Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

USIA gdybym nie wiedziała w którą stronę oddalasz się po wspólnym spacerku uwierzyłabym że dziś na ul. Woronicza niedaleko swojego przystanku widziałam Aysa i Figę z męzczyzną.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alynkaaa miło cie u nas widzieć :multi: :multi: :multi: stesknilismy sie za tobą

Co do misiaka on siedzi grzecznie bo wie ze jak nie, to bedzie :mad: nie fajnie, dłuzej bedzie to trwać i dłuzej bedzie sie meczyc, ale jak mu sie coś nie spodoba to warczy skubaniec.Po za tym po czesaniu zawsze pozwalam mu biegać do woli i szaleć wiec cos za cos :eviltong:

Martuś to powody do dumy ;)

chcecie jakieś filmiki jeszcze bo mi sie spodobało :p ??Zdjec wam nie daje bo nie widze sensu, czujemy sie zaniedbani.Wsatwaim tyle fotek i nic zero reakcji, no to my sobie idziemy juz.Kiedys wrocimy

PS: z kotkami wszystko w porzadku juz w domu budza sie do reszty z narkozy

Posted

świetny filmik, Ays siedzi jak taka ofiara :evil_lol: tylko jak przy tyłku zaczęłaś grzebać to się odwrócił :evil_lol: a kłaki fruwały że hej :evil_lol:

Posted

[quote name='Usia']
buziaki dziewczynki idziemy spać nie kochani przez nikogo :-(
Uśka bo zarobisz sobie na tytuł drugiej dogomarudy !!!!! ja Cie koffam a Ty marudzisz i śpisz w dodatku!:razz:

Posted

jeszcze nie spie ale mam dołka bo nikt nas dzisiaj nie kocha:-( :-( i nam smutno jest i tyle.

A kto jest 1-szym ??
Snieg mam przez cały rok za kazdym razem gdy wyszesze bydlaka ;)
Ewelinka ty bedziesz miec tak samo :evil_lol:
Alynkaaa na poduszki to moze tak *ale na takie małe jaski tylko, bo na wieksze musiała bym zbierac przez 4 czesania.Ale słyszałam o babce która siersc swojego psa (miała bernardyna) oddawała do przedzenia i zrobiła sobie potem z niego sweter, podobno rewelacja.

kocham moje bydlaki w takich "pozycjach", kiedy widze ze sa szczesliwe

[SIZE=2]powrót do pani po pogoni za sarenkami, szczesliwe mordy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

a jak!Krzywdy im nie zrobia z reszta wiem ze moge je odwałac wiec im pozwalam troche szalenstwa nie zaszkodzi po za tym tam nie ma dróg asfaltowych bo to takie zadupie wiec i sarną i bydlaka sie nic nie stanie.;)
A po za tym to sarny i uciekną.

Ide teraz do ortopedy, zobaczyc co z noga, potem na stare miasto, na bierzmowanie.
A tak w ogole to mam grype załadkowa :angryy:

Posted

Usia zzniknela:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie bede miec tak samo:eviltong: :eviltong: :eviltong: od dobrych 3 lat mi tak pieso nie linieje pare klakow wyjdzie ,zzjasnieje i na tym sie konczy.........hh mm a mozzze sie boi zze go wywiozze na Alaske:evil_lol: :evil_lol:

Posted

hej uśka, co tam słychać??? fotki na poprzedniej stronie są oczywiście śliczne. Ciebie nikt nie kocha? to spójrz na mnie... opuszczona przez wszystkich, a już najwięcej przez własną rodzinę...

eria- nie zgodzę się, ze to Ty jesteś marudą nr. 1 bo to ja nią jestem i wszystcy o tym wiedzą :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

cześć Ewelina,mnie też nikt nie kocha, mało kto odwiedza mimo że foty codziennie i dużo :cool1:
wklejaj coś !!
edit-kurcze myślałam że do Eweliny weszłam a u Usi to pisałam :D

Posted

DGM działa :multi: :multi: :multi: :multi: ale ja teskniłam
chcecie foty dzisiaj bede miła bo tak was kocham ze tego sie nie da ukryć, a zamkniecie DGM sprawiło ze nie mogłam sobie miejsca znalezc bez was;)