Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.04.2018 o 14:38, Poker napisał:

Pojechała paczka i 103 zł

Bardzo dziękuję. Wszyściutko doszło :-) !

Posted

Nigdy się tu nie odzywałam, ale odpowiem. Tym bardziej, że na Dogo dziś pusto.

Malgoska, wszystko się otwiera i wszystko widać. I wszystko śliczne. A miś nr 5 w niebieskim szaliczku... Cudo. happy.gif

Masz talent, Malgoska. I piękny awatarek teraz. happy.gif

• Like 2
Posted

Ja też byłam. Cudowności !  Kolejna utalentowana dogom. :-)

Malgoska  kochana , baaardzo dziękuję w imieniu ogoniastych.

Posted
3 godziny temu, Malgoska napisał:

nie wiecie gdzie się przeniosła Mortes z tym wątkiem o tych wielu pieskach, którymi się zajmowała???

Z tego co wiem , to na jakiś specjalne , tajne forum gdzie można wejść tylko za zaproszeniem. Byłam zaproszona ,ale nie weszła, bo jest dla mnie zbyt skomplikowane.

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Z tego co wiem , to na jakiś specjalne , tajne forum gdzie można wejść tylko za zaproszeniem. Byłam zaproszona ,ale nie weszła, bo jest dla mnie zbyt skomplikowane.

To wcale nie jest takie skomplikowane.  A wątek białogonków jest też na fb.

Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

To wcale nie jest takie skomplikowane.  A wątek białogonków jest też na fb.

podasz mi link?

8 godzin temu, Poker napisał:

też mi wtedy wysyłała ale ja nie miałam głowy do tego w tamtym czasie...

na dogo widzę, że została garstka

Posted
9 godzin temu, Poker napisał:

Tylko na Facebooku trzeba być zalogowanym ;) a grupa jest zamknięta, żeby żadne oszołomy jej wpisami nie zaśmiecali

Posted
1 godzinę temu, NikaEla napisał:

Tylko na Facebooku trzeba być zalogowanym ;) a grupa jest zamknięta, żeby żadne oszołomy jej wpisami nie zaśmiecali

tak; już wszystko mam dziekuje Wam bardzo

• Upvote 1
Posted
Dnia 22.04.2018 o 22:18, togaa napisał:

Jeśli ktoś nie rozliczył jeszcze dochodów za ubiegły rok, prosimy pamiętać o 'Mniejszych";

Ja w tym roku zostawiłam rozliczenie na ostatnią chwilę, ale 1% jak zawsze dla Was. Tylko nie wiem, czy fiskus to od razu daje, czy będą się ociągać.

• Like 1
Posted

Cioteczkom, które robią zakupy przez internet, polecam aplikację FaniMani.pl . Już kiedyś o niej wspominałam. Za jej pomocą można przekazać część wartości swoich zakupów dla wybranej organizacji. Nie są to wielkie sumy, ale z moich zakupów uzbierało się już dla SBM ponad 80 zł. Do grosza grosz ...

• Upvote 1
Posted
Dnia 1.05.2018 o 18:01, mama_Alfika napisał:

Ja w tym roku zostawiłam rozliczenie na ostatnią chwilę, ale 1% jak zawsze dla Was. Tylko nie wiem, czy fiskus to od razu daje, czy będą się ociągać.

Dziękuję Iwonko kochana, całokształtnie. ! :-)

Fiskusy przelewają nam w lipcu, między 15-stym  a 31-stym. Wyczekujemy tego momentu jak kania dżdżu . Bez 1% byłoby tragicznie.

A Fundacja FaniMani faktycznie jest pomocna. W ciągu roku 'uzbierali" dla nas ok.800,00 zł.

Posted
2 godziny temu, mama_Alfika napisał:

Cioteczkom, które robią zakupy przez internet, polecam aplikację FaniMani.pl . Już kiedyś o niej wspominałam. Za jej pomocą można przekazać część wartości swoich zakupów dla wybranej organizacji. Nie są to wielkie sumy, ale z moich zakupów uzbierało się już dla SBM ponad 80 zł. Do grosza grosz ...

nie slyszalam  o tym; to od każdych zakupow cos sie zbiera?

6 minut temu, togaa napisał:

Dziękuję Iwonko kochana, całokształtnie. ! :-)

Fiskusy przelewają nam w lipcu, między 15-stym  a 31-stym. Wyczekujemy tego momentu jak kania dżdżu . Bez 1% byłoby tragicznie.

A Fundacja FaniMani faktycznie jest pomocna. W ciągu roku 'uzbierali" dla nas ok.800,00 zł.

ja tez swoj 1 % dla Was oddalam jak co roku zwykle

• Like 1
Posted
19 godzin temu, Malgoska napisał:

nie slyszalam  o tym; to od każdych zakupow cos sie zbiera?

Trzeba sobie założyć konto na FaniMani. Jest tam lista organizacji, które można wesprzeć i lista sklepów internetowych (ponad 1000 sklepów). I wybierasz sobie organizację i szukasz sklepu, w którym chcesz zrobić zakupy.

Można też ustawić sobie taką "przypominajkę" i wtedy, jak szukasz sobie w google jakiegoś sklepu, to w wynikach wyszukiwania  masz przy sklepie informację czy sklep wspiera FaniMani. Na czerwono,  nie przegapisz :)

Kwota odprowadzanej darowizny zależy od sklepu i zazwyczaj jest to jakiś % wartości zakupów. Kiedyś bonprix był dość hojny, bo od każdych zakupów przekazywał 15 zł. Teraz niestety też mają stawkę "procentową".

https://fanimani.pl/stowarzyszenie-humanitarno-ekologiczne-dla-braci-mniejszych/

• Like 1