eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj Usiaczku,to tak jak ja, normalnie nie wiedziałam co z sobą zrobić...uciekam na spacer, a Ty wklejaj foty :D Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 klaje wkleje tylko chce dokonczyc obchód po galeriach bo potem to jade na działeczke:p po rodzinke i ne bedzie nas dzisiaj i jutro.(tzn :wyjazd planowany na 13;) ) Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 no no poczekamy na foteczki :) ja tam w sumie sie ciesze, ze dogo bylo nieczynne, przynajmniej o kilkanascie stron mniej u kazdego do nadrabiania mialam:eviltong: :eviltong: :eviltong: a kochac, nadal mnie nikt nie kocha... niestety tylko creberek, za którego życie bym w tej chwili oddała... Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Kazda potwora znajdzie swego amatora :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: zaraz dam zdjecia Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Fotek na razie nie bedzie bo cos sie dzieje z fotosikiem i nie wyswietla zdjec :angryy: :angryy: :angryy: a tak chciałam Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Usia napisał(a):Kazda potwora znajdzie swego amatora :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: zaraz dam zdjecia przepraszam, ale cerber amatorem żadnym nie jest... tyo jest rasowy kundel i rehabilitowqany, uczony pies:eviltong: :eviltong: :eviltong: e noooo co ten fotosik szwankuje:angryy: :angryy: Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cerber nie wiem chociaz jeszcze wczoraj jak wgrywałam fotki to nie było zadnych problemów. Wyswietla połowe zdjec a reszta jest zamknieta oznaczona czerwonym krzyzykiem.:angryy: :angryy: zobaczymy mam nadzieje ze potem sie coś ruszy i wszystkie sie wyswietla bez problemu :-( :shake: to co narazie udało mi sie wywalczyc Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dobra sprawdziłam juz działa chociaz nie mam miniatur Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Kto twierdzi ze ich psy potrafia byc bródne niech patrza na to :diabloti: : Nie wazne co wazne zeby było mokro kazde błoto dobre szalejemy Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Misiek wpadł na mała (ewidetnie widac ze chciał ja utopic) taka jestem mokra trzeba by było sie o cos wytrzec :p i wytrzasnac wszystko co mokre(nie wazne ze na pania:diabloti: ) i z powrotem do wody Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 suuuper foteczki :) ślicznie tam macie :) mów do mnie po imieniu... szczerze to nie lubie jak ktoś pisze do mnie cerber :D bo cerber to mój pies a nie ja :D Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 regenaracja sił i atak (widzicie gdzie jest Figa ??) potem znowu trzeba sie wytrzeć.Ays atakuje w wodzie i ladzie -bandyta misiek nie popusci Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ataku ciag dalszy Pogon tyłek jej troche w góre uciekł :evil_lol: Gdzie ona sie schowała ??Wypatruje ofiary [SIZE=2]PS: reszty fotek brak bo fotosik odmówił posłuszenstwa i wiecej nie da.Ale i tak duzo sie udało wyciagnać.Tylko 6 nie wyswietlił :cool3: Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Cerber napisał(a):suuuper foteczki :) ślicznie tam macie :) mów do mnie po imieniu... szczerze to nie lubie jak ktoś pisze do mnie cerber :D bo cerber to mój pies a nie ja :D dziekujemy :p Lui taki masz nik ''Cerber" wiec dla tego sie tak zwracam ale dobrze bede mówic po imieniu ;) Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 witam. Sliczne fotki:loveu: :loveu: oj Aresisko tez by tam poszalalo z nimi :evil_lol: :evil_lol: swietna:evil_lol: :evil_lol: bylo pranie po powrocie???:razz: Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj cerber też by tak polatał...:placz: :placz: :placz: nmusimy czekać... a jesli chodzi jeszcze o imie to wiesz... mam taki nick bo to galeria cerbera a nie moja :P no ale wszyscy wiedzą jak mam na imie wiec mozna mi mowic po imieniu :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oj Usiaczkuu...nasze psy robią to samo, zwłaszcza Figa (moze to wszystkie Figi tak maja?:cool3: )a fotki fajne :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Usia']Misiek wpadł na mała (ewidetnie widac ze chciał ja utopic) taka jestem mokra trzeba by było sie o cos wytrzec :p i wytrzasnac wszystko co mokre(nie wazne ze na pania:diabloti: ) i z powrotem do wody Witaj Urszulko...:multi::multi::loveu::loveu: Ale fajowa paplanina w wodzie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, Sukcesik też tak by sobie pobrykał...:eviltong: Bardzo ładne foteczki ...:loveu::loveu: Pozdrawiam... Miłego dnia życzę... Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Usi:lol: Ale tu u was mokro... sliczne foteczki:loveu: Quote
ewelinabuck Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 swietne fotki.............bagienkowe piesy rulezzzzz:multi: :multi: :multi: Quote
wiq Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 aż sobie oplułam kawą monitor:lol::lol: p.s. fotki z działeczki też będą, nie?:cool3: Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 mam nadzieje ze zdaze niestety TZ wrócił pózno z pracy no i efekt taki ze nadal siedze w stolicy a na działce tyle roboty trzeba troche ogródek ogarnać a jutro z powrotem do wawy na antybiotyk z kotkami no i do szkoły dobrze ze TZ jezdzi "normalnie" moze zdaze przed zachodem słonca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale zaraz wyrusze w trase i tyle bedziecie mnie widziały ;) Quote
haska_12 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ula... zdjęcia ze strony wstecz mnie powaliły na kolana :loveu: Quote
Recommended Posts