Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja chciałam jeszcze raz pięknie podziękować i potwierdzić, że na konto  naszego Stowarzyszenia , 29.09.2014  wpłynęło z  bazarku pameli555 'Kasety z dobrą muzyką.."  85,00 zł :klacz:

Dziękujemy pami kochana,  !!!

Posted

Do Iruni  dzisiaj wieczorem ktoś zadzwonił do furtki i zostawił 'paczuszkę".

"Paczuszka" ma ok. 6 tygodni.

Przerażona ,zapchlona i potwornie głodna.

Została w Lecznicy, bo skąd wziąść  tymczas na zawołanie?

3199a5a2cd9a3b7bmed.jpg

46856e8496db9035med.jpg

c5bf645a79c3e382med.jpg

17f9df3aa0e5af7emed.jpg

Posted

"Człowiek" rozwiązał problem i pewno jest zadowolony z siebie. A mógł wrzucić do gnojowki

jak inny "człowiek " wrzucił trzy kociaki ( niestety jeden  nie przeżył ) .

Posted

Pamelko555, dziękujemy kochana !!!. :calus:

Wynik imponujący !!! :klacz:

Z wdzięcznością więc potwierdzam , że na konto Stowarzyszenia wpłynęło 6.X.2014r. z bazarku 'Kasety reaktywacja.." aż 184,00 zł !!!

To ogromna pomoc dla naszych biedulinek !

Posted

Co z ta mała paczuszką? Zdrowa? Dalej czeka? Czy już domek jest?

Taki mamy młyn, że nawet nie wiem jak sobie Irenka z maluchem radzi ? Jutro zapytam.

W piątek, z przesiadkami , podróż do Wiosenki rozpoczął Duszek.( 600 km.)

W sobotę przyjechali z Poznania mili Państwo po naszą śliczną sznaucerkę.

W niedzielę wyprawa z Rokim za Opole ( 400 km.)

Za 4 dni wraca z Poznania od rytki2 Timon, bo znalazł sie dla Niego domek tu, na miejscu.Trzeba go odebrać w Tychach.

Nowe szczeniule, nowe koty. Szaleństwo !

A dzisiaj Pani przyprowadziła mi pod dom takie oto cudeńka.

Na szczęście błyskawicznie znalazł się dla nich super tymczas.

8119aea509d43347med.jpg

Posted

Och, te cudeńka to błyskawicznie znajda domki :)

Oby!

Czeka je sterylka, gdy im  zdrowie pozwoli .

Ich  dotychczasowym domem była klatka kenelowa, a spacery najwyżej do kuwety.
Mają około 7 lat i sa bardzo zżyte, zwłaszcza ta mniejsza żle znosi rozdzielenie z towarzyszką.

Musza znależć wspólny dom.

Posted

Togaa, przelałam 100 zl na kastrację suczek, albo dokładka to tej dzisijeszej aborcyjnej, albo te sąsiadki Tamb. Jak uważasz, tak podziel.

100,00 to duża suma.!!!   Ogromnie Ci dziękuję mar.gajko.

przyszła dzisiaj Twoja wpłata na stowarzyszeniowe konto i zgodnie z Twoim życzeniem zasili konto sterylkowe suniek z sasiedztwa  tamb.

Kochana jesteś !

Posted

Jeszcze si ę policzę, co mi luzu zostanie.

Ale Kasia ma zgorzel w zębie, no i badania krwi, leki, EKG i RTG serduszka, no i zabieg, niestety jak okaże sie konieczny.

Zobaczymy, postaram się cos jeszcze wysupłać.

Posted

Cioteczki czy nie macie przypadkiem klatki łapki dla psów na stanie, potrzebujemy pilnie pożyczyć... 

Albo nie wiecie kto mógłby mieć i pożyczyć? 

Potrzeba złapać psa albo sunie dzikusa nie wiadomo co to, błąkającego się od roku :(

Posted

Aga, jeśli mówisz o tym małym czarnym psiaku, to chyba klatka łapka co mają w schronisku będzie ok. Tylko trzeba to umiejętnie rozegrać. 
Kiedyś na dogo był wątek, gdzie dziewczyny wypożyczały klatkę łapkę wzajemnie, miałam go w subskrypcjach, ale jako że nic nie pisałam, to na nowej wersji dogo się mi stracił...

Posted

Cioteczki czy nie macie przypadkiem klatki łapki dla psów na stanie, potrzebujemy pilnie pożyczyć... 

Albo nie wiecie kto mógłby mieć i pożyczyć? 

Potrzeba złapać psa albo sunie dzikusa nie wiadomo co to, błąkającego się od roku :(

Zapytaj Pipi, tu zbierała na klatkę-łapkę i chyba ta klatka miala być własnością dogomaniaków.

Posted

Jeszcze si ę policzę, co mi luzu zostanie.

Ale Kasia ma zgorzel w zębie, no i badania krwi, leki, EKG i RTG serduszka, no i zabieg, niestety jak okaże sie konieczny.

Zobaczymy, postaram się cos jeszcze wysupłać.

mar.gajko, dziękuję  kochana, ale nic już nie wysupłuj. Przecież  bez przerwy i systematycznie  wspomagasz, bazarkujesz ....

Głaski dla Kasi,oby rychło wydobrzała .

Lili8522

rozmawiałam juz z Justynką. Nie mamy psiej klatki-Łapki, niestety...

Posted

Chciałam MikAguni  kolejny raz pięknie podziękować za  wielkie serducho . :iloveyou:

O g r o m n i a s t e !!!

10 pażdziernika 2014, na stowarzyszeniowe konto sfrunęło od Agi i Mikusi oczywiście, aż 150,00 zł !!!

Słoneczko Ty moje kochane, bardzo Ci jesteśmy wdzięczni , ale...????

Ty wiesz...!