Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uzgodniłam z kolegą,że jednak on zawiezie Fiszkę (ma auto na gaz, będzie taniej) pasuje mu wtorek po południu a potem dopiero w kolejnym tygodniu więc fajnie by było do tego czasu się wyrobić:) koszt transportu to ok. 60 zł. mam do was gorącą prośbę - czy mogłybyśmy spróbować uzbierać tę kwotę? wiem,że 60zł to nie majątek ale jeszcze jedna suczka od nas jedzie w przyszłym tygodniu (do dt 380km od Konina) a pokrywanie kosztów takich transportów i to jeszcze dwóch w jednym tygodniu to dla schronu po prostu za dużo. będę bardzo wdzięczna za pomoc!

Posted

martka1982 napisał(a):
uzgodniłam z kolegą,że jednak on zawiezie Fiszkę (ma auto na gaz, będzie taniej) pasuje mu wtorek po południu a potem dopiero w kolejnym tygodniu więc fajnie by było do tego czasu się wyrobić:) koszt transportu to ok. 60 zł. mam do was gorącą prośbę - czy mogłybyśmy spróbować uzbierać tę kwotę? wiem,że 60zł to nie majątek ale jeszcze jedna suczka od nas jedzie w przyszłym tygodniu (do dt 380km od Konina) a pokrywanie kosztów takich transportów i to jeszcze dwóch w jednym tygodniu to dla schronu po prostu za dużo. będę bardzo wdzięczna za pomoc!

Tam dołożyłam piątaka, to i tu gorsza nie będę;)
Najpierw jednak czekamy na wyniki wizyty oczywiście:)
Primaverka, mmd prosiła o dane adresowe,więc przeslij jej na PW jak wejdziesz na forum:)

Posted

kazik132 napisał(a):

Primaverka, mmd prosiła o dane adresowe,więc przeslij jej na PW jak wejdziesz na forum:)

dane już przesłałam i dostałam odpowiedź że jak znajdzie się osoba na wizytę to zadzwonią więc czekam

Posted

primaverca napisał(a):
dane już przesłałam i dostałam odpowiedź że jak znajdzie się osoba na wizytę to zadzwonią więc czekam
:) Fajnie!No to powoli sie organizujemy,co dziewczyny? Jakby się udało i we wtorek Fiszka mogłaby jechać do primaverki, to trzeba kaski na podróż!
Kto dołoży piataka? Nawet 2 zł się przyda!60 zł to nie jest dużo, ale dobrze mieć je w zanadrzu! Wiem, wiem, jeszcze nie zbieramy, ale rezerwować kasę możemy. Lepiej,żeby było za dużo niż za mało, jak już będziemy się organizować:)

Posted

[quote name='ona03']Fiszko, ale szybko się podziało :) trzymam kciuki :):)

żeby wszystkie psiaczki w takim tempie znajdywały dom to było by ... aż brak mi słów bo tak cudownie :)

Posted

primaverca napisał(a):
:loveu: ja 10 zł dołożę
jak już będę po wizycie i wszystko będzie na OK to poproszę dane do przelewu
Super!Ja mam już nr konta martki, pieniążki przesłałam,bo dostałam z wątku Paulinki,więc od razu przelałam dla Fiszki!Na szczęscie!

Posted

martka1982 napisał(a):

mam pytanko: w jakim kierunku jedzie ta druga suczka? i kiedy dokładnie
bo może jakby było po drodze to może warto by było 2 naraz jednym transportem puścić?
jeden koszt podróży :)

Posted

primaverca napisał(a):
mam pytanko: w jakim kierunku jedzie ta druga suczka? i kiedy dokładnie
bo może jakby było po drodze to może warto by było 2 naraz jednym transportem puścić?
jeden koszt podróży :)
Chyba to inny kierunek,bo to Bielsko Biała!

Posted

no pewnie :)
nawet mogłabym poczekać i dostosować się do tej drugiej suni
kilka dni później Fiszka chyba wytrzyma, ja jakoś się postaram ;)
a to na pewno taniej i za jednym zamachem - po co 2 razy jeździć i wydawać podwójnie pieniążki na podróż skoro można taniej
a pieniążki, które by zostały przeznaczyć na inne psinki :)

Posted

Ja już namiary przekazałam asik007.
Jakby co to piszcie do mnie, bo to zabiegana ciotka i mam nadzieję, że nie wyleci jej z głowy.
W razie czego pisałam tez do modliszki i chyba tu już była.

Posted

mmd napisał(a):
Ja już namiary przekazałam asik007.
Jakby co to piszcie do mnie, bo to zabiegana ciotka i mam nadzieję, że nie wyleci jej z głowy.
W razie czego pisałam tez do modliszki i chyba tu już była.

Super!Bardzo dziekuję mmd za pomoc! Mam nadzieję,że szybko sie dziewczyny umówią i nie będą nas trzymać w napięciu.Na transsport może poczekać, to prawda, ale niech juz wiemy, co i jak:)

Posted

asik007 napisał(a):
Jutro pojadę na wizytę.
Oj!!!!!!!A już miałam wyłączac kompa!!A tu taka wiadomośc!Teraz juz mogę spokojnie iśc spać:)Dziekuje i czekamy na relacje z wizyty!Ale sie cieszę!

Posted

o manio! że też ja tego wcześniej nie zauważyłam! przecież pabianice są faktycznie po drodze. jeśli dowiezienie Fiszki w czwartek do godziny 11 rano wchodzi w grę i ktoś będzie w domu aby ją odebrać i podpisać papiery, to ok! będzie transport łączony:) kierowca się zgodził:)