Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Tobiaszku, witajcie jego przyjaciele :loveu: - na cały weekend odcięli mnie od internetu :shake: po raz pierwszy cieszyłam się, że idę do pracy :evil_lol:

Posted

Paja napisał(a):
Cavani jak tam czuje się mój kawaler w schronie?

No, niestety dawno już Tobisia nie widziałam :oops:
W majowy weekend wybiorę się spotkać wszystkich schroniskowych znajomków, więc do Tobiego też pojdę z miziankami.

Posted

Ja miałam przyjechac,ale rozmawiałam tu i uwdzie i nie przyjadę na majowy weekend. Wybiorę inny bo domyslam sie ,ze majowy jest takim,ze czesto zwala sie do wszystkich rodzina.No i nie miała bym z kim zostawic ,,swoich,, zwierzęcych dzieci.

Posted

Tobi został wczoraj adoptowany. Pilnuje teraz podwórka na wsi w okolicach Piszczaca. Adopcja odbyła się ze schroniska, więc domek nie został wcześniej sprawdzony. Ludzie przyjechali po szczeniaczka, ale ostatecznie zdecydowali się na Tobiego, który bardzo im się spodobał. Ma biegać luzem - nie będzie zamknięty w kojcu, ani tym bardziej na łańcuchu.
Ponieważ takie adopcje zawsze budzą mój niepokój, to umówiłam się z panią Mirką (pracownik schroniska), która go wyadoptowała, że za jakiś czas przejedziemy się obie na wizytę poadopcyjną i sprawdzimy jak się psiakowi wiedzie. Jak nie będą o niego dbać, to zabierzemy z powrotem.