Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze tydzień i Fiszka będzie w domku:)) super,że wszystko poszło tak sprawie:)
póki co na razie wpłynęło na moje konto 80zł, z 10zł od primaverca będzie 90zł. sporo osób ma jeszcze wpłacić, więc czekamy:)

kolega będzie musiał ciut zboczyć z trasy, którą mi wcześniej obliczył ale to już pewnie będą groszowe sprawy. na transport na pewno się uzbiera:)

primaverca, jeśli nie podawałaś schronisku namiarów na siebie, to proszę prześlij im swoje imię, nazwisko, adres, pod którym Fiszka będzie mieszkać, nr kontaktowy oraz nr dowodu osobistego na maila schroniska [email protected] (tylko dopisz,że jesteś osobą od Fiszki,żeby im się nie pomyliło). kierowca będzie miał oryginał i kopię. kopię zabiera, oryginał umowy zostaje u Ciebie:)

Posted

[quote name='martka1982']
primaverca, jeśli nie podawałaś schronisku namiarów na siebie, to proszę prześlij im swoje imię, nazwisko, adres, pod którym Fiszka będzie mieszkać, nr kontaktowy oraz nr dowodu osobistego na maila schroniska [email protected] (tylko dopisz,że jesteś osobą od Fiszki,żeby im się nie pomyliło). kierowca będzie miał oryginał i kopię. kopię zabiera, oryginał umowy zostaje u Ciebie:)

dane przesłane :)

Posted

primaverca napisał(a):
no i do Fiszki dołączy Priam :)
już z niecierpliwością czekamy na tę dwójkę "maluchów" :)

Ło matko Primaverca - czy Ty naprawdę istniejesz??? Bo mnie się wydaje, że od kilku dni śnię najpiękniejszy sen zwierzolubcy - O CZŁOWIEKU, takim prawdziwym, wrażliwym na cierpienie...
Znowu zalałam łzami klawiaturę, ale co tam, wyschnie, a radość i wdzięczność pozostanie na długie lata...

PS. A nie masz znajomych podobnych do Ciebie (i Twojego małża)?

Posted

To prawda, że Primaverca i jej mąż to wyjątkowe osoby. Miałam okazję ich poznać. Są bardzo dobrymi ludźmi. I oboje bardzo kochają zwierzęta.
Bardzo się cieszę, że psinka będzie u nich.

Posted

delfy2000 napisał(a):
Ło matko Primaverca - czy Ty naprawdę istniejesz??? Bo mnie się wydaje, że od kilku dni śnię najpiękniejszy sen zwierzolubcy - O CZŁOWIEKU, takim prawdziwym, wrażliwym na cierpienie...
Znowu zalałam łzami klawiaturę, ale co tam, wyschnie, a radość i wdzięczność pozostanie na długie lata...

PS. A nie masz znajomych podobnych do Ciebie (i Twojego małża)?

tak naprawdę istnieję :)
może to potwierdzić np. Asik007, która była na wizycie przed adopcyjnej :)

asik007 napisał(a):
To prawda, że Primaverca i jej mąż to wyjątkowe osoby. Miałam okazję ich poznać. Są bardzo dobrymi ludźmi. I oboje bardzo kochają zwierzęta.
Bardzo się cieszę, że psinka będzie u nich.

lub sprawdzić osobiście - zapraszam do Pabianic :)

ze znanych mi osób, które również kochają i pomagają zwierzakom jak my są moi teściowie ale mają już 5 sierściuchów (2 kotki i 3 psiaki) z czego 4 z nich to osobniki uratowane

no ale mimo mojej 2 maluchów, na które czekam :) nie spocznę na laurach
nadal będę powielać ogłoszenia i starać się pomóc innym biedaczkom, które maja małe szanse na nowy kochany dom

Posted

Jasza napisał(a):
Primaverca - ukłony.
Kim jest Priam?
Pochwalisz się?
Kolega z tego samego schroniska, z zaćmą:( Mieszkaja razem w kociarni!Aj!Ja już nie mam słow na to co się dzieje!Walnę zaraz ze szczęścia i nadmiaru emocji!

Posted

Co za wątek, jak z kolorowego snu. Primaverca, może by was tak sklonować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Takie rzeczy się nie zdarzają. Chylę czoła przed Tobą Twoim Tz i całą ekipą z tego wątku:loveu::loveu::loveu:

Posted

promaverca - a tak dla Twojej informacji, to schronisko w Pabianicach nie usypia 20 psów dziennie. Tu się psy ratuje, nie wiem czy zauważyłam ile psów znalazło domy dzięki ogłoszeniom w ostatnich latach i ile jest ratowanych do końca. Przykro nam, że takie masz zdanie o naszym schronisku...

Posted

modliszka84 napisał(a):
promaverca - a tak dla Twojej informacji, to schronisko w Pabianicach nie usypia 20 psów dziennie. Tu się psy ratuje, nie wiem czy zauważyłam ile psów znalazło domy dzięki ogłoszeniom w ostatnich latach i ile jest ratowanych do końca. Przykro nam, że takie masz zdanie o naszym schronisku...

a czy ja coś takiego powiedziałam??