Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hura!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:Ja już co prawda nawet wypiłam toast za zwycięstwo;), ale dopiero na watek się wczołgałam:oops:.
Jeszcze raz gratuluję wszystkim, którzy dzielnie walczyli, a najbardziej Ani:loveu:, Kasi:loveu: i Bożence:loveu:, bez tych WIELKICH KOBIET właściciele Nataszy i Borysa śmiali by się w nos wszystkim, którzy szanują zwierzęta:angryy:.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dreag']Hura!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:Ja już co prawda nawet wypiłam toast za zwycięstwo;), ale dopiero na watek się wczołgałam:oops:.
Jeszcze raz gratuluję wszystkim, którzy dzielnie walczyli, a najbardziej Ani:loveu:, Kasi:loveu: i Bożence:loveu:, bez tych WIELKICH KOBIET właściciele Nataszy i Borysa śmiali by się w nos wszystkim, którzy szanują zwierzęta:angryy:.
No nie mogę, dopiero się wczołgałaś po toaście. :grin: No i ja toast wypiłam, bo to święto prawdziwe. Jeszcze tłok robiłam na każdej sprawie w sądzie, a co.

Posted

Powiem wam że nie tylko dogomaniacy cieszą się z wyroku. "Zwykli " ludzie również, a przede wszystkim ci co wiedzą, że małżeństwo Łuc... prowadzą dobrze prosperującą firmę produkcyjną i na brak pieniędzy ( a tym samym zapewnienie godnych warunków psom) nie mogli narzekać. Zdjecia z odebrania psów mówia same za siebie, ale teraz to już przeszłość.

Posted

SUPER!!!!!wiesci wspaniałe:)

asika5 napisał(a):
To teraz szukamy dobrego domku dla Nataszy i Boryska
Byłoby super żeby zamieszkały razem:)

Chyba nie bardzo...bo Borys nie jest spokojnym i grzecznym piesiem z tego co słyszałam i dobrze kolezance daje w kość...a i domu dla niego trzeba szukać naprawdę z rozwagą i chętnego do ew.pracy z behawiorystą.

• 3 weeks later...
Posted

wow ale metamorfoza :) Gratuluje Kuna :) Kupę dobrej roboty wykonałaś :)

Kiedy ex-właściciele zaczną pracować w schronie?Może zrobię se wolny dzień i popodziwiam......:D

Posted (edited)

Kuna czy ja mogę Cię poprosić o zdjęcia psów jak stoją czy siedzą, takie nadające się do ogłoszeń? I jakieś krótkie info o charakterze (wiesz inne psy, koty, dzieci, temperament i co tam jeszcze jest Twoim zdaniem ważne).

Edited by joanna83
Posted

jaanna019 napisał(a):
Pamiętacie ten post? To był wyrok Sądu w Bielsku.
Dziś Sąd Okręgowy go potwierdził :) WYGRALIŚMY!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Czyli wyrok prawomocny....

• 3 weeks later...