Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 O banerek prosiłam dziewczynę ale ostatnio nie ma czasu więc jest poślizg. Z ogłoszeniami też planuję ruszyć lada dzień tyle że doba za krótka a ja ostatnio "weny" nie mam co by jakiś sensowny opis sklecić. Quote
Luzia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Leah już oznakowana ( dostała srebrną adresówkę w kształcie łapki :lol: ), tak więc zginąć już raczej nie ma możliwości :evil_lol: Już po spacerku i kolacji... Teraz stoi przed lustrem i rozmawia ze swoim odbiciem 8) Dźwięki jakie z siebie wydaje są po prostu kosmiczne, ogólnie straszna z niej gaduła :) A i w końcu się przekonała do spania na łóżku w nocy ze mną, zamiast na posłaniu :lol: Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Przepraszam za offa ale pragnę zaprosić na bazarek z bardzo fajnymi rzeczami ( między innymi: biżuteria, akcesoria dla zwierząt, portfele, zegarek nowy i wiele wiele innych). http://www.dogomania.pl/threads/205962-Biżu-rzeczy-dla-zwierząt-portfele-zegarek-i-inne.Na-Romę-i-Sokoła.-Do-25.04-22-00?p=16685446#post16685446 Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Co tam łóżko, poduszka musi być obowiązkowo! :lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Luzia napisał(a): A i w końcu się przekonała do spania na łóżku w nocy ze mną, zamiast na posłaniu :lol: Luiza, moze nie pozwalaj suni za wiele, jestes tylko tymczasem, pamietaj ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Kiedy sunka bardzo sie przywiaze bedzie ciezko jej sie z Toba rozstac. Ja zawsze staralam sie jak najmniej rozkochiwac psiaka w sobie - ale kazdy ma inne sposoby ;) Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Da sobie radę, zawsze w ten sposób z psami postępuję, znają swoje miejsce, wiedzą co wolno a co nie. A że są grzeczne to należy im się z tego tytułu troszkę rozpuszczania. Z resztą spanie na łóżku to jeszcze nic wielkiego :evil_lol: To nic nie daje :( Z Odim starałam się bratać jak najmniej a i tak się przyzwyczaił, Sambor z kolei żył u mnie na równych zasadach z moimi ( + dodatkowe przywileje z racji jego charakteru :lol: ), a mimo to jak pojechał do nowego domu po 2-3 dniach było już super. To wszystko kwestia psa a Leah jest psem który tak bardzo potrzebuje miłości że nawet jak znajdzie DS to gdy będzie miała kogoś do przytulania nie będzie się zbytnio przejmować, że to nie ja :) Niech mała ma rekompensatę za te wszystkie samotne noce na ulicy ;) Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Zdjęcia ze specjalną dedykacją dla Kasi :loveu: [SIZE="1"]Przepraszam za jakość. Bardzo dziękujemy za paczuszkę :loveu: Quote
Luzia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Leah dostała kostkę rano pomymlała ją trochę, potem jak jechałam do przytuliska to jej zabrałam żeby się z mi piesy nie pogryzły i dostała niedawno jak wróciłam. Pomymlała, pośliniła, poobgryzała i zmęczona tym wszystkim zasnęła snem sprawiedliwego na dywaniku w przedpokoju obok swojej zdobyczy :evil_lol: Quote
azalia Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A swoją drogą FiGa nie wiem,jak wygląda staranie się,aby jak najmniej rozkochiwać psiaka w sobie. Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nie narzucam nikomu sposobu, w jaki ja traktowalam swoje tymczasy, to raz. Moim zdaniem dla psa lepiej by jak najmniej przywiazal sie do tymczasowego opiekuna, bo w razie znalezienia domu przezywa szok. Nie, nie bilam i nie zamykalam w piwnicy psow ktore u mnie byly, ale tez nie przytulalam, nie karmilam z reki, nie mizialam za duzo i nie spalam z nimi w jednym lozku, zawsze mialy swoje poslanie. Ale wiadomo sa psy i PSY. Quote
Faflok Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Troszkę wyręczyłam blacky, widzę że jest dziewczyna zapracowana a ja mam chwilę czasu. Gdyby coś trzeba było poprawić to piszcie bo nie wiem czy o to chodziło. Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Faflok napisał(a):Troszkę wyręczyłam blacky, widzę że jest dziewczyna zapracowana a ja mam chwilę czasu. Gdyby coś trzeba było poprawić to piszcie bo nie wiem czy o to chodziło. Śliczne są :loveu: Bardzo dziękuję :loveu: Jak tylko bazarek się skończy wklejam do podpisu :) :: FiGa :: napisał(a): Nie, nie bilam i nie zamykalam w piwnicy psow ktore u mnie byly, .... Nie?! :o :evilbat: :evil_lol: Swoją drogą to rzeczywiście zależy od psa, są takie i "srakie". Quote
katarzyna09 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia:loveu:fajnie,ze ta kość jej smakuje.Moja tymi kośćmi się już objadła,teraz "wcina pluszaki":evil_lol: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jak zmaltretuje kość do końca to będą zdjęcia z następnymi przysmakami :D Jak na razie nieźle jej idzie oba boku już zjadła jeszcze środek został :evil_lol: Edit: Dodatkowo jak się przyjrzeć to na zdjęciu adresówkę widać :lol: Quote
katarzyna09 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 To w sumie od wczoraj masz ją z głowy:evil_lol: Ładuje banerek:p Fajna ta adresówka,nie widziałam u nas takiej w kształcie łapki.Kupiłabym Sanie,bo zgubiła. Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dokładnie :lol: Z krótkimi przerwami jak już ją szczena bolała i przychodziła się wyżalić i poprzytulać :evil_lol: Śliczne są :) Jak się bazarek skończy to też sobie wkleję :) Tutaj kupowałam: http://allegro.pl/wzmocniony-identyfikator-adresowka-dla-psa-i-kota-i1545380171.html Fakt że z laminatu ale z tego co się dowiadywałam to trwałe są :) Quote
Luzia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dziś przyszedł w końcu kiltix :multi: Leah w związku z tym przeżyła swoją pierwszą kąpiel u mnie :lol: Jutro założę jej obróżkę :) Zdjęcia po kąpieli - Leah zmokły kurczak :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nikt o nas nie pamięta więc się przypomnimy wieczorkiem ;) Quote
katarzyna09 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ale dałaś jej "popalić",co?Wkurzona na pewno była:diabloti:Moja,to jest obrazona na mnie przez co najmniej dwie godziny...:evil_lol: Śliczna psina!:loveu: Quote
Luzia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='katarzyna09']Ale dałaś jej "popalić",co?Wkurzona na pewno była:diabloti:Moja,to jest obrazona na mnie przez co najmniej dwie godziny...:evil_lol: Śliczna psina!:loveu: No właśnie o dziwo nie, na początku się trochę bała i chciała wyjść, ale potem już grzecznie stała. Po raz pierwszy mi się taki grzeczny pies trafił :) Zdjęcia z dziś :) Już takie pod ogłoszenia. Tak jak u siebie w galerii jakość nadrabiam ilością :evil_lol: W końcu się dziewczyna błyszcząca zaczyna robić :) Quote
Recommended Posts