basia34 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ale my mamy serce i lalce domek znajdziemy .Mizianko w sliczny pycholek. Quote
giselle4 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jej juz potrzebny dobry domek łapki zagojone,zadowolona z zycia,robi na trawce fiki-miki......:) Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Widzialam dzisiaj malutka, oh jaka ona juz okraglutka!!! I steskniona za ludzka miloscia!!! Bawila sie ze mna gumowym kurczakiem, rzucalam jej a ona przynosila i chciala zeby jej zabierac. Jak wychodzilam, spojrzala takimi smutnymi oczami, ze nogi sie ugieły... Ona nie chce zostawac sama i nie rozumie dlaczego nie moze towarzyszyc czlowiekowi w kazdej chwili jego zycia :( Smutno mi, tak zwyczajnie :( Jej spojrzenie bylo glebokie i wymowne :( Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Widzialam dzisiaj malutka, oh jaka ona juz okraglutka!!! I steskniona za ludzka miloscia!!! Bawila sie ze mna gumowym kurczakiem, rzucalam jej a ona przynosila i chciala zeby jej zabierac. Jak wychodzilam, spojrzala takimi smutnymi oczami, ze nogi sie ugieły... Ona nie chce zostawac sama i nie rozumie dlaczego nie moze towarzyszyc czlowiekowi w kazdej chwili jego zycia :( Smutno mi, tak zwyczajnie :( Jej spojrzenie bylo glebokie i wymowne :( tak i tak jest codziennie spacerek ,zabawa a pozniej zostaje sama i te wielkie oczy. pytajace..dlaczego? Quote
0ooCzarNaoo0 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 bidulka gdyby mogla wziela bym ja tez chociaz na DT ale z Żabka by sie raczej nie dogadaly... Quote
giselle4 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 0ooCzarNaoo0 napisał(a):bidulka gdyby mogla wziela bym ja tez chociaz na DT ale z Żabka by sie raczej nie dogadaly... na bank nie ... ale ale Ty lepiej powiedz czy masz jedzonko dla Zabki...bo widzisz stary gamon jestem i zapominam:) Quote
adkaaaaa5 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 giselle4 napisał(a):na bank nie ... ale ale Ty lepiej powiedz czy masz jedzonko dla Zabki...bo widzisz stary gamon jestem i zapominam:) Ja Żabce kupuje jedzenie z tych pieniazkow co uzbieralam, Żabka nie chce jesc suchego (nawet namoczonego) takze pozostaja puszki i gotowane... Quote
giselle4 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Yakimka,jezeli ten pan i jego mama to odpowiednia rodzinka a bedę wiedziala w poniedziałek to pakuj malutka walizki i po niedzieli do chaty czas inne tez czekaja na mizianko i opieka:) Quote
basia34 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Kochanie moje bedzie ciezko sie z Toba rostac ,ale tak musi byc. Quote
marmosia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 I ja, i ja , trzymam kciuki za nowy domek :) Quote
giselle4 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 marmosia napisał(a):I ja, i ja , trzymam kciuki za nowy domek :) i ja mam nadzieje....na nowy domek dla Ciebie:) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ja również trzymam kciuki za Yakimke oby to ten wymarzony domek był:) Quote
giselle4 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A ja pokaze nasza kolezanke aniołek ,sliczny i malutki:) Quote
ŚWIAT Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ładne zdjęcia, soczysta zieleń i ona taka czekoladowa Quote
Recommended Posts