Jump to content
Dogomania

Garet - po 11 miesiącach w DS

Recommended Posts

• Replies 651
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wiecie wczoraj odbył się bazarek na rzecz Garecika:) Dzięki aktywnej sprzedaży ifki i doriss66 udało się zebrać 164 zł.Dziękujemy dziewczyny!!!Dziękujemy też wszystkim którzy podarowali rzeczy do sprzedaży!Ciekawe co cieszyło się największym powodzeniem:)
Słyszałam też że miały przyjemność poznać dreag:),która wspomogła bazarek.Żałuję że mnie tam nie było:)

Posted

Największym powodzeniem cieszyły się zabawki a konkretnie lalki barbie. Małe dziewczynki przekonywały mamusie żeby im kupiły takie lale. No i kosze na kwiaty. A poza tym ludzie czasami nic nie kupowali ale wrzucali pieniądze do puszki, tak z odruchu serca a nie żeby cos kupić. Szkoda że ogólnie na imprezie było mało ludzi to i zainteresowanie bazarkiem nie było wielkie. No ale udało sie trochę zebrać. Myslę że bardzo te pieniądze sie przydadzą. A tak wogóle to ja sama nie zdawałąm sobie sprawy że umiem zachęcać ludzi do kupowania i sprzedawać jakies tam pierdułki.
Aga nie żałuj że cie wczoraj nie było, bo to nie ostatni bazarek. Kiedyś może będziesz mogła sie wykazać. Mamy jeszcze rzeczy nie sprzedane to moze kiedyś jeszcze raz spróbujemy.

Posted

[quote name='buniaaga']Jak wiecie wczoraj odbył się bazarek na rzecz Garecika:) Dzięki aktywnej sprzedaży ifki i doriss66 udało się zebrać 164 zł.Dziękujemy dziewczyny!!!Dziękujemy też wszystkim którzy podarowali rzeczy do sprzedaży!Ciekawe co cieszyło się największym powodzeniem:)
Słyszałam też że miały przyjemność poznać dreag:),która wspomogła bazarek.Żałuję że mnie tam nie było:)[/QUOTE]
Miło mi było poznać "wspólniczki":lol:. Dziewczyny dzielnie zachęcały do wspomożenia, to i takie bogate efekty:loveu:. Dzięki za poświęcony czas i miłą pogawędkę. Nie mogłam się nie skusić i namówiłam TZ na odwiedziny w tych stronach;). Teraz wiem z kim gadam:eviltong:.
[quote name='monia3a']Wczoraj dzwonił do mnie nowy domek Garecika. Kurcze chyba to ten dom. Mam nadzieję, że będzie wszytko OK na miejscu jak go zawiozę. [/QUOTE]
O rany, ale cudnie by było gdyby Garecik dostał cudną rodzinkę:) Czekamy na finał!

Posted

trzymam kciuki za TEN dom, oby oby!!!!
bazarek odbywał się pod hasłem: podaruj psu budę,
jakiś pan zaczepił nas, ze ma taką ładną budę, powiedziałam, że przyda się, a co :)
miałam też moment grozy, bo podchodzi jakas baba i mowi: poborca Garetowy!
matko bosko,wszystko legalne,ale wiadomo, urzad skarbowy sie czepia, czy co..?poborca tylko tak mi się kojarzy, a to...dreag :)
ha ha napedzilas nam stracha przez moment :):)
szkoda ze tak szybko wymieklam, ale jednak samej jest ciezko tak stac, wlasciwie zaczepiac i zachecac, ale juz sie czegos nauczylam i nastepnym razem zroganizujemy to lepiej...
doris66byla wspaniala, dziewczyny, jak to sie uczylam od niej - bezposrednia,szybka reakcja na potrzeby klienta, no, profeska!doris, brawo!!
aha, jeszcze bedzie wiecej bo reszte maskotek kupi moja szwagierka do gabinetu dentystycznego na prezenty dla niegrzecznych dzieci :(takze cos jeszcze nam wpadnie.
i jedna pani byla zainteresowana Garetem z Knoryd, ze jej rodzinie pies podworkowy odszedl,i beda szukac; ale bez wieskzych oczekiwan czekam na telefon.
monia3a, to kiedy jedziesz zobaczyc ten domek?w tym tyg. cos bedzie wiadomo?

Guest monia3a
Posted

Ta Pani z Konryd to chyba ta sama osoba co pisałam jakiś czas temu. Wysyłałam zdjęcia Gareta dla jej córki i już się nie odezwali do mnie.Może to Ci sami.

Z Garetem pojadę w następnym tygodniu i tak sobie myślę, że przy okazji wizyta u weta, zdjęcia szwów i do nowego domku. Uprzedzam tylko wszystkich, że jeśli coś tam będzie nie tak to psa nie zostawię.

Posted

[quote name='monia3a']Ta Pani z Konryd to chyba ta sama osoba co pisałam jakiś czas temu. Wysyłałam zdjęcia Gareta dla jej córki [U]i już się nie odezwa[/U]li do mnie.Może to Ci sami.

Z Garetem pojadę w następnym tygodniu i tak sobie myślę, że przy okazji wizyta u weta, zdjęcia szwów i do nowego domku. Uprzedzam tylko wszystkich, że jeśli coś tam będzie nie tak to psa nie zostawię.[/QUOTE]

Nie zrozumiałam, wieziesz psa - tam gdzie ktoś pierwszym razem był nim zainteresowany a teraz cisza w eterze? Czy coś pokiełbasiłam?

Guest monia3a
Posted

[B]kaszanka[/B] czytaj ze zrozumieniem!
Garet jedzie do Walił nie Konryd. Ludzie z Konryd ( o ile to Ci sami ) szukają psa od jakiegoś czasu i prawdopodobnie to im wysyłałam fotki Gareta ale pewnści nie mam.

Posted

[quote name='monia3a']Ludzie z Konryd ( o ile to Ci sami ) szukają psa od jakiegoś czasu i prawdopodobnie to im wysyłałam fotki Gareta ale pewnści nie mam.[/QUOTE]
hmm, nie odezwała się jeszcze ta pani, może co sami, może, kto wie...

Posted

a CO WIECIE O TYCH LUDZIACH Z kNORYD? CZY KTOS SPRAWDZAŁ, BYŁ TAM? mam jutro zawieźć szczeniaka dla jakichs ludzi, co mieli ostatnio wilczura, ale im zastrzelili ponoć. Umowilam sie, ale bez przekonania. Jakis dziwny ten facet. Na moje pytanie czy mieli juz psa, odpowiedział, ze: oj, było ich dużo", a co sie z nimi stało? odp: " a to zdechl, a to ktos ukradł, a to oddali, a to zabil samochod, a to zastrzelili". Ciekawe czy to Ci sami.

Guest monia3a
Posted

Jeśli chodzi o tych ''moich'' ludzi z Konryd to on mieli przez kilkanaście lat psa, który odszed ze starości. Całe życie chodził luzem, nie był wiązany, z panem chadzał sobie na pole a i czasem pomieszkiwał w domku. Szukali psa owczarkowatego i takiego, który toleruje inne psy, bo przyjeżdzają do nich dzieci ze swoimi psami i nie chcieli by aby swojego psa wiązać jakby były jakieś zwady.

Posted

Irenko , rozmawiałyśmy o tym , nasze psy nie są dla Pana z Knoryd. Pamietaj. Nie może tak być, że każdy pies u tych ludzi marnie skonczył. To nie jest odpowiedni właściciel.

Posted

[quote name='buniaaga']A jak się czuje Garecik? Kiedy dokładnie do tego domku w Waliłach jedzie?[/QUOTE]

Garet czuje się dobrze, przyzwyczaił się do anteny na głowie, trochę ją nawet nadwyrężył :P Apetyt dopisuje, tylko się wkurza na samotność, bo ma zakaz zabaw z psami. Co do domku - to z monią3a, bo ja wiem tyle co z wątku.

Guest monia3a
Posted

[quote name='dreag'][B]Kaszanka, [/B] dzięki za czerwcowe wpłaty:)[/QUOTE]

Aga kaszanka dała na skarpetę a nie dla Gareta tak jak pisałam w tytule przelweu :)

Posted

[quote name='monia3a']Aga kaszanka dała na skarpetę a nie dla Gareta tak jak pisałam w tytule przelweu :)[/QUOTE]
Faktycznie, zaraz poprawię:)
[B]Piove[/B], dzięki za wpłatę:)

Posted

[B]dreag[/B], czemu ty mnie nie poganiasz,ja dziś patrzę, a tu kasa na gareta nadal w puszce :)
jutro wysyłam
aha, miałam spotkanie z J.B. i do tej pory nie otrzymał z TOZ-u tego listu poświadczającego jego wpłaty - to ważne, bo czasem ktoś go chce rozliczac z jego deklaracji wpłat charytatywnych, a nie ma żadnych "dowodów", które mógłby przedstawić dociekliwym osobom; zatem przypominam i proszę o taki list - na papierze firmowym,ok?zresztą, macie w TOZ-ie pewnie już wypracowane standardy.

Guest monia3a
Posted

Ale jakie potwierdzenie, jaki list ??
Czy J.B wpłacał coś na konto TOZ bo nie bardzo kumam o co chodzi ??