Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Gosiu, mozesz chocby na pare dni wkleic w sygnaturke reklame Skarbonki Azylakow?

jasne juz się robi :)
Dorek mi odpadł to wklejam banerek :)

Posted

Kaj jako uciekinier chadza po okolicznych pagorkach na tasmie 10m. Wyglada to komicznie, bo on jest drobny a tu taka linka sie ciągnie...
Napotkane małżeństwo pytalo, czy taśma jest rozwojowa, tzn. czy docelowo dla męza, hihihi. Wlasciwie podsuneli dobry pomysl i znajdzie sie kolejne zastosowanie aby ujarzmic testosteron :)
Moge wypożyczac na pare dni :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kaj jako uciekinier chadza po okolicznych pagorkach na tasmie 10m. Wyglada to komicznie, bo on jest drobny a tu taka linka sie ciągnie...
Napotkane małżeństwo pytalo, czy taśma jest rozwojowa, tzn. czy docelowo dla męza, hihihi. Wlasciwie podsuneli dobry pomysl i znajdzie sie kolejne zastosowanie aby ujarzmic testosteron :)
Moge wypożyczac na pare dni :)

hihihi
Szaronka chodzi na 20metrach
ale Ona to paker i moze ją ciągnac:)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Jak bedzie taki odzew z ogloszen jak do tej pory, to watek wkrotce zamieni sie w fotobloga ;)

hehe, takie piękne zdjęcia to można oglądać i oglądać.
Ale tak na serio, to niesamowite , że taki fajny psiak
i jeszcze nikt go nie wypatrzył

Posted

Witajcie Cioteczki i śliczny Kaju :loveu:

Przesyłam ciepłe myśli i będe zaglądać :lol::loveu:
Fiorsteinbock mam super nowinę na horyzoncie jest dobry DS dla Nesiulki :multi::loveu: