Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cavani']Paju, numer konta prześlę Ci wieczorkiem na maila.
Znowu nie mogę do Ciebie wysłać żadnego PW :cool3:[/QUOTE]

Dziwne bo inni moga ;) okej bede czekac na maila..
Czy chłopak wychodzi chociaz na chwile na spacer jest tak ciepło i mi go szkoda :(

Posted

W górę Panie Tobisławie ..

Może ktoś jednach chciał by zrobic mu ogłoszenia ?
Może być tez allegro,ale musi byc wypasione bo za inne nie zapłace :)

Posted

Paula,niedługo ukaże się kwietniowy "Mój pies",w którym Tobi będzie ogłaszany.Zakładamy,że to będzie dla niego przepustka do nowego życia,bo podobno adopcje z tych ogłoszeń są bardzo częste,nawet 100 %!
Tobiemu też się uda!:)

Posted

Tak wporządku dziewczyny poprostu licza ,ze nie trzeba ogłaszac Tobisia.Ponieważ w kwietniowym,,Moim Psie,,ma sie pojawic ogłoszenie,ze szuka domu i ,ze napewno znajdzie dom po ukazaniu sie w gazecie.Ale ja bym chciała by Tobis poszedł szybciej do domu niz w kwietniu.Lezy poprostu ten pies mi na sercu bo jednym słowem chodz mieszkam nascie km dalej wykrakałam go pytajac sie czy maja w schronie jamnika.W dniu którym pytałam nie mieli ,a 2 dni pózniej juz tak.

Posted

Jeśli o mnie chodzi, to jak najbardziej jestem za ogłaszaniem Tobisia, bo tak jak powiedział Polek - im więcej możliwości, tym lepiej.
Sceptycznie jestem nastawiona do przewożenia go w tej chwili do DT, który byłby w znacznej odległości od Białej Podlaskiej. On naprawdę nie czuje się dobrze. Opuchlizna po pogryzieniu cały czas się utrzymuje. Cały czas jest na antybiotykach. Z pewnością w domowych warunkach szybciej doszedłby do siebie, ale jeśli nie wiązałoby się to z podróżą.
A miesięcznik - na którego cudowne działanie tak liczymy - ukaże się za niewiele ponad tydzień. Mam nadzieję, że wtedy Tobi już poczuje się lepiej i będzie mógł od razu śmigać do domu stałego.

Posted

W góre Tobis pokazuj sie bo inaczej bedziesz do kwietnia,albo dłuzej siedział w schronie.Szkoda,ze teraz jestem znów zawalona praca i lekarzami bo juz byś Tobis grzał u mnie dupke dawno...

Posted

Tobi czuje się lepiej,na tyle dobrze,że wrócił znowu do kojca.Mieszka teraz z łagodną sunią i -miejmy nadzieję-w tej pannie nie wyzwoli żadnych agresywnych reakcji..;).

Posted

jostel5 napisał(a):
Tobi czuje się lepiej,na tyle dobrze,że wrócił znowu do kojca.Mieszka teraz z łagodną sunią i -miejmy nadzieję-w tej pannie nie wyzwoli żadnych agresywnych reakcji..;).

Mam nadzieję, że w tak dobrym towarzystwie szybko w pełni dojdzie do siebie :)

Posted

Polek napisał(a):
A wujo też może wpaść? Wiiitaaam!

Witamy wuja pewnie ,ze tak :)
To może wujo opowie jakas baje Tobisiowi? albo zaspiewa?
Trzeba urozmaicic dzien Tobisiowi.