Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaanna019 napisał(a):
Bardzo dziękuję w imieniu Natki i Borysa :) to duża pomoc dla nas.

Jak na razie - niewielka. Popracuję nad tym. Aniu! Czy mogę w poniedziałek przywieźć zakupy Białostocczanek, w tym Twoje do siedziby TOZ-u?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdecydowanie tak, choć zdecydowanie mniejsze. Niemniej, już kiedys pisalismy o tym, dośc mocno dominuje Nataszę, dostają jedzenie osobno, bo jej zabiera. Moim zdaniem, dla dobra Nataszy, powinny byc rozdzielone. Nie, żeby robił jej krzywdę, ale ona to pies do łóżka, a on nie do końca ;)

Posted

Staram się je ogłaszać, prosiła Dogi o zamieszczenia na stronie ale jakoś brak chętnych do zakochania. Strasznie bym chciała, żeby miały swojego ludzia na własność.

• 4 weeks later...
Posted

Nowych zdjęć nie ma. Miałam nadzieję przekazać dobre wieści ale chyba nic z tego nie będzie. Jutro się zobaczę z Natusią i Borysem na żywo. Czy mam coś im przekazać/powiedzieć od was?

Posted

Dogi wyściskane :) wyglądają ślicznie i są bardzo zadowolone. Z Natką nawet sobie odrobinę powyłyśmy jak prawdziwe wilki ;) A Borys oczywiście natarczywie domagał się pieszczot - jak zwykle. Obskakał mnie, obślinił, ledwo się mu wyrwałam bo nie wiem czym by się ta gra wstępna skończyła ;) Zdjęć nie zrobiłam bo gapa zapomniałam aparatu. Mam nadzieję, że Kuna w tym zakresie mnie wyręczy.