Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O banerek prosiłam dziewczynę ale ostatnio nie ma czasu więc jest poślizg. Z ogłoszeniami też planuję ruszyć lada dzień tyle że doba za krótka a ja ostatnio "weny" nie mam co by jakiś sensowny opis sklecić.

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leah już oznakowana ( dostała srebrną adresówkę w kształcie łapki :lol: ), tak więc zginąć już raczej nie ma możliwości :evil_lol:
Już po spacerku i kolacji... Teraz stoi przed lustrem i rozmawia ze swoim odbiciem 8)
Dźwięki jakie z siebie wydaje są po prostu kosmiczne, ogólnie straszna z niej gaduła :)

A i w końcu się przekonała do spania na łóżku w nocy ze mną, zamiast na posłaniu :lol:

Posted

Da sobie radę, zawsze w ten sposób z psami postępuję, znają swoje miejsce, wiedzą co wolno a co nie. A że są grzeczne to należy im się z tego tytułu troszkę rozpuszczania. Z resztą spanie na łóżku to jeszcze nic wielkiego :evil_lol:

To nic nie daje :( Z Odim starałam się bratać jak najmniej a i tak się przyzwyczaił, Sambor z kolei żył u mnie na równych zasadach z moimi ( + dodatkowe przywileje z racji jego charakteru :lol: ), a mimo to jak pojechał do nowego domu po 2-3 dniach było już super. To wszystko kwestia psa a Leah jest psem który tak bardzo potrzebuje miłości że nawet jak znajdzie DS to gdy będzie miała kogoś do przytulania nie będzie się zbytnio przejmować, że to nie ja :) Niech mała ma rekompensatę za te wszystkie samotne noce na ulicy ;)

Posted

Leah dostała kostkę rano pomymlała ją trochę, potem jak jechałam do przytuliska to jej zabrałam żeby się z mi piesy nie pogryzły i dostała niedawno jak wróciłam. Pomymlała, pośliniła, poobgryzała i zmęczona tym wszystkim zasnęła snem sprawiedliwego na dywaniku w przedpokoju obok swojej zdobyczy :evil_lol:

Posted

Nie narzucam nikomu sposobu, w jaki ja traktowalam swoje tymczasy, to raz.
Moim zdaniem dla psa lepiej by jak najmniej przywiazal sie do tymczasowego opiekuna, bo w razie znalezienia domu przezywa szok.
Nie, nie bilam i nie zamykalam w piwnicy psow ktore u mnie byly, ale tez nie przytulalam, nie karmilam z reki, nie mizialam za duzo i nie spalam z nimi w jednym lozku, zawsze mialy swoje poslanie.
Ale wiadomo sa psy i PSY.

Posted

Troszkę wyręczyłam blacky, widzę że jest dziewczyna zapracowana a ja mam chwilę czasu.
Gdyby coś trzeba było poprawić to piszcie bo nie wiem czy o to chodziło.

Posted

Faflok napisał(a):
Troszkę wyręczyłam blacky, widzę że jest dziewczyna zapracowana a ja mam chwilę czasu.
Gdyby coś trzeba było poprawić to piszcie bo nie wiem czy o to chodziło.

Śliczne są :loveu:
Bardzo dziękuję :loveu:

Jak tylko bazarek się skończy wklejam do podpisu :)

:: FiGa :: napisał(a):

Nie, nie bilam i nie zamykalam w piwnicy psow ktore u mnie byly, ....

Nie?! :o :evilbat:

:evil_lol:

Swoją drogą to rzeczywiście zależy od psa, są takie i "srakie".

Posted

Jak zmaltretuje kość do końca to będą zdjęcia z następnymi przysmakami :D
Jak na razie nieźle jej idzie oba boku już zjadła jeszcze środek został :evil_lol:

Edit: Dodatkowo jak się przyjrzeć to na zdjęciu adresówkę widać :lol:

Posted

Dziś przyszedł w końcu kiltix :multi:
Leah w związku z tym przeżyła swoją pierwszą kąpiel u mnie :lol:
Jutro założę jej obróżkę :)
Zdjęcia po kąpieli - Leah zmokły kurczak :evil_lol:

Posted

[quote name='katarzyna09']Ale dałaś jej "popalić",co?Wkurzona na pewno była:diabloti:Moja,to jest obrazona na mnie przez co najmniej dwie godziny...:evil_lol:
Śliczna psina!:loveu:

No właśnie o dziwo nie, na początku się trochę bała i chciała wyjść, ale potem już grzecznie stała. Po raz pierwszy mi się taki grzeczny pies trafił :)

Zdjęcia z dziś :)
Już takie pod ogłoszenia.

Tak jak u siebie w galerii jakość nadrabiam ilością :evil_lol:

W końcu się dziewczyna błyszcząca zaczyna robić :)