Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Jak ma np tasiemca to zwykle odrobaczanie nie pomoze, nie wytruje pasozyta :([/QUOTE]
Nie wytruje. Tutaj trzeba by odtasiemczyć cały azyl (zapewne). I ludzi tam pracujących też qrcze...ale tylko gdybamy (ale ktoś tu pisał, że psy tam chudną?!?).

Tasiemczyca, Bąblownica itd - trudno jest- lek nazywa się ALBENDAZOL. Ale to dłuższe leczenie (bo i tasiemiec i larwy). Musi być podawany pod okiem weta.

Całego Świata nie zbawimy, ale choćby Biszkopta trzeba stamtąd wyjąć.
Biszkopt błaga o kasę kochani, on nie ma wiele czasu...

Posted

Mi się wydaje, że psy tam chudną bo nie mają co jeść są założone jeszcze wątki dwóch Ślepków i jednego małego staruszka z tamtąd, one też schudły.

Posted

Mam nadzieję, że Trisza porozsyłała numer konta :) :)

A ja ze swej strony proszę o informacje o pieniądzach, które na konto wpłyną, i na którego pieska.. Inaczej nie dam rady aktualizować..

Posted

tutaj jest wydarzenie, prosze poklikajcie i rozeslijcie i dajcie mi znac czy funkcjonuje, bo mi siada co chwile -a to pokazuje ze zdjecia brak, a to eventu wogole NIE MA (?)
[URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=211693112178967[/URL]
potrzebna bedzie osoba kontaktowa, moze tez konto?

Posted

[quote name='Olena84']
Jesli cos sie znajdzie dla niego prosze o info na pw [B]cos[/B] dorzuce, tylko sama juz sie gubie w tych deklaracjach dlatego prosilabym o przypomnienie.[/QUOTE]

[quote name='paulinken']
Dorzucę się na hotelik, jeśli będzie.[/QUOTE]

[quote name='bea100']Jestem na zaproszenie.
Czekam na to co cioteczki postanowicie. W razie skarpety- dołożę...(jakby dogo nie powiadomiło, wyślijcie mi cioteczki maila- jest w banerze hodowli)

O mój Boże Kochany. Tu trzeba działać szybko.[/QUOTE]

[quote name='bea100']Deklaruję [B]100zł- jednorazowo[/B] ale może na dobry początek (ale uwaga: wpłata możliwa do 25 marca bo potem będę poza wszystkim- szpital, operacja)[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']jestem na zaproszenie. Sałej deklaracji nie mogę dać:(
W przyszłym miesiące [B]dorzucę się jednorazowo[/B], ale bardzo proszę o przypomnienie bo już się gubię.
[/QUOTE]

[quote name='edek']mogę dać [B]25 zł stałej[/B] :) od kwietnia. Proszę o konto :)[/QUOTE]

[quote name='joana']jestem i ja; mogę dorzucić [B]jednorazowo z 50 zł[/B], jeśli zajdzie potrzeba; tylko na razie chyba nic nie zbieracie?[/QUOTE]

[quote name='gadzia']wysle [B]30 zł[/B] tylko nie wiem na jakie konto[/QUOTE]

Zebrałam chyba wszystkie deklaracje...
Dziękuję Wam bardzo :Rose:

[quote name='feliksik']jezu, tekst na pierwszej stronie mnie powalił - zrobię mu Onet[/QUOTE]
Dziękuję :Rose:

Posted

Jakie to smutne..."Zakład Składowania Odpadów Komunalnych" :( nazwa tak przemawia... ehhhh:(
Wpłacę parę groszy za jakiś czas. Jakbym zapomniała to dajcie znać bo już sie gubię...

Posted

[quote name='Trisza']Czyli mamy z deklaracji stałych i jednorazowych coś ok. 200 zł...Hotelik z pewnością grubo ponad 300.....[/QUOTE]
Nie wiem, qrcze, spać nie będę mogła, szukajcie a może coś taniej się uda?-
mam super wieść!!!!!!!!!!!!!!! dokładam do swoich 100 jeszcze 100 (właśnie wyżebrałam od swojej kochanej sąsiadki Uli)- czyli wpłacam jutro 200!!!
Trisza- mamy ok 300...

Posted

Nie wiem czy ma, ale zrobiłam mu wydarzenie na fb. Czy ktoś może podać mi numer telefonu pod którym można się kontaktować w sprawie psa ?
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=134111463327014[/url]