przyjaciel_koni Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Prosimy o wsparcie dla psiaków Ani przebywających w hoteliku i na tymczasach !!!! Przypomnę, że zmienił się adres do konta AFN ! Quote
agusiazet Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No i jak tam z naszym Rudaskiem? A Misiu jak? Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pamiętajmy o wsparciu finansowym tych biednych psiaków !!!! Quote
agusiazet Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Wiadomo, nikt sam niczego nie zwojuje, ale my jesteśmy razem :lol: - dzisiaj mikołajkowe 50 zł przelane dla Rudiego, jak będę miała więcej kasy to jeszcze coś dołożę, bo Rudi to mój ulubieniec z Dogo!!! Aniu, do kiedy zawsze musisz płacić za hotel Rudiego? Bo może coś wystawiłabym dla niego na bazarku, tylko nie wiem ile jest czasu i muszę coś fajnego = chodliwego poszukać!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Rudi to także nasz ulubieniec-słoneczko nasze malusie.... Wpłacamy jutro za znaczki z BB Pozdrawiamy Rudaska waldi481+Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 To znowu my............ Aniu,a co bys powiedziała na jakąś paczuszkę dla pieszczocha?Tak z okazji świąt? A tak wogóle czy w tym nieszczęsnym Radomiu jest może Selgros?Oni mają dobrą tanią karmę-przynajmniej nasz Gucio ją uwielbia...A może jakieś zabawki dla Rudego co?A czy on ma własną książeczkę ?Bo u nas jest taka i jakby co to wyślemy. Ela Quote
Tigraa Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Kochani dziekuje,za wszystko,za pomoc,za troske.... :buzi: dla Was ode mnie i Rudiego Mysle ze ucieszyl by sie z paczuszki,moze jakies smakolyki,zabaweczka?Jakies gryzaczki?karme ma u Agi dobrą,zdaje sie ze Eukanubą Aga karmi.Musze teraz juz zaplacic,w poniedzialek,za kolejne 2 tygodnie:shake: Kurcze taki piekny psiak a domku jakos nie widac eeech. Nie ma ksiazeczki Rudi. A Selgros w Radomiu jest. Jeszcze raz za Wasza pomoc Kochani z calego serca dziekuje :buzi: bez Was zginelibysmy marnie :shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dobra,jutro ruszam na zakupy świąteczne dla ulubieńca.Pieniądze też jutro wpłacamy.Książeczkę też wsadzimy. Selgros ma tanią karmę.Mój psiak uwielbia.Podaje nazwę: Kompletna sucha karma dla psów dorosłych HAPPY 3kg=6,90 Gucio poleca!Zaraz przyszedł do kuchni zobaczyć co robią z jego jadłem. Za 2 tygodnie to trzeba 168 zł?To cienko,Jest 12 dojedzie 50=62 wpłacamy jutro kolejne 20 za Fidela.To mamy 82. Do licha!!! Miasto Radom doprowadza mnie do rozpaczy. Ela Quote
Dabrowka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='waldi481']Miasto Radom doprowadza mnie do rozpaczy. Radom-Starachowice-Kielce. Prawdziwy Trójkąt Bermudzki :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Widze,że zaczynam bredzić..Pieniądze są za BB nie za Fidela. Sorry.Ela Quote
Tigraa Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Ela mnie Radom doprowadzil do rozpaczy juz dawno.Po prostu zalamac sie mozna.Tyle wyrzuconych psiakow jak tu to chyba tylko w Kielcach jest :placz: 168 zl za 2 tygodnie pobytu,tyle wynosi :shake: Karme Aga wliczyla w cene,dba o psiaki,o Rudiego bardzo,szkoli,leczy go z tego paskudnego tasiemca.Ale domek,domek potrzebny... Ciociu Lulko czy mozesz raz jeszcze wystawic aukcje? Wczoraj rozmawialam z panem J.Bo dawno nie widzialam Rokiego.Zostawiam mu tylko codziennie jedzonko.Roki podobno znalazl sobie dziewczyne i biega w okolice Lidla,ok.200-300 metrow.Tam tez chyba sypia bo pojawia sie rzadziej.Wyglada bardzo dobrze,siersc mu blyszczy,ogon w gorze,na pewno jest na swoj sposob szczesliwy.Ten psiak czulby sie fatalnie w bloku lub zamkniety w kojcu.To wolny pies.A ja codziennie Bogu dziekuje ze jest cieplo. Dabrowka co z Misiem?Domek wypali? Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Wygląda to tak: jest 12żl+50+24(za znaczki z JPII-trzeba obserwowac,bo idzie ze starym adresem nie zdążyłam podać zmiany diabelski komputer)+20=106 tyle będzie...Co robić? :razz: :razz: :razz: Ela Quote
agusiazet Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A ile ma być? Może założeś ze swoich, a jak coś napłynie Ania mi odda? Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Na poniedziałek ma być 168 zł...To jak wpłyną wszystkie mamy 106 zł.Czyli zabraknie 62 zł.Może ja zrezygnuję narazie z paczki i ok.11 coś wpłacimy.Myślę,że będe wystawiać ksiązki JPII..Może coś z poezji Miłosza..Może Łysiak? :cool3: :mad: Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Meldujemy,że wysłaliśmy priorytetem książeczkę dla pieszczocha.Mam nadzieję,że dojdzie.. Wpłaciliśmy też pare groszy z aukcji znaczkowej. Ela Quote
Tigraa Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Kochani dziekuje z calego serca za pomoc. Mysle ze jak zabraknie kasy to Aga poczeka,no bo jakie ma w koncu wyjscie:shake: Tylko boje sie ze narobi sie dlugow i potem sobie nie poradze. Quote
hesia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Aniu, nie martw sie, jakos sie uzbiera. Ja tez wplacilam dzisiaj na Rudego (bedzie z konta Krystyny S). Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Rudi w hoteliku prosi o wpłaty !!!! Konieczna pomoc - brakuje na opłacenie utrzymania !!!!! Quote
Tigraa Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Kochani chyba Mikolaj wplacil na Rudiego...jest na AFN 186 zl a potrzeba na poniedzialek 168 :lol: Dziekuje:loveu::loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kochany Mikołaj, dba o Rudaska i nerwy Ani!!!:evil_lol: Quote
KasiaM Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 niuniek jaki Ty śliczny jestes!! hopaj na górę :):) Quote
przyjaciel_koni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Prosimy o pamięć !!!!!! Rudi wciąż w hoteliku, a dni niestety upływają !!!! Każdy grosz pomoże w opłatach !!!! Psiaczek będzie mógł spokojnie mieszkać !!! Quote
Tigraa Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dzis widzialam Rokiego.Nie widzialam go z miesiac.Wyglada dobrze,siersc blyszczy,jest grubiutki,tylko ze dzis byl smutny.Dalam mu jesc.Ogonek byl opuszcxzony smetnie,piesio caly mokry od padajacego sniegu.Smutno mi sie zrobilo.Zabralam mu kolegow,zostal sam:shake: ale poglaskac w dalszym ciagu sie nie daje.Suchej karmy nie chcial jesc,tylko zjadl kielbaske,pasztet i kurczaczka.Mysle ze gdzies znalazl sobie jakies schronienie na noc... Za Rudiego juz musi isc przelew,do soboty bylo oplacone... Dabrowka jak Misio?czy cos wyszlo z domku? Waldi dostalam ksiazeczke dla Rudiego od Was-dzieki:loveu: Quote
red Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Aniu daj Rudiego na wszystkie ogłoszenia. Trzeba mu szukać domku. Może trochę się ułożył w tym hotelu, nie będzie próbował uciec. To taki mądry piesek. Quote
Recommended Posts