cavani Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Paju, numer konta prześlę Ci wieczorkiem na maila. Znowu nie mogę do Ciebie wysłać żadnego PW :cool3: Quote
Paja Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='cavani']Paju, numer konta prześlę Ci wieczorkiem na maila. Znowu nie mogę do Ciebie wysłać żadnego PW :cool3:[/QUOTE] Dziwne bo inni moga ;) okej bede czekac na maila.. Czy chłopak wychodzi chociaz na chwile na spacer jest tak ciepło i mi go szkoda :( Quote
Paja Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 W górę Panie Tobisławie .. Może ktoś jednach chciał by zrobic mu ogłoszenia ? Może być tez allegro,ale musi byc wypasione bo za inne nie zapłace :) Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Paula,niedługo ukaże się kwietniowy "Mój pies",w którym Tobi będzie ogłaszany.Zakładamy,że to będzie dla niego przepustka do nowego życia,bo podobno adopcje z tych ogłoszeń są bardzo częste,nawet 100 %! Tobiemu też się uda!:) Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Kochanie ,a pojedziesz na wizytę przedadopcyjną dla Tobisia...?;) Domek musi być full wypas! Najlepszy z najlepszych,co nie? Quote
jostel5 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Paja']zostawię to bez komentarza...[/QUOTE] Dlaczego????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paja Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Polek nie wszystko jest w porządku szukamy nadal Tobisiowi domu :) Quote
Paja Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Tak wporządku dziewczyny poprostu licza ,ze nie trzeba ogłaszac Tobisia.Ponieważ w kwietniowym,,Moim Psie,,ma sie pojawic ogłoszenie,ze szuka domu i ,ze napewno znajdzie dom po ukazaniu sie w gazecie.Ale ja bym chciała by Tobis poszedł szybciej do domu niz w kwietniu.Lezy poprostu ten pies mi na sercu bo jednym słowem chodz mieszkam nascie km dalej wykrakałam go pytajac sie czy maja w schronie jamnika.W dniu którym pytałam nie mieli ,a 2 dni pózniej juz tak. Quote
Polek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 No pewnie, trzeba wykorzystać jak najwięcej możliwości. Quote
cavani Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jeśli o mnie chodzi, to jak najbardziej jestem za ogłaszaniem Tobisia, bo tak jak powiedział Polek - im więcej możliwości, tym lepiej. Sceptycznie jestem nastawiona do przewożenia go w tej chwili do DT, który byłby w znacznej odległości od Białej Podlaskiej. On naprawdę nie czuje się dobrze. Opuchlizna po pogryzieniu cały czas się utrzymuje. Cały czas jest na antybiotykach. Z pewnością w domowych warunkach szybciej doszedłby do siebie, ale jeśli nie wiązałoby się to z podróżą. A miesięcznik - na którego cudowne działanie tak liczymy - ukaże się za niewiele ponad tydzień. Mam nadzieję, że wtedy Tobi już poczuje się lepiej i będzie mógł od razu śmigać do domu stałego. Quote
Paja Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 W góre Tobis pokazuj sie bo inaczej bedziesz do kwietnia,albo dłuzej siedział w schronie.Szkoda,ze teraz jestem znów zawalona praca i lekarzami bo juz byś Tobis grzał u mnie dupke dawno... Quote
jostel5 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Tobi czuje się lepiej,na tyle dobrze,że wrócił znowu do kojca.Mieszka teraz z łagodną sunią i -miejmy nadzieję-w tej pannie nie wyzwoli żadnych agresywnych reakcji..;). Quote
muzzy Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 jostel5 napisał(a):Tobi czuje się lepiej,na tyle dobrze,że wrócił znowu do kojca.Mieszka teraz z łagodną sunią i -miejmy nadzieję-w tej pannie nie wyzwoli żadnych agresywnych reakcji..;). Mam nadzieję, że w tak dobrym towarzystwie szybko w pełni dojdzie do siebie :) Quote
Paja Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Tobi w góre maluszku może Cie ktoś wypatrzy. Quote
Polek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witam Tobisia! Czy widzę Tobisia? Jest Tobiś! Witam! Quote
Paja Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Jest Tobiś,jest i z utęsknieniem czeka na odwiedziny reszty cioteczek :) Quote
Paja Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Polek napisał(a):A wujo też może wpaść? Wiiitaaam! Witamy wuja pewnie ,ze tak :) To może wujo opowie jakas baje Tobisiowi? albo zaspiewa? Trzeba urozmaicic dzien Tobisiowi. Quote
Polek Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Śpiewać lepiej nie, ale nad bajką się zastanowię. Quote
Recommended Posts