mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 co za wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi: Quote
Niewiasta_21 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tak,własnie dzwoniłam ze Luna jest juz w swoim nowym domku w Olsztynie :multi: Niedługo postaramy sie o zdiecia,jak sunia sie troszke przyzwyczai,ale ogólnie jest przekochana. Chciałam bardzo,ale to bardzo podziękowac czarnej_andzie za ogromną pomoc w znalezieniu dla Brzydulki domku.Uratowałas ją i dałas jej szanse na nowe zycie. Z całego serca Ci dziękuje. Quote
dzodzo Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 od tak dawna sledzilam watek Usztej Pieknosci i wreszcie sie udało!!!!!!!brawo!!!!!powodzenia Lunka:p Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ukłony dla wszystkich, którzy pomogli znaleźć jej dom, a przede wszystkim dla tych wspaniałych ludzi, którzy zdecydowali się na adopcję. Takich ludzi, o wielkich sercach jest stosunkowo za mało. :loveu::loveu::loveu: DZIĘKUJEMY SERDECZNIE Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 powodzenia Rodzicom adopcyjnym zycze niech sie Luna dobrze chowa. Quote
mulinka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 koniecznie zmieńcie tytuł wątku, niech wszyscy dogomaniacy cieszą się razem z nami :multi::multi::multi: Quote
majafaja Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 nareszcie ;) kochana ciepła sunieczka tyle czasu musiała czekać....ale w końcu!! dziękujemy!!!!! Quote
Zuza35 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 O w mordę... miałam taki straszny dzień, a tu takie dobre wieści... chyba zemdleję, albo się na śmierć zapłaczę, a w pracy jestem... Dalej żałuję, że nie ja się nią cieszę, ale... no wiecie :-) Quote
majafaja Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Zuza35 napisał(a):O w mordę... miałam taki straszny dzień, a tu takie dobre wieści... chyba zemdleję, albo się na śmierć zapłaczę, a w pracy jestem... Dalej żałuję, że nie ja się nią cieszę, ale... no wiecie :-) jasne, ale ważne, że w końcu znalazła kochajacy domek:) czekamy na fotki!! Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Jeszcze nie cioteczki,bądźcie cierpliwe. Quote
Niewiasta_21 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Tak,wszystko jest dobrze cioteczki,nie martwcie sie. Na początku był troche kłopot z kotami,ale jest juz oki.Foteczki beda,ale państwo chca porobic takie ładne zdiecia,jak Brzydulka troszke wypieknieje,takze cierpliwosci :-) Quote
majafaja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 ok, no to fajnie:) czekamy:) a co? goniła koty? juz sie przyzwycziła? Quote
Recommended Posts