Guest Elżbieta481 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Aniu, dzisiejszy ,,utarg,,za mycie okien przekażemy dla malucha.Zawsze to parę groszy.. Jak z tym jego tasiemcem?Bo zrozumieliśmy,że miał z tym kłopoty? Ucałuj go od ciotki i wujka. Ela i waldi481 Quote
Tigraa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ela i Waldi i wszyscy inni kochani Ludzie Rudi ma sie dobrze.Poprawila mu sie siersc.Tasiemiec ostatecznie zostal pokonany.Rudi jest duzo spokojniejszy,Aga go ucywilizowala.Ale on caly czas patrzy jak dac noge.Dla niego TYLKO i WYLACZNIE dom z ogrodem z mozliwoscia mieszkania w budzie w kojcu.On z kazdego mieszkania na spacerze po prostu bedzie uciekal. Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witaj Przyjacielu! Psinko,wpłaciliśmy dziś parę groszy dla Ciebie...Ciocia i wujek nie zapomnieli o Tobie.. Dostaliśmy talony do Selgrosu i wiesz co kochanie?Kupimy obiecane wcześniej zabaweczki dla malucha.. Ela Quote
Tigraa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Ela i Waldi-po prostu brak mi slow :buzi: dziekujemy Ania i Rudi Quote
Tigraa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Roki znalazl sobie nowego kumpla-nieduzego gladkowlosego laciatego psiaka.Czarek jest bardzo lagodny ale bardzo bojazliwy.Nakarmilam obu cieplutkimi jeszcze golonkami,postawilam prowizoryczna budke z kartonu,wyslalam grubą gąbka.Jak sie do siebie przytulą to nie zmarzna bardzo.Na szczescie jest jeszcze w miare cieplo... Biedne psiaki...Czarka czasami widuje blisko mojego bloku. Mam nadzieje ze do wiosny oswoje obu na tyle ze bedzie mozna szukac im domow.Roki to przesliczny facet,bardzo urodziwy pies.Czarek ma prawdopodobnie uczulenie na pchly bo skora na plecach cala w strupach-to samo mial Misio,ktory teraz mieszka w Mikolowie. Quote
Tigraa Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Roki dzis przyszedl na moje osiedle.Zauwazylam go i zawolalam.Ucieszyl sie i radosnie przybiegl do mnie.Kupilam w sklepie pol kilo porowek i nakarmilam go.Jadl z reki.Bral delikatnie.Ale poglaskac sie w dalszym ciagu nie daje.Byl mokry bo padalo ale wyglada nienajgorzej.Potem zanioslam jeszcze obu panom w stale miejsce gotowane,cieplutkie goloneczki. Quote
agusiazet Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aniu, do kiedy Rudasek ma opłacony hotelik i co u Misia? Quote
Tigraa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Hotelik Rudiego jest oplacony do 9 grudnia,teraz powinnam zaplacic za kolejne 2 tygodnie,ale sporo brakuje.Kurcze nich ten psina znajdzie wreszcie cieply dom.Moze Nowy Rok przyniesie jakis dobry domek? Misiaczek jest nadal u Dąbrowki z tego co mi wiadomo. Rokus biega z kolega i nie wyglada na nieszczesliwego,zaraz wstawie fotki. Quote
agusiazet Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 No to coś przeleję, ale bedzie dopiero po swietach! Quote
Dabrowka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Misiaczek jest nadal u Dąbrowki z tego co mi wiadomo. Dobrze Ci wiadomo ;) Miś jest, nadal zachowuje się jak pies idealny, chociaż zdarzyło mu się NAWARCZEĆ na kota :evil_lol: Bywa też tak, że - kiedy jesteśmy na podwórku, a ja jestem zajęta - lata dookoła samochodu i szczeka na siedzącą od samochodem kotkę. Ale kiedy tylko ona wyjdzie, Miś natychmiast "zmienia temat" i raczej jej unika. Apetyt ma świetny, samopoczucie też, przychodzi na głaskanko i merda zamaszyście ogonem kiedy na niego spojrzę. Czesać nadal się nie daje :cool3: Przepraszam, że tak mało tu piszę, ale trochę chorowało mi dziecko, a tydzień temu straciłam psa :( Kora była młodym psem, ale była chodzącym nieszczęściem, chora, koszmarnie rozwalona psychicznie, taka kupka nieszczęścia. Odeszła niespodziewanie, tzn. poza stałym zestawem chorób nie było żadnych znaków, że dzieje się coś złego... A mnie jest teraz tak koszmarnie źle, że zaniedbałam, że złościłam się na nią... Ech... Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Magda tak cholernie mi przykro .... :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Witaj przyjacielu to znowu my... ciocia i wujek wczoraj robili zakupy w jednym markecie i kupili dla ciebie psino ,,małe conieco,,.. Wysłaliśmy do naszej wspólnej przyjaciółki Ani-Tygrysiczki malenki kawałeczek opłatka by się nim z tobą podzieliła w naszym imieniu.Jeszcze nie dotarł-wybacz z naszą pocztą nie jest najlepiej... Cóz przyjacielu przyszło nam żyć w kraju gdzie nic nie może być proste... Ciągle myślimy jak pomóc tobie maleńka radomska sierotko ... Będziemy przeglądać ogłoszenia i każde podeślemy Ani-może coś się znajdzie.. Całujemy choć daleka!!!!! ciocia Ela i wujek waldi481 Quote
agusiazet Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Chyba świętujesz jeszcze, albo Ania zajęta!!! Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich kochanych Dogomaniaków, żeby już tylkobyło lepiej! Od Agi z rodziną. Dla Rudiego masa głaskania i po 1-wszym pieniążki na hotel!!! Quote
Tigraa Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Jest zle-brakuje kasy na hotel dla Rudiego.Mamy 73 zl na AFN a jest niezaplacone od 10 grudnia.Kto pomoze? Quote
Tigraa Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 agusiazet dzieki.Ja doloze tez troche i zaplace tyle ile jest na razie. Nadal prosimy o pomoc finansowa na hotelik dla Rudiego Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Witaj mały w Nowym Roku! Ciocia i wujek tez przelali małe conieco na hotel dla Ciebie kruszynko... Pewnie się zastanawiasz co z tą paczką?Nie mamy coś szcześcia z naszą pocztą-trudności z dostaniem się tam,:shake: ale myśmy nie zapomnieli.. Ela i waldi481 Quote
hesia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Aniu, ja tez wplacilam wczoraj, ale niestety nie zauwazylam ze jest nowe konto i wplacilam na konto Doroty. To moze opoznic nieco wplate, ale mam nadzieje, ze wkrotce i ona dotrze. Quote
agusiazet Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Rudasek ma prawie 200 zł, czy to wystarczy? Przynajmniej chwilowo? Potem wystawie jakieś aukcje dla niego, ale zupełnie nie mam czasu, przez moją tymczasową Jetkę!!! Czy ktoś z Was nie zna fajnego domu dla małej, młodej i kochanej suni, która jest u mnie tymczasowo, ale to już za długo trwa i mam z tego powodu problemy rodzinne!!!:shake: Quote
Recommended Posts