Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mam dzis wolne :diabloti: :diabloti: bo idę do szkoły... znaczy na moje przyszłe studia :D będziemy oprowadzani po szkole i poażą nam kierunki... i idę tam dopiero na 13 :multi: :multi: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Usia']http://koniki-z-pniowca.blog.onet.pl/
zobaczcie co znalazłam w necie, piekne :cool1:

(chodzi o tego pegaza);)

Wiosna !:multi:
Piękne wszystkie koniki...:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Usia']a ja jednak nie zdazyłam ide na 2-ga godzine :roll:
Oj,Urszulko !!! Marsz do szkoły !!!!!!! :mad::mad::mad:
Wiosna nie jest tłumaczeniem...:shake:
Miłego dnia życzę...Powodzenia...

Posted

gdzie Wy tam na tej stronie o koniach widzicie jakiegoś pegaza???:crazyeye: albo ja już ślepa jestem, ale ja tam widziałam same jednorożce!!

Posted

[quote name='eria']gdzie Wy tam na tej stronie o koniach widzicie jakiegoś pegaza???:crazyeye: albo ja już ślepa jestem, ale ja tam widziałam same jednorożce!!
jestes :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
http://www.unicorn-dream.co.uk/graphics/gallery/pictures/Pegasus.jpg
prosze, ja bym dała rano ten rysunek ale nie mogłam znalezc zmniejszenia a nie miałam czasu robic tego przez fotosika.

Zaraz mi sie dostanie za wielkosc, ide to zmniejszyc i jak juz to zrobie to wkleje tutaj mniejsza wersje-tak w kwesti formalnej dla moda

Dzisiaj coś nie za fajny dzien mam.Przyszłam do skzoły oczywiscie strasznie duzo osob było bo az 7 u mnie w klasie:roll: mielismy 3-y lekcje a potem były jakies wystepy innych klas.Zdjecia mam wiec potem wam pokaze-musze je tylko obrobic na aparacie.Było duzo smiechu- bo chłopcy z jakiejs tam klasy poprzebierali sie za dziewczyny i były wybory miss, misek i miseczek a nagrodami za I;II i III miejsce były .... miski (metalowe, drewniane i plastikowe):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Po wystepach musiałam isc na zaliczenie 1-go semestru z matmy oczym oczywiscie dowiedziałam sie po przyjsciu do szkoły.
Napisałam, a potem pojechałam na Powazki.Oczywiscie jak to ja nie wziełam z domu kurtki a jak weszłam na cmentarz to zaczeło padac :roll: -szczescie blondynki.Połaziłam troche po cmentarzu, porobiłam fotek które pozniej wam pokaze jesli cos fajnego wyszło.Pomokłam troche no i wróciłam do domu.

No ale za duzo szczescia było by na raz gdyby to był juz koniec:angryy:

Oczywiscie moja wychowawczyni i p.dyrektor postanowiły porozmawiać z moja mamusia, która o zgrozo kaze mi ze soba isc na rozmowe.:wallbash: :wallbash: :wallbash: :flaming:

Czuje ze ten dzien nie bedzie nalezał do najlepszych w moim zyciu.

Dobra zaraz ide stanac z diabłek oko w oko.Tylko czy przezyje ??:angryy:

Posted

Łatwo Ci mówić to ja ide na rozmowe nie ty :eviltong:
Ale jak sobie z misiakiem daje rade i TZ to co to dla mnie wychowawczyni, dyrektorka i mamusia w jednym miejscu i czasie :angryy:

DAM RADE , DAM RADE ,DAM RADE , DAM RADE, DAM RADE, DAM RADE, DAM RADE mysle pozytywnie gdyby ktos pytał...

ide....sie :krach: a potem :flaming:
[SIZE=1]
[SIZE=1]
[SIZE=1]Nie moze byc dobrze wiem co narozrabiałam :wallbash: a teraz to mnie juz nerwy biora przed spotkaniem z ta straszna 3-ka
[SIZE=2]
[SIZE=2]Dobra naprawde musze juz isc tylko jakos dziwnie mi sie tam nie spieszy.....

Posted

na pewno przeżyjesz... dasz rade.... jak coś to tzrymamy kciuki...

Mi się jutro nie chce isć do szkoły, ale muszę bo mam klasówkę z histy :/ kurcze już bym chciała koniec roku :/

Posted

a ja zyje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i nawet jest dobrze potem napisze wiecej :* jesli jeszcze tego nie wiecie to
stttttrrraaszzznnniiiieee wwwwaaaassss kkkooooooccchhhhhhhhhaaammmmmmmmmm :p

Posted

No tak subskrypcja mi działa kiedy ma ochotę i nie dołączyłam do trzymania kciuków bo o niczym nie wiedziałam... ale na szczęście widzę że piszesz o szczęśliwym zakończeniu.

Posted

Usia napisał(a):
a ja zyje :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i nawet jest dobrze potem napisze wiecej :* jesli jeszcze tego nie wiecie to

yeah!!:evil_lol::multi::evil_lol:
dzielna dziewczynka;)

Posted

Napisał Usia

Oj,Usiu, my też Cię kochamy !!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiamy i miziamy Aysa !!!:loveu::multi: