togaa Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Nasza kochana Lenurek - z żywieckiej frakcji Stowarzyszenia urodziła wczoraj o 14,50 piękną i zdrową Marysieńkę !!!!! Gratulacje Aneczko !!!!! :multi::multi::multi: Ogromnie się wszyscy cieszymy !! Niech się maleństwo zdrowo chowa !!!! A Ty kochana wracaj teraz do nas na forum ! Tulimy mocno !!!!:calus: Quote
ihabe Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 GRATULACJE ANECZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pragnę tez poinformować iż Kajko czyli Taylor , 5 miesięczny szczeniaczek pojechał do nowego domku w Siemianowicach:-) Quote
togaa Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='necianeta89']A mojej Majci nikt nie chce :([/QUOTE] Ja już nie wiem , co z tą Naszą Majcią. Nawet dzisiaj 'podrzuciłam" Majcię i Zulę pani która chciała Igunię . Dom z ogrodem, z dziećmi... Quote
ihabe Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Wczoraj 09-07-2012 odeszła od nas nasza ukochana stała tymczasowiczka koteczka Lili nasza Kizia Mizia, cudowna staruszka :-( Życie bez niej nie jest juz takie samo, wszędzie ją widzę i bardzo bardzo mi smutno:-( To była moja pierwsza koteczka, przybłąkała się do nas ostatniej zimy i została z nami na zawsze:-( !!!! Quote
ihabe Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Malgoska'] [*] bardzo współczuje[/QUOTE] dziękuję..... Jak sobie poradzić? wszędzie widzę tę cudowną istotkę, jak siedziała na schodach, jak była na tarasie, jak siedziała na fotelu :-( Quote
togaa Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Ściskam Cie Iwonko; mocno, mocno....:calus:Są to sytuacje w życiu trudne do zaakceptowania, ale niestety nieuchronne... I zawsze będzie boleć każde, najmniejsze wspomnienie....:-( Quote
ihabe Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 dziękuje Baieńko za słowa otuchy, muszę wziąć się w garść, nastepne bidy czekają..... Quote
Lili8522 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ihabe współczuję to straszne że śmierć Naszych czworonożnych przyjaciół jest nieunikniona :-( a ich życie ciągle za krótkie... Przesyłam ciepłe myśli :calus: Przypominam dzisiaj o 20 koniec mojego bazarku dla Leosia a jeszcze dużo rzeczy zostało! Serdecznie zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/threads/229039-PANDORKI!!-Nówki-balerinki-ciuszki-spódniczki-bluzeczki-i-biżutki-na-Leonka!-Do-12-07 Quote
Malgoska Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='ihabe']dziękuję..... Jak sobie poradzić? wszędzie widzę tę cudowną istotkę, jak siedziała na schodach, jak była na tarasie, jak siedziała na fotelu :-([/QUOTE] to bardzo ciężkie, tak na prawdę nigdy się nie pogodzimy do końca z tym, że one odchodzą wcześniej, chyba tylko kolejny przyjaciel może pomóc odnaleźć się na nowo, ku pamięci poprzedniego. Quote
ihabe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 nowa podopieczna stowarzyszenia: [h=1]Mała NEL … W PUSTYNI ludzkiej obojętności i W PUSZCZY … wielkiego miasta- koteczka szuka domku![/h] http://www.braciamniejsi.com.pl/2592/mala-nel-w-pustyni-ludzkiej-obojetnosci-i-w-puszczy-wielkiego-miasta-koteczka-szuka-domku/ Quote
ihabe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nasz nowy tymczas SKIPER :-) cudo nad cudami, spod samiutieńkich Tater:-) http://www.braciamniejsi.com.pl/2650/skiper-mlodziutki-puchaty-mis-w-typie-pona-uratowany-spod-samiusienkich-tatr-szuka-domku/ Quote
togaa Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Piękny chłopak. Na zapisy... Będą sie domki biły! A tu nowe kociaczki: Kocia rodzinka z cmentarza.Na świat przyszły w szczelinach grobu. . Na szczęście Pani Kwiatowa o wielkim sercu z przycmentarnego kiosku dała kociczce i dzieciaczkom schronienie pod...kioskiem. Mamusię musimy ciachnąć, maluchy wyszykować (odrobaczyc, odpchlić, zaszczepić)i znależć domy; Quote
Malgoska Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='ihabe']Nasz nowy tymczas SKIPER :-) cudo nad cudami, spod samiutieńkich Tater:-) http://www.braciamniejsi.com.pl/2650/skiper-mlodziutki-puchaty-mis-w-typie-pona-uratowany-spod-samiusienkich-tatr-szuka-domku/ piekny pies, skąd on jest? ze schronu w NT? Quote
togaa Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 O ile wiem, to zgarnięty spod Gubałówki. Mieszkał na ulicy kilka tygodni... Juhasik z samego Zakopca.... A tu koteczka ALUTKA. Rezydentka z żywieckiej lecznicy ALWET. Ktoś znalazł na ulicy i przyniósł chorutką i biedną. Już wyleczona, wysterylizowana,zaszczepiona. Szukamy domu; Quote
NikaEla Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Zapraszam na artystyczny bazarek dla Leosia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229764 Quote
ihabe Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 przed fryzjerem był psiak w typie pona a po fryzjerze jest już w typie sznaucerka, terierka:-) psiak jest cudowny, zero agresji do innych psów, kotów,dzieci. Pieszczoch i przylepa, lubi sie bawić ale jest bardzo karny. Cudo pies, szybko sie uczy. CUDOWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
togaa Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 A to migawka z zeszłej niedzieli; Wystawy Kotów w Cieszynie, gdzie przez 2 dni nasze Stowarzyszenie prezentowało się informacyjno-edukacyjnie. I kocie maluchy które przyjechały ze Szczyrku .Tu już zdrowe. Czwarty burasek jeszcze w lecznicy.Każdego tygodnia przybywają nam kolejne kocięta.Najczęściej chore. Nie mamy już ich gdzie upychać... Quote
ihabe Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='ihabe'] Skiperek od wczoraj w nowym domku:-) w dogomanaickim domu w Piekarach Śląskich:-) Cudowny domek!!! Ale moje serce krwawi bardzo:-( Trudno sie rozstać z kimś tak cudownym:-( Quote
zozolina Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nie martw sie ciocia :calus:u mnie wszystko dobrze,troszku popiszczałem pod drzwiami jak poszłas ale kurczak pomogł mi zniesc rozłąke,dzisiaj byłem u tej pani młodej co ma ta mała białą,dostałem pysznego kurczaczka,pychotka,pstrykaja mi zdj to niebawem wrzuce pokazac jaki piekny i kochany jestem. .Twój Skiperek !!!! Quote
zozolina Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ciocia Skiperek specjalnie dla ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts