wiq Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 no to inna sprawa;) ja się pojawiam prawie codziennie;) Quote
Cerber Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a ja mam dzis wolne :diabloti: :diabloti: bo idę do szkoły... znaczy na moje przyszłe studia :D będziemy oprowadzani po szkole i poażą nam kierunki... i idę tam dopiero na 13 :multi: :multi: :diabloti: :diabloti: Quote
Usia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 a ja jednak nie zdazyłam ide na 2-ga godzine :roll: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Usia']http://koniki-z-pniowca.blog.onet.pl/ zobaczcie co znalazłam w necie, piekne :cool1: (chodzi o tego pegaza);) Wiosna !:multi: Piękne wszystkie koniki...:loveu::loveu::loveu: [quote name='Usia']a ja jednak nie zdazyłam ide na 2-ga godzine :roll: Oj,Urszulko !!! Marsz do szkoły !!!!!!! :mad::mad::mad: Wiosna nie jest tłumaczeniem...:shake: Miłego dnia życzę...Powodzenia... Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 gdzie Wy tam na tej stronie o koniach widzicie jakiegoś pegaza???:crazyeye: albo ja już ślepa jestem, ale ja tam widziałam same jednorożce!! Quote
Cerber Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='eria']gdzie Wy tam na tej stronie o koniach widzicie jakiegoś pegaza???:crazyeye: albo ja już ślepa jestem, ale ja tam widziałam same jednorożce!! http://www.unicorn-dream.co.uk/graphics/gallery/pictures/Pegasus.jpg to jest pegaz... piękny :loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Cerber']http://www.unicorn-dream.co.uk/graphics/gallery/pictures/Pegasus.jpg to jest pegaz... piękny :loveu: :loveu: link mi sie nie otwiera... Quote
Marta_Ares Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tej to dobrze:evil_lol: :loveu: :loveu: przynajmniej masz czym poduszki wypychac:eviltong: :eviltong: wrescie fotki miska:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='eria']gdzie Wy tam na tej stronie o koniach widzicie jakiegoś pegaza???:crazyeye: albo ja już ślepa jestem, ale ja tam widziałam same jednorożce!! jestes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://www.unicorn-dream.co.uk/graphics/gallery/pictures/Pegasus.jpg prosze, ja bym dała rano ten rysunek ale nie mogłam znalezc zmniejszenia a nie miałam czasu robic tego przez fotosika. Zaraz mi sie dostanie za wielkosc, ide to zmniejszyc i jak juz to zrobie to wkleje tutaj mniejsza wersje-tak w kwesti formalnej dla moda Dzisiaj coś nie za fajny dzien mam.Przyszłam do skzoły oczywiscie strasznie duzo osob było bo az 7 u mnie w klasie:roll: mielismy 3-y lekcje a potem były jakies wystepy innych klas.Zdjecia mam wiec potem wam pokaze-musze je tylko obrobic na aparacie.Było duzo smiechu- bo chłopcy z jakiejs tam klasy poprzebierali sie za dziewczyny i były wybory miss, misek i miseczek a nagrodami za I;II i III miejsce były .... miski (metalowe, drewniane i plastikowe):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po wystepach musiałam isc na zaliczenie 1-go semestru z matmy oczym oczywiscie dowiedziałam sie po przyjsciu do szkoły. Napisałam, a potem pojechałam na Powazki.Oczywiscie jak to ja nie wziełam z domu kurtki a jak weszłam na cmentarz to zaczeło padac :roll: -szczescie blondynki.Połaziłam troche po cmentarzu, porobiłam fotek które pozniej wam pokaze jesli cos fajnego wyszło.Pomokłam troche no i wróciłam do domu. No ale za duzo szczescia było by na raz gdyby to był juz koniec:angryy: Oczywiscie moja wychowawczyni i p.dyrektor postanowiły porozmawiać z moja mamusia, która o zgrozo kaze mi ze soba isc na rozmowe.:wallbash: :wallbash: :wallbash: :flaming: Czuje ze ten dzien nie bedzie nalezał do najlepszych w moim zyciu. Dobra zaraz ide stanac z diabłek oko w oko.Tylko czy przezyje ??:angryy: Quote
ewelinabuck Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 bedzzie dobrze ,,,,,musiszz zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz: :razz: :razz: :multi: Quote
Usia Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Łatwo Ci mówić to ja ide na rozmowe nie ty :eviltong: Ale jak sobie z misiakiem daje rade i TZ to co to dla mnie wychowawczyni, dyrektorka i mamusia w jednym miejscu i czasie :angryy: DAM RADE , DAM RADE ,DAM RADE , DAM RADE, DAM RADE, DAM RADE, DAM RADE mysle pozytywnie gdyby ktos pytał... ide....sie :krach: a potem :flaming: [SIZE=1] [SIZE=1] [SIZE=1]Nie moze byc dobrze wiem co narozrabiałam :wallbash: a teraz to mnie juz nerwy biora przed spotkaniem z ta straszna 3-ka [SIZE=2] [SIZE=2]Dobra naprawde musze juz isc tylko jakos dziwnie mi sie tam nie spieszy..... Quote
Cerber Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 na pewno przeżyjesz... dasz rade.... jak coś to tzrymamy kciuki... Mi się jutro nie chce isć do szkoły, ale muszę bo mam klasówkę z histy :/ kurcze już bym chciała koniec roku :/ Quote
ewelinabuck Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ja tez juz bym chciala wakacje:razz: :razz: trzymam kciuki teraz zza ciebie USIU:diabloti: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Usiu,trzymam kciukaski.:thumbs::thumbs: [SIZE=4]Co ma być, to będzie...:shake: Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 oj Usia nabroiłaś...jakoś to będzie:roll: a link dalej mi się nie otwiera!! Quote
Usia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 a ja zyje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i nawet jest dobrze potem napisze wiecej :* jesli jeszcze tego nie wiecie to stttttrrraaszzznnniiiieee wwwwaaaassss kkkooooooccchhhhhhhhhaaammmmmmmmmm :p Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 to ja czekam na info jak to Usia udobruchała p. dyrektor :evil_lol: :multi: :multi: Quote
Czoko Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No tak subskrypcja mi działa kiedy ma ochotę i nie dołączyłam do trzymania kciuków bo o niczym nie wiedziałam... ale na szczęście widzę że piszesz o szczęśliwym zakończeniu. Quote
Usia Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 no jeszcze nie chce chwalić ale mam nadzieje ze bedzie dobrze :cool1: zapalenie mi sie cofneło a to i tak juz dobrze Quote
Cerber Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Ulu witaj :) to mówisz, ze z Aysem w miare dobrze tak??? jesli tak to trzeba się cieszyć :) a jak tam w szkole??? Quote
wiq Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Usia napisał(a):a ja zyje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i nawet jest dobrze potem napisze wiecej :* jesli jeszcze tego nie wiecie to stttttrrraaszzznnniiiieee wwwwaaaassss kkkooooooccchhhhhhhhhaaammmmmmmmmm :p yeah!!:evil_lol::multi::evil_lol: dzielna dziewczynka;) Quote
haska_12 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ula.. nawet nie wiesz jak sie ciesze :multi: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Napisał Usia a ja zyje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i nawet jest dobrze potem napisze wiecej :* jesli jeszcze tego nie wiecie to stttttrrraaszzznnniiiieee wwwwaaaassss kkkooooooccchhhhhhhhhaaammmmmmmmmm :p Oj,Usiu, my też Cię kochamy !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy i miziamy Aysa !!!:loveu::multi: Quote
miroszki Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ulu, bardzo się cieszę, same pozytywne wiadomości..! :loveu: Czekamy na ciąg dalszy! Pozdrawiam, Alesja ;) Quote
wiq Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 bry wieczór:cool3: nareście łikend:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts