Czoko Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 USIA gdybym nie wiedziała w którą stronę oddalasz się po wspólnym spacerku uwierzyłabym że dziś na ul. Woronicza niedaleko swojego przystanku widziałam Aysa i Figę z męzczyzną. Quote
Usia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 http://uska.wrzuta.pl/film/lStItuVsfM/zmiana_siersci tak wyglada zmiana siersci Nasz 1-y film w necie :multi: :multi: :p jade teraz po kotki :p Quote
Alynkaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hej laska:D wlasnie czekam az filmik siem odpali:D a piesek widze ladnie klaczki gubi zbieraj i kolderke sobie zrob na zime:):cool3::cool3::cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ogladalam filmik, faktycznie niezle linieje:roll::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale zalwazylam ze dzielnie znosi czesanie, pieknie grzecznie siedzial:multi: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 po obejrzeniu filmiku stwierdzam ze i na poduszki by starczylo tych klaczkoffff.....:):evil_lol: a ja on grzeczniutko siedzi:D Quote
Usia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alynkaaa miło cie u nas widzieć :multi: :multi: :multi: stesknilismy sie za tobą Co do misiaka on siedzi grzecznie bo wie ze jak nie, to bedzie :mad: nie fajnie, dłuzej bedzie to trwać i dłuzej bedzie sie meczyc, ale jak mu sie coś nie spodoba to warczy skubaniec.Po za tym po czesaniu zawsze pozwalam mu biegać do woli i szaleć wiec cos za cos :eviltong: Martuś to powody do dumy ;) chcecie jakieś filmiki jeszcze bo mi sie spodobało :p ??Zdjec wam nie daje bo nie widze sensu, czujemy sie zaniedbani.Wsatwaim tyle fotek i nic zero reakcji, no to my sobie idziemy juz.Kiedys wrocimy PS: z kotkami wszystko w porzadku juz w domu budza sie do reszty z narkozy Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 o nie ...................ale az mnie zamurowalo................:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tyle siersci:crazyeye: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witamy stwierdzamy, że jeszcze dużo śniegu tam macie ;) Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 świetny filmik, Ays siedzi jak taka ofiara :evil_lol: tylko jak przy tyłku zaczęłaś grzebać to się odwrócił :evil_lol: a kłaki fruwały że hej :evil_lol: Quote
Usia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 buziaki dziewczynki idziemy spać nie kochani przez nikogo :-( Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Usia'] buziaki dziewczynki idziemy spać nie kochani przez nikogo :-( Uśka bo zarobisz sobie na tytuł drugiej dogomarudy !!!!! ja Cie koffam a Ty marudzisz i śpisz w dodatku!:razz: Quote
Usia Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 jeszcze nie spie ale mam dołka bo nikt nas dzisiaj nie kocha:-( :-( i nam smutno jest i tyle. A kto jest 1-szym ?? Snieg mam przez cały rok za kazdym razem gdy wyszesze bydlaka ;) Ewelinka ty bedziesz miec tak samo :evil_lol: Alynkaaa na poduszki to moze tak *ale na takie małe jaski tylko, bo na wieksze musiała bym zbierac przez 4 czesania.Ale słyszałam o babce która siersc swojego psa (miała bernardyna) oddawała do przedzenia i zrobiła sobie potem z niego sweter, podobno rewelacja. kocham moje bydlaki w takich "pozycjach", kiedy widze ze sa szczesliwe [SIZE=2]powrót do pani po pogoni za sarenkami, szczesliwe mordy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A kto jest 1-szym ?? ja, a kto :evil_lol: ale śliczne rozhasane bydlaki na zielonym polu :loveu: :loveu: Quote
Usia Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 a jak!Krzywdy im nie zrobia z reszta wiem ze moge je odwałac wiec im pozwalam troche szalenstwa nie zaszkodzi po za tym tam nie ma dróg asfaltowych bo to takie zadupie wiec i sarną i bydlaka sie nic nie stanie.;) A po za tym to sarny i uciekną. Ide teraz do ortopedy, zobaczyc co z noga, potem na stare miasto, na bierzmowanie. A tak w ogole to mam grype załadkowa :angryy: Quote
wiq Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 nie wiem tylko, czy sarny, służby leśne i myśliwi podzielają to zdanie.. Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 a co z mysliwymi?? nie boisz sie o bydlaki?;) ladnie to tak pozwalac biegac psu po mlodym zbozu:mad::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 cześć Usiaczku !! gdzie Ty się podziewasz dzisiaj ?? Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Usia zzniknela:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie bede miec tak samo:eviltong: :eviltong: :eviltong: od dobrych 3 lat mi tak pieso nie linieje pare klakow wyjdzie ,zzjasnieje i na tym sie konczy.........hh mm a mozzze sie boi zze go wywiozze na Alaske:evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Usia napewno czesze i czesze, i czesze,i czesze..................:diabloti: Quote
Cerber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hej uśka, co tam słychać??? fotki na poprzedniej stronie są oczywiście śliczne. Ciebie nikt nie kocha? to spójrz na mnie... opuszczona przez wszystkich, a już najwięcej przez własną rodzinę... eria- nie zgodzę się, ze to Ty jesteś marudą nr. 1 bo to ja nią jestem i wszystcy o tym wiedzą :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
eria Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cześć Ewelina,mnie też nikt nie kocha, mało kto odwiedza mimo że foty codziennie i dużo :cool1: wklejaj coś !! edit-kurcze myślałam że do Eweliny weszłam a u Usi to pisałam :D Quote
Usia Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 DGM działa :multi: :multi: :multi: :multi: ale ja teskniłam chcecie foty dzisiaj bede miła bo tak was kocham ze tego sie nie da ukryć, a zamkniecie DGM sprawiło ze nie mogłam sobie miejsca znalezc bez was;) Quote
Recommended Posts