Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha, no to OK!
Bez groomera też sobie znajdziemy zajęcie :lol: :razz: . Jeśli termin zostanie ostatecznie zaakceptowany przez zainteresowanych możemy zacząć myśleć nad programem :cool1: .

Posted

Dla mnie termin - ok, ale dwa dni to za mało... szczególnie biorąc pod uwagę program, o którym zaczynamy z zach gadać.

Chociaż oczywiście może być i tak, że po dwóch dniach jedni pojadą do domu, a inni - zostaną! :evil_lol:

Posted

[quote name='Anisha']Bój się Boga, [B]Flaire :grins: [/B], to na ile dni Wy ten zjazd chcecie zaplanować? :crazyeye: Tydzień? :crazyeye:[/quote]
No np. zlot hovowartów trwa właśnie tydzień.

A co, Airedale gorsze od hovowartów? :niewiem:

Posted

Ja jestem za Zlotem - obozem - jak najbardziej:multi:
Tylko wtedy musiał by być organizator i to na cały etat;) - żeby to wszystko do kupy złozyć:roll:

Posted

[quote name='INA']Ja jestem za Zlotem - obozem - jak najbardziej:multi:
Tylko wtedy musiał by być organizator i to na cały etat;) - żeby to wszystko do kupy złozyć:roll:[/quote]
[B]INA[/B] - to znaczy....że trza prezesa powołać, a potem mu zameldować, że zadanie zostało wykonane:evil_lol::eviltong::evil_lol:.

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Zawsze może to być sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek i środa. [/quote]W terminie, o którym mowa, sobota i niedziela to wystawa w Sopocie. Conajmniej zach i ja będziemy w ten weekend zajęte - zgaduję, że kilka innych osób również.

Posted

[B]Gosia-Luka,[/B] moim skromnym zdaniem wystarczy, aż nadto. Teriery w sobotę, BIS w niedzielę, ale to przeciez nie przez cały dzień.
To pierwsze spotkanie więc moze zróbmy to na mniejsza skalę.
Ot, posiedziec, pogadać, zobaczyć...

Posted

[quote name='borsaf']Teriery w sobotę, BIS w niedzielę, ale to przeciez nie przez cały dzień.[/quote]
borsaf, dochodzą jeszcze zawody PT i zawody obi, w które na pewno zach i pewnie ja też będziemy w taki czy inny sposób zaangażowane. Np. w tym roku, w dniu zawodów obi ja byłam na ringu jako tłumacz cały dzień, od 7 rano do 19 wieczorem...

Posted

Czy mnie się zdaje, czy też termin mamy już ustalony? :lol: Spośród osób zainteresowanych zlotem, tylko [B]Filla[/B], [B]Fuka[/B] i [B]Swallow[/B] nie wypowiedziały się. Mam nadzieję, że brak oprotestowania terminu, oznacza zgodę.

Posted

[quote name='Jura']Czy mnie się zdaje, czy też termin mamy już ustalony? :lol: [/quote]
No ja nie jestem do końca pewna... Chodzi o poniedziałek i wtorek po wystawie w Sopocie, czy coś innego?

Posted

[quote name='Flaire']No ja nie jestem do końca pewna... Chodzi o poniedziałek i wtorek po wystawie w Sopocie, czy coś innego?[/quote]

Tak, miałam na myśli te dni.

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Flaire - na wystawie i zawodach też można przecież fajną imprezkę zrobić,[/quote]
No niewątpliwie tak i wcale Was nie próbuję namówić, żeby tego nie robić, jedynie przypominam, że np. zach pewnie nie bardzo będzie mogła w imprezach podczas wystawy brać udział, bo już pisała, że niewątpliwie będzie bardzo zaangażowana w organizację zawodów, a to niestety jest bardzo pracochłonne i zajmuje naprawdę calutki dzień - w moim przypadku w tym roku w niedzielę - calutki dzień bez przerwy.

Posted

[quote name='Jura']Czy mnie się zdaje, czy też termin mamy już ustalony? :lol: Spośród osób zainteresowanych zlotem, tylko [B]Filla[/B], [B]Fuka[/B] i [B]Swallow[/B] nie wypowiedziały się. Mam nadzieję, że brak oprotestowania terminu, oznacza zgodę.[/quote]
Ja oczywiście też się piszę. Mam nadzieję, że uda mi się w przyszłym roku uwolnic od budowy choc na chwilę... :-)

Posted

Na airedalach [B]swallow[/B] napisała:
[quote name='swallow']
A mi już od dłuższego czasu chodzi po głowie pomysł zrobienia własnego dogomaniackiego kalendarza z naszymi piechami. Mam pomysł na złożenie takowego, chyba wiem kto mógłby to wydać, spróbuje oszacować koszty takiego przedsięwzięcia - myslę o formacie A4 - 12 stron.
[SIZE=3][B]Kto byłby chętny na taki kalendarz z własnym pieskiem na 2007r??????[/B][/SIZE][/quote]
A jakby tak połączyć pomysł [B]swallow [/B]ze zjazdem, no i przesunąć wydanie kalendarza na 2008?
Tak mi to przyszło do głowy, bo sam pomysł kalendarza bardzo mi się podoba, ale same pojedyncze/w parach erdele na zdjęciach mogą być ciut za monotonne, a jakby tak strzelić też kilka fot "grupowych" (oczywiście niekoniecznie ustawianych, im bardziej naturalne tym lepiej) to już byłoby coś! :lol:
Poza tym, jak dobrze pójdzie i będziemy mieć na zlocie naszych nadwornych super-fotografów ([B]Wind, niedzwiedzica, bosik, zadziorny[/B]) to pomyślcie jakie super foty by były w tym kalendarzu! Można by go jeszcze sprzedawać w Poznaniu 2007 i majątek zbić przy światowym ringu serdelowym! :shiny: :Poland: :shiny:
No i wtedy wychodzi kolejny plus terminu naszego zlotu - psy zaraz po wystawie będą tak pięknie zrobione jak nigdy indziej i wręcz żal by było ich nie focić na potęgę! :lol: Do tego te pejzaże w tle - plaża, morze, las... :loveu:
No i ostatnia sprawa - jaka super pamiątka po-zlotowa by nam została!

Co, może nie mam racji? :mad:

Posted

Anisha, INA, świtny pomysł (ale macie połączenie telapatyczne ;)).
Nie jestem pewna tylko, czy możemy liczyć na wymienionych przez Anishę superfotogafów.

[quote name='Anisha'] jakie super foty by były w tym kalendarzu! Można by go jeszcze sprzedawać w Poznaniu 2007 i majątek zbić przy światowym ringu serdelowym! :shiny: :Poland: :shiny: [/quote]
W przyszłym roku w Poznaniu to juz nie będzie taki światowy ring. Zawsze jednak można się wybrać z kalendarzem do Meksyku :evil_lol:.

Braki protestów w sprawie terminu zlotu (poniedziałek, wtorek po wystawie w Sopocie, z zahaczeniem o środę) wydaje mi się powszechną akceptacją. Pora więc uśmiechnąć sie do nadmorskiej ekipy o przegadanie ew. wysądowanie miejsca :modla:.

Posted

[quote name='Jura']Nie jestem pewna tylko, czy możemy liczyć na wymienionych przez Anishę superfotogafów.[/quote]
Ja też nie jestem, bo [B]Wind[/B] pewnie będzie jak zawsze zapracowana, chłopaki nie całkiem erdelowe i nie wiadomo czy będzie się im chciało, ale będę :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: robić przed [B]niedzwiedzicą[/B] żeby na pewno zaklepała czas na zjazd i mam cichutką nadzieję, że się uda, a wtedy i tak bez problemu będziemy mieć dość cudnych fot nawet na kalendarz 2008-2010! :lol: :loveu:

Posted

Dziewczyny, jesli tylko nie bedzie jakiegos ważnego przeciwwskazania( tfu, tfu,żeby nie zapeszyć ;)) to na zlot wybiorę się z suczami z dużą przyjemnością ( od lat bywam na wystawach sopockich ;)) aparat wezmę na pewno i na pewno bedę z nim ganiać i zdjęcia robić, bo inaczej nie potrafię :diabloti:zwłaszcza [B]po [/B]wystawie, bo jednak wolę foty z życia zamiast tych z ringu .

Posted

[quote name='Anisha'] chłopaki nie całkiem erdelowe[/quote]
Nie to, co Wind :evil_lol:.
Ale ten zlot też chyba będzie nie całkiem erdelowy :multi:

Posted

[quote name='Jura']
W przyszłym roku w Poznaniu to juz nie będzie taki światowy ring. Zawsze jednak można się wybrać z kalendarzem do Meksyku :evil_lol:.[/quote]
[quote name='Jura']Nie to, co Wind :evil_lol:.
Ale ten zlot też chyba będzie nie całkiem erdelowy :multi:[/quote]
[B]Jura[/B], ależ Ty szukasz "dziury w całym"! :mad: :cool3: