fiorsteinbock Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Problem tkwi w tym, że Karola jako nieodrodna córka Tatusia...biega za kotami :) Wczoraj jedynie co jej pasowało to pobyt na izolatce - chciała się chyba wyciszyć wraz ze znajdującymi sie czworonogami ;) Quote
iwstar58 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='giselle4'] obiecuje Ci Swieta w domku......obiecuje Ale nie zaszkodzi, jak taka piękna sunia jeszcze się pokaże A kto obieca Yakimie świąteczną kiełbaskę.. albo szyneczkę? Kto? Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 iwstar58 napisał(a):Ale nie zaszkodzi, jak taka piękna sunia jeszcze się pokaże A kto obieca Yakimie świąteczną kiełbaskę.. albo szyneczkę? Kto? ciociu,i kiełbaske i szyneczker i twarozek ona ma w schronie i kefirek bo to nasza laleczka.... naprawde to sunka fantastyczna:) Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 smutno mi jakos od soboty,bo ufalam i myslalam ze niunia ma juz domek i moge myslec o zajęciu sie nastepna bida w tarapatach a tutaj lipa:( dzisiaj byla na spacerku i Macius byl i gonił kota naszego rezydenta...ja byłam latawcem:) Quote
giselle4 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 i jajeczko i kiełbaske mam nadzieje ze juz we własnym domku:) Quote
fochu Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Problem tkwi w tym, że Karola jako nieodrodna córka Tatusia...biega za kotami :) Wczoraj jedynie co jej pasowało to pobyt na izolatce - chciała się chyba wyciszyć wraz ze znajdującymi sie czworonogami ;) Qruella Demon :P świetna fotka Edytko :) Quote
iwstar58 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 giselle4 napisał(a):ciociu,i kiełbaske i szyneczker i twarozek ona ma w schronie i kefirek bo to nasza laleczka.... naprawde to sunka fantastyczna:) No kurcze.. szczęka mi trochę opadła. Bo my nie mamy... kefirku Quote
giselle4 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 iwstar58 napisał(a):No kurcze.. szczęka mi trochę opadła. Bo my nie mamy... kefirku a widzisz ciociu ale kefirek to ja pije i ja tylko częstuje:) a często jest odwrotnie.... Quote
basia34 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Grasia oddaje jej swoje sniadanie dlatego Ona po wyjsciu z izolatki ciagnie do niej.Prawda ........................... Quote
basia34 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Niunia budzimy sie .Sloneczko pniemy sie........... Quote
iwstar58 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 basia34 napisał(a):Grasia oddaje jej swoje sniadanie dlatego Ona po wyjsciu z izolatki ciagnie do niej.Prawda ........................... Dobrze tej Yakimce Quote
giselle4 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 iwstar58 napisał(a):Dobrze tej Yakimce kochamy ja jak kazdego bezdomniaka w schronei od wczoraj jest szczeniaczek sliczny,malutki i czarniutki moz ejeszcze znajdzie dom przed Swietami? Quote
Recommended Posts