłup".

Teraz ten chłopak szuka szybko nowego czarnego psa dla dziewczyny ["obojętnie jakiego"][/QUOTE]

Może jakiś nr telefonu chociaż początek i na czarne kwiatki go ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Może jakiś nr telefonu chociaż początek i na czarne kwiatki go ...[/QUOTE]

telefon to sobie można zmienić...jeden nr na 5...a drugi był na 6...w każdym razie to ludzie z ul. Mazurskiej - to tak gdyby co

Posted

O,znajome okolice:cool3:Patologia:cool3:Właśnie tam jakiś pijak w okolicy ludzi zaczepia,żeby się ulitowali nad nim i wzięli od niego 6mies.szczeniaka docelowo dużego.Jak popije,to podobno psa zapomina zabrać do domu.Uroki KSM Południe:razz:

Posted

Dziś na Sienkiewce została znaleziona roczna bokserka, żółta z białym krawatem. Pan, który się nią zaopiekował zostawił namiary w schronisku.