fiorsteinbock Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jestem po powrocie, zaleglosci masa i troche zeszlo mi zanim weszlam na dogo. Zaczne od tego, że Kajem zainteresowala sie rodzina z Wroclawia i juz ustalamy szczegoly wizyty przedadopcyjnej. Panswto mieszkaja w bloku, maja 4letnia corke i doswiadczenie z psiakami. Zobaczymy co sie wykroi ;) Druga sprawa, to Kaj nie bardzo za nami tesknil, hahahaa Byczyl sie calymi dniami na ogrodzie u tesciow i zupelnie mu odpowiadalo srodowisko, zatem po powrocie do mieszkania blokowego byl lekko rozczarowany ;) Qrcze, to na szybko. Lece na inne watki pozagladac bo widze, ze sie dzieje, oj dzieje :) Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ale super!!!! hura!!! powowdzenia Kaj, trzymam kciuki! Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Kora, wiesz juz cos z jutrzejszym dniem? Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 czekam na odp od lilu. pani juz wie, czeka i sie cieszy. jak tylko lilu sie odezwie to dam ci znac. ale chyba sie szykujcie na jutro, bo to chyba znak. Quote
fiorsteinbock Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ok, jakbysmy mialy jechac cyknij prosze wiadomosc. Dzieki wlk ;) Quote
kora78 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 no co Ty, to ja dzieki wlk!!!! ;) zmien tytul kajowi, niech sie ciotki ciesza, ze cos sie ruszylo :) Quote
fochu Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 i jak Edytko? Coś wiadomo co z domkiem dla Kaja? Quote
_ogonek_ Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 zaglądam do Kaja wspaniałego zgodnie z obietnicą ;) Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 _ogonek_ napisał(a):zaglądam do Kaja wspaniałego zgodnie z obietnicą ;) Dzieki Adusia. Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 fochu napisał(a):i jak Edytko? Coś wiadomo co z domkiem dla Kaja? Przedwczoraj po rozmowie telefonicznej, wyslalam sms z propozycją, iż nazajutrz wykonam wizytę przedadop. przy okazji pobytu we Wrocławiu. Nie dostałam już odpowiedzi co mnie dziwi, bo Pani wyrażała zgodę na takową. Także nie wiem co dalej...szukamy nadal. Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Wyzej wlasnie pisalam, ze Pani nie odpisala mi na sms dot. terminu wizyty. Chyba sie pospieszylam ze zmiana tytulu :) Quote
kora78 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 tak, pisalysmy rownoczesnie :) to zmieniaj znow :) ja lubie ruchome tytuly, adekwatne do sytuacji :) zeby zainteresowanym moglo cisnienie skakas, gdy tylko wejda w swoje subskrypcje :D Quote
fiorsteinbock Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Wykonczysz w koncu polowe dogomanii, wiesz, ze cisnieniowcy to spora liczba w spoleczenstwie :) Quote
Nadziejka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 trzymam i ja za Kajuniowe serduszko! Quote
_ogonek_ Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Z góry przepraszam za zapewne kolejny spam w moim wykonaniu, ale pragnę Was zaprosić na kilka wątków, na których psiaki proszą o pomoc w szukaniu DS: Boss – pies o naturze huskiego, który swoim hipnotyzującym, miodowym spojrzeniem urzeka każdego. http://www.dogomania.pl/threads/213576-Zjawiskowy-mix-ON-HUSKY-cierpi-w-betonowym-wi%C4%99zieniu...-Pilnie-DS-!!! Mora i Morus – dwa psy (osobno do adopcji) małe, zabrane od kobiety, która w bloku urządziła sobie mini schronisko. Uczą się na nowo żyć. http://www.dogomania.pl/threads/214737-Mora-i-Morus-dwa-psiaki-zabrane-od-kobiety-kt%C3%B3ra-w-bloku-urz%C4%85dzi%C5%82a-mini-schronisko Almond – malutki, głuchy staruszek z zaćmą.... Ma kilkanaście lat, ale jest niesamowicie kochany. Szukamy pomocy w poszukiwaniach domu, musi go znaleźć przed zimą!!! http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almond-nasz-s%C5%82odki-migda%C5%82ek-do-adopcji-ch%C4%99tnie-uzupe%C5%82ni-tw%C3%B3j-dom!!!-DS-PILNIE-!!! Niechciane i zapomniane z Uciechowa – jest ich ok. 10 , czekają w schronsisku lub DT dłużej niż 10 miesięcy. Prośba ogromna: ogłoszenia, allegro, pomoc w opłaceniu dlugów 2 z nich oraz ogólna obecność na wątku. http://www.dogomania.pl/threads/210281-Niechciane-i-zapomniane-czekaj%C4%85-latami..-%C5%BByj%C4%85-nadziej%C4%85-schronisko-Uciech%C3%B3w Te psiaki potrzebują naszej pomocy!!! Quote
Recommended Posts