mar....ka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 a jaką szerokość bierzesz?? My obroże lub łańcuszek też raczej do zdjęć, w praktyce w 90 procentach na easy walkach lecimy, bo ten ma powera :)Gdyby nie easy, to ja bym latała :P Quote
Bolsbokser Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 a jaką szerokość bierzesz?? My obroże lub łańcuszek też raczej do zdjęć, w praktyce w 90 procentach na easy walkach lecimy, bo ten ma powera :)Gdyby nie easy, to ja bym latała :P 4-5 cm. Ostatnio zaryzykowalam 3 cm szrokosci , bo szersze niedostepne i zaluje. Ja Roniego prowadze na szelkach spacerowych i amotyzatorze i ma moje przezwolenie do ciagniecia, bo mam pas biodrowy. Quote
angineuuka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Polzaciski mega na zdjeciach wygladaja :D 1 Quote
mar....ka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 jeszcze raz dzień dobry i na razie zmykam, do potem- ten amortyzator mnie zaciekawił :) 1 Quote
Bolsbokser Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 jeszcze raz dzień dobry i na razie zmykam, do potem- ten amortyzator mnie zaciekawił :) Rozpisze sie na jego temat, jak bede w domu. Z tableta nie pisze mi sie zbyt wygodnie. No i zdjecia nie mam pod reka. Quote
Bolsbokser Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Polzaciski mega na zdjeciach wygladaja :D Tylko nie martingale, te sa oblesne, ble... Quote
mar....ka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Rozpisze sie na jego temat, jak bede w domu. Z tableta nie pisze mi sie zbyt wygodnie. No i zdjecia nie mam pod reka. czekam :P Quote
Bolsbokser Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 morda cudna podczas biegu, widac wszystko zyje wlasnym zyciem :) Oj tak. U bokserów każdy fragment ciała lata w inna stronę. A takich fotek będzie jeszcze trochę :) Słodka mordka :) Śliczny pies :) Witam Was :) Quote
Bolsbokser Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 majoka, mam pas biodrowy (niestety trixie - słaby jest i będę za jakiś czas lepszy kupować), do tego amortyzator do cani cross i szelki. Tak wyruszam na spacer nałąkę czy nad rzekę. nie mogę swoich rąk obciążać szarpaniem Roniego. W takim zestawie, Roni ma wręcz przyzwolenie ode mnie na ciągnięcie. Rzadko zdarzają się sytuacje, kiedy muszę prowadzić go na normalnej smyczy - z racji tego, gdzie mieszkam i tego, że nie za specjalnie musze z nim się przemieszczać po mieście. Swój amortyzator kupiłam tutaj przez fb https://www.facebook.com/Tazzy-392562574283249/timeline/ Solidnie wykonany i starannie. Jestem z niego bardzo zadowolona. Mój jest wzmacniany dodatkowym amortyzatorem, czyli w środku sa dwie liny, ze względu na zastosowanie u Dushki, która waży przeszło 50 kg. Quote
mar....ka Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Całkiem fajne rozwiązanie (jak np. ktoś ma problem ze stawami, to rewelacja). Na ostatnim zdjęciu mam wrażenie, że Roni jak na sprężynce zaraz do Ciebie poleci :P Chyba muszę do Ciebie mniej zaglądać, albo udawać że nie widzę. Weszłam wczoraj na te obroże, oczywiście pare modeli wpadło w oko, oprócz ratownika, widziałam terapeutę (nawet się zastanawiałam). Ostatecznie zakupiłam Quote
Bolsbokser Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Całkiem fajne rozwiązanie (jak np. ktoś ma problem ze stawami, to rewelacja). Na ostatnim zdjęciu mam wrażenie, że Roni jak na sprężynce zaraz do Ciebie poleci :P Chyba muszę do Ciebie mniej zaglądać, albo udawać że nie widzę. Weszłam wczoraj na te obroże, oczywiście pare modeli wpadło w oko, oprócz ratownika, widziałam terapeutę (nawet się zastanawiałam). Ostatecznie zakupiłam http://superdog.sklep.pl/userdata/gfx/c618677ef9a8aa94a99557ae8c4c5a6b.jpg Roni wlasnie byl do mnie przywiazany, a w tle kolezanka i do Pucla wlasnie ciagnal :) Ja nie mam problemu ze stawami. Mam zespol ciesni obu nadgarstkow :( Poczekaj na kolejne zdjecia. Bedzie sporo fajnych rzeczy :P Ta, którą zamówiłaś, też mi się podoba, ale ... ja mam inny pomysł na obroże (wg własnego projektu) :P Quote
Paulina94 Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Ktory ? Bo piesow tutaj od groma :P No faktycznie :D Chodziło mi o boksera :P Quote
mar....ka Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 no właśnie ja po czasie taka opcję dojrzałam...ale w przyrodzie nic nie ginie :P Quote
Bolsbokser Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Ktory ? Bo piesow tutaj od groma :P No faktycznie :D Chodziło mi o boksera :P To było pytanie retoryczne :P Quote
Bolsbokser Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 no właśnie ja po czasie taka opcję dojrzałam...ale w przyrodzie nic nie ginie :P No to czekam na fotki w nowej obroży :) Ja zamówię chyba dopiero w przyszłym mcu, nie wcześniej. Mam parę ważniejszych wydatków. Quote
mar....ka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 boże dopiero jesień się zaczęła, a mnie już szkoda lata....Joasia poproszę o jakieś foty jesienne, teraz tak pieknie kolorowo. P.S. Długo czekałaś na uszycie obroży? Quote
furciaczek Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Wpadam z rewizyta :) Rewelacyjne stado!! Foty przeboskie <3 Quote
Erykowa Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Hej Cudowne zdjecia ! Zachwycam sie kazdym kolejnym.Okolica tez niczego sobie ;) Ja czekam na dalsze opisy i zdjecia bo ciezko mi jeszxcze ogarnac cala Twoja bande ;) Wiktor cudo kolos. Ja tez korzystam z pasa.Zaczelam stosowac go przy cwiczeniu do zawodow dogtrekkingowych ale teraz jak puszczam Ermana na lince-ma 20m to zeby mi reki nie wyrwal wlasnie do pasa przypinam. Quote
mar....ka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Joasiu, wszystko u Was dobrze??? Jak Bravo? Quote
Bolsbokser Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 boże dopiero jesień się zaczęła, a mnie już szkoda lata....Joasia poproszę o jakieś foty jesienne, teraz tak pieknie kolorowo. P.S. Długo czekałaś na uszycie obroży? Fot jesiennych jeszcze nie mam. A na obrożę czekałam ok. 2 tygodni. Wpadam z rewizyta :) Rewelacyjne stado!! Foty przeboskie <3 Dziękuję i witam :) Hej Cudowne zdjecia ! Zachwycam sie kazdym kolejnym.Okolica tez niczego sobie ;) Ja czekam na dalsze opisy i zdjecia bo ciezko mi jeszxcze ogarnac cala Twoja bande ;) Wiktor cudo kolos. Ja tez korzystam z pasa.Zaczelam stosowac go przy cwiczeniu do zawodow dogtrekkingowych ale teraz jak puszczam Ermana na lince-ma 20m to zeby mi reki nie wyrwal wlasnie do pasa przypinam. Dziękuję :) Kolejne fotki niebawem. Nadrabiam zaległości. Najwięcej zdjeć ma Roni, bo jest psem towarzyskich i jako bokser musi się wyganiać. Niebawem zaktualizuję pierwszy post. Tam będzie cała moja banda przedstawiona :) Joasiu, wszystko u Was dobrze??? Jak Bravo? Żyjemy, żyjemy. Zaganiana jestem. Wczoraj wieczorem znajoma mnie uzmysłowiła, że jesteśmy na dzisiaj 8:00 rano umówione na sesję foto jej boksera Ferdzia :) Ups ... zapomniało mnie się :P Quote
furciaczek Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Fajny klimat tych Twoich zdiec , zazdroszcze talentu :P Quote
Bolsbokser Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Fajny klimat tych Twoich zdiec , zazdroszcze talentu :P Dziękuję :) Samouk jestem :) Quote
Bolsbokser Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 A propos całej bandy, postaram się baner zrobić ze wszystkimi :) Quote
Recommended Posts