Argat Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Może najpierw trzeba coś postanowić, później zbierać pieniądze? Uzbierać na hotelik nie będzie łatwo Quote
as_animali Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ciapuś nadal biega po polu...Na szczęście schronisko chwilowo odpuściło,bo od 2 dni nie przyjechali-uff.Dostałam odpowiedzi:jest miejsce u [B]hotelamok[/B] za 15zł/doba tylko że jest to miejsce w kojcu;jest szansa na miejsce u [B]psiakiGabi[/B] za 400zł;i u [B]hotel_lilki[/B],bo są plany na zwolnienie boksów;u [B]Donki5[/B] będzie wkrótce wolne-400zł z jej wyżywieniem,a 320zł jeśli przyjechałby z własną karmą... Dziękuję za bannerek!Ja też planowałam zrobić bazarek,ale najpierw chciałam znaleźć dla niego jakieś lokum (no i jakieś fanty ;) ) Quote
as_animali Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ach,no i jeszcze jest miejsce u[B] LILUtosi[/B] za 15zł/doba Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wybierzcie hotel najbliżej, po co przez pół polski wieść psa. Quote
as_animali Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [QUOTE]Wybierzcie hotel najbliżej, po co przez pół polski wieść psa. [/QUOTE] Właśnie-też wychodzę z tego założenia.Chociażby z tego względu,że im dalej tym droższy transport...Zobaczymy gdzie będzie najbliżej i spróbujemy trochę kasy złapać Quote
Estrella Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nowy banerek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203574-Du%C5%BCy-Ciapu%C5%9B-psie-dziecko-na-mrozie%21Ca%C5%82e-noce-p%C5%82acze-pod-balkonami%21Tomasz%C3%B3w-Maz"][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/8997/99881425.jpg[/IMG][/URL] Quote
Pliszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Podnoszę! Jak psiak będzie jechał do hoteliku dorzucę jakiś pieniążek. Quote
Plicha Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 15zł za dobę to trochę drogo :( jeszcze niedawno standard to było 10zł. Ciężko będzie zebrać tyle deklaracji :( Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ale on jest wielki i je pewnie jak słoń i do tego jest młody więc potrzebuje karmy wartościowej. Niestety ale wszystko też drożeje. Quote
Plicha Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wiem, ceny są ostatnio straszne :( na coraz więcej rzeczy mnie nie stać :( Quote
kay.la Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 No właśnie najgorsze jest to, że TOZ nic nie pomoże! Nie wiem, czy same damy radę... Poza tym, hotelik to tylko tymczasowe rozwiązanie-na krótki czas ze względów finansowych, a co potem? Przecież nie może trafić na ulicę z powrotem! A znaleźć dom dla takiego dużego psa nie będzie łatwo. Na małe słodkie puchate kuleczki nie ma chętnych a co dopiero na psa takich rozmiarów... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/203574-Du%C5%BCy-Ciapu%C5%9B-psie-dziecko-na-mrozie%21Ca%C5%82e-noce-p%C5%82acze-pod-balkonami%21Tomasz%C3%B3w-Maz"][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/8997/99881425.jpg[/IMG][/URL] Quote
as_animali Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dzięki Estrella za bannerki! A co do tych hotelików najbliżej byłoby do [B]Donki5[/B] lub [B]psiakiGabi[/B],ale nie wiem jak finansowo damy radę...I właśnie-to jest tylko czasowe rozwiązanie.Nie wiem już co robić :shake: Quote
sylwija Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ale on ładnie się prezentuje - może narobić zdjęć, jak to dziewczyny mówią - z przysiadu - i ogłaszać to znaczy nie zamiast zabrania go do hoteliku czy DT, tylko dodatkowo Quote
Argat Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A z Dt będzie miał jeszcze większą szansę na dom... Widzę że padło tu trochę deklaracji, może trzeba wykupić mu ogłoszenia na bazarku? Wiem że szybki DS to bardzo optymistyczna i mało realna wersja, no ale zawsze warto próbować :) Quote
E-S Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ceny straszne, ale on faktycznie jest wielki, poza tym - młodziak, więc i zapotrzebowanie na karmę większe. Nie ma wyjścia, na polu zostać nie może. W schronisku z takim charakterem ciapy - zginie. Niech jedzie najbliżej, gdzie jest miejsce. Nauczona doświadczeniem - proszę Was/osobę, która go będzie wieźć - o podpisanie umowy na hotelowanie i sprawdzenie miejsca, w którym będzie oraz warunków, jakie będzie miał zagwarantowane (wybieg ? spacer?, jakieś dodatkowe płatności, ile, za co ?), żeby się potem nie okazało, że hotel owszem, bierze te 350 zl, ale oprócz tego nalezy się jeszcze 600 za spacer, wycieczkę do weta i inne ... no niestety. Nie znam hoteli, które wymieniłyście, ale miałam z kilkoma innymi fatalne doświadczenia, dlatego, żeby nie umoczyć i żeby pies nie zlądował na ulicy ledwo do hotelu trafi proszę o pisemne podpisanie warunków hotelowania go i zasad odpłatności (za co konkretnie, jakie usługi oprócz miejsca, karmienia i czyszczenia kojca hotel w tej cenie oferuje). Quote
Agata,Sonia Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Witam, Mam takie wrażenie,że On nie jest aż taki duży,chyba,że tak wyszło na zdjęciach... Zabierajcie chłopaka do hotelu,przez 3 miesiące będę wpłacac brakującą kwotę czyli zbieracie deklaracje,a ja dopłacam różnicę. 3 miesiące to duzo czasu,wiec deklaracje na pewno uzbieracie. Wysyłajcie pw na dogo,to tez bardzo pomaga,no i oczywiscie facebook. Quote
Argat Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Ale propozycja! No to trzeba decydować się na hotelik! Quote
Argat Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A ja mam propozycję dt za 300zł w Tarnobrzegu, dla Leny Może warto to przemyśleć? Cena jest dosyć atrakcyjna- jest to już z karmą, dopłaty tylko za ewentualnego weta. Lena pojdzie bliżej, nie mamy zbyt dużo deklaracji, ale ona ma czas 2-3 dni na opuszczenie DT. Mam nadzieje że też coś dozbieramy :( No w każdym razie jest to daleko- ale mogę podać namiary. Quote
Plicha Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Agata,Sonia']Witam, Mam takie wrażenie,że On nie jest aż taki duży,chyba,że tak wyszło na zdjęciach... Zabierajcie chłopaka do hotelu,przez 3 miesiące będę wpłacac brakującą kwotę czyli zbieracie deklaracje,a ja dopłacam różnicę. 3 miesiące to duzo czasu,wiec deklaracje na pewno uzbieracie. Wysyłajcie pw na dogo,to tez bardzo pomaga,no i oczywiscie facebook.[/QUOTE] Cudownie!!! Agata Sonia jesteś kochana :loveu: no to trzeba szybciutko decydować który hotelik i zabrać psiaczka z ulicy jak najszybciej! Quote
FIFA Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Podniose chłopaka z rana tylko tyle mogę zorbić Quote
Agata,Sonia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Trzeba szybko działac. Dziwię się,że nikt Go do tej pory nie przygarnął,chociaż wpuścił na klatkę schodową,żeby się wygrzał i położył jakiś kocyk... Boże co za ludzie!!!!!!!!!!!!! Quote
ihabe Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 TRZYMAM KCIUKI żeby jak najszybciej nasz Ciapus zagrzał dupkę w DT w Hoteliku. Polecam tez hotelik Terier, sprawdzony, super [URL]http://hotelterier.pl/[/URL] jest koło Mielca Quote
Argat Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ciotka koło Mielca to bardzo daleko... Do mnie (pod Mielec) jechał pies z Tomaszowa, koszt transportu 300zł. I to tylko dlatego, że transport był łączony Nie wiem czy znalazłby się tańszy... lepiej szukać bliżej Quote
Recommended Posts