Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpłaty dla Dumki i Maczki:
anetaks4 (stała, 14.07.) 20zł
ania shirley (jednorazowa, 14.07.) 60zł
ren (jednorazowa, 14.07.) 120zł
si_bcw (stała, lipiec) 5zł

Posted

caryca26 napisał(a):
Macie jakieś problemy z wysyłaniem pw? Ja chciałam wysłać do martka1982 i nie mogę:(

Może masz już pełną skrzynke?Albo martka ma pełną...

Posted

Miała być moja:shake: Ja pilnie szukam domku z ogródkiem, znalazłam kilka ofert i będę sprawdzać, jeśli ona na mnie poczeka w DT to będę szczęśliwa:roll:

Posted

himba napisał(a):
Miała być moja:shake: Ja pilnie szukam domku z ogródkiem, znalazłam kilka ofert i będę sprawdzać, jeśli ona na mnie poczeka w DT to będę szczęśliwa:roll:

kto wie kto wie??:-)))))))))))
byloby cudownieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))

Posted

winter7 napisał(a):
U mnie full deklaracji, ale nie zostawię Małej. Dlatego podtrzymuję swoją deklarację 100zł. U DIF jest "mój" Pimpuś i mogę z całą odpowiedzialnością polecić to miejsce. Pimpek nabrał tam ogłady i dobrych manier. Ale nie jest jedynym czworonogiem w hotelu.

Właśnie zauważyłam, że przeoczyliście moją deklarację. :)
W takim razie skorzysta inny potrzebujący psiak.
Powodzenia Dumko.

Posted

himba napisał(a):

Serio piszesz ? Nie wiem czy cieszyć się czy płakać, bo ja tu w domu ostro toczę bój o nią ;( Ostatnio nawet już zaczęłam tupac nogą i mówić, że ja jestem zdecydowana i wezmę ją na swoją odpowiedzialność a TZ musi się dostosować.

Posted

winter7 napisał(a):
Powodzenia Dumko.
Winter ale Twoja deklaracja jest wpisana na wAtku Maczki a Dumka i Maczka mają być zbierane razem,przez jednego skarbnika i może dziewczyny tylko nie przeniosły wpisu o Twojej deklaracji.Nie uciekaj od dziewczyn
:)

Posted

Nie uciekam. :) Podtrzymuję deklarację na Maczkę przeniesioną z Dumki. Jeśli któraś z nich znajdzie wcześniej dom, to deklaracja i tak zostaje na drugą.

Posted

dzięki, winter7 :)

odnotowane wpłaty na Dumkę i Maczkę:
MikaGdansk 10zł
dobre dusze z Konina (DD/K) 30zł
annavera 15zł
DD/K 80zł
Awit 10zł
Plina 15zł

Posted

ostatecznie postanowione,że Dumka z Maczką jadą w środę.
porobiłam im dziś wspólne zdjęcia na trawce ale zapomniałam aparatu, więc pewnie wstawię dopiero wieczorem albo jutro
nie reagowały na siebie, każda była skupiona na swoim strachu

Posted

winter7 napisał(a):
Powodzenia Dumko.

Kto by przeoczyl taka wielka deklaracje cioteczko? :loveu:

Dumce bardzo jest twoja deklaracja potrzebna, a my Ci bardzo za nia dziekujemy! :loveu:

Posted

martka1982 napisał(a):
pogubiłam się....winter, Twoja deklaracja została przeniesiona na Maczkę, tam jesteś zapisana. pomyliłam coś?:(

Chciałam też dać z powrotem Dumce stówkę :) Czyli na Maczkę 100 i na Dumkę 100. Może zagmatwanie to wcześniej napisałam.:oops:
Ale widzę, że udało się uzbierać dla Dumki pełną sumę deklaracji, więc zagospodaruję tę kasę dla innego biedaka.

Posted

a to faktycznie umknęło :) moze dorzucisz grosik Lizie lub Malwince, które są u Kasi Przystał i mają niepełne deklaracje? albo Gromowi u Czarodziejki?

Posted

martka1982 napisał(a):
tak, Dumka jedzie, rozmawialam dzis z Biafrą,czeka już na dziewczyny

A jak jest w końcu z deklaracji martka? Bo już się pogubiłam...