ona03 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Fiszko, ale szybko się podziało :) trzymam kciuki :):) Quote
martka1982 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 uzgodniłam z kolegą,że jednak on zawiezie Fiszkę (ma auto na gaz, będzie taniej) pasuje mu wtorek po południu a potem dopiero w kolejnym tygodniu więc fajnie by było do tego czasu się wyrobić:) koszt transportu to ok. 60 zł. mam do was gorącą prośbę - czy mogłybyśmy spróbować uzbierać tę kwotę? wiem,że 60zł to nie majątek ale jeszcze jedna suczka od nas jedzie w przyszłym tygodniu (do dt 380km od Konina) a pokrywanie kosztów takich transportów i to jeszcze dwóch w jednym tygodniu to dla schronu po prostu za dużo. będę bardzo wdzięczna za pomoc! Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 martka1982 napisał(a):uzgodniłam z kolegą,że jednak on zawiezie Fiszkę (ma auto na gaz, będzie taniej) pasuje mu wtorek po południu a potem dopiero w kolejnym tygodniu więc fajnie by było do tego czasu się wyrobić:) koszt transportu to ok. 60 zł. mam do was gorącą prośbę - czy mogłybyśmy spróbować uzbierać tę kwotę? wiem,że 60zł to nie majątek ale jeszcze jedna suczka od nas jedzie w przyszłym tygodniu (do dt 380km od Konina) a pokrywanie kosztów takich transportów i to jeszcze dwóch w jednym tygodniu to dla schronu po prostu za dużo. będę bardzo wdzięczna za pomoc! Tam dołożyłam piątaka, to i tu gorsza nie będę;) Najpierw jednak czekamy na wyniki wizyty oczywiście:) Primaverka, mmd prosiła o dane adresowe,więc przeslij jej na PW jak wejdziesz na forum:) Quote
primaverca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 kazik132 napisał(a): Primaverka, mmd prosiła o dane adresowe,więc przeslij jej na PW jak wejdziesz na forum:) dane już przesłałam i dostałam odpowiedź że jak znajdzie się osoba na wizytę to zadzwonią więc czekam Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 primaverca napisał(a):dane już przesłałam i dostałam odpowiedź że jak znajdzie się osoba na wizytę to zadzwonią więc czekam:) Fajnie!No to powoli sie organizujemy,co dziewczyny? Jakby się udało i we wtorek Fiszka mogłaby jechać do primaverki, to trzeba kaski na podróż! Kto dołoży piataka? Nawet 2 zł się przyda!60 zł to nie jest dużo, ale dobrze mieć je w zanadrzu! Wiem, wiem, jeszcze nie zbieramy, ale rezerwować kasę możemy. Lepiej,żeby było za dużo niż za mało, jak już będziemy się organizować:) Quote
primaverca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='ona03']Fiszko, ale szybko się podziało :) trzymam kciuki :):) żeby wszystkie psiaczki w takim tempie znajdywały dom to było by ... aż brak mi słów bo tak cudownie :) Quote
primaverca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 :loveu: ja 10 zł dołożę jak już będę po wizycie i wszystko będzie na OK to poproszę dane do przelewu Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 primaverca napisał(a)::loveu: ja 10 zł dołożę jak już będę po wizycie i wszystko będzie na OK to poproszę dane do przelewuSuper!Ja mam już nr konta martki, pieniążki przesłałam,bo dostałam z wątku Paulinki,więc od razu przelałam dla Fiszki!Na szczęscie! Quote
primaverca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 martka1982 napisał(a):uzgodniłam z kolegą,że jednak on zawiezie Fiszkę (ma auto na gaz, będzie taniej) pasuje mu wtorek po południu a potem dopiero w kolejnym tygodniu więc fajnie by było do tego czasu się wyrobić:) koszt transportu to ok. 60 zł. mam do was gorącą prośbę - czy mogłybyśmy spróbować uzbierać tę kwotę? wiem,że 60zł to nie majątek ale jeszcze jedna suczka od nas jedzie w przyszłym tygodniu (do dt 380km od Konina) a pokrywanie kosztów takich transportów i to jeszcze dwóch w jednym tygodniu to dla schronu po prostu za dużo. będę bardzo wdzięczna za pomoc! mam pytanko: w jakim kierunku jedzie ta druga suczka? i kiedy dokładnie bo może jakby było po drodze to może warto by było 2 naraz jednym transportem puścić? jeden koszt podróży :) Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 primaverca napisał(a):mam pytanko: w jakim kierunku jedzie ta druga suczka? i kiedy dokładnie bo może jakby było po drodze to może warto by było 2 naraz jednym transportem puścić? jeden koszt podróży :)Chyba to inny kierunek,bo to Bielsko Biała! Quote
Javena Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A ja się popłakałam. Fiszko ,życze wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Quote
primaverca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='kazik132']Chyba to inny kierunek,bo to Bielsko Biała! jeśli Bielsko-Biała to jak najbardziej po trasie - sprawdzałam w Zumi ;) Konin-Łódź-Częstochowa-Katowice-Bielsko-Biała :):) http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Konin%2C+&loc2=Bielsko-Bia%B3a%2C+&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2= Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='primaverca']jeśli Bielsko-Biała to jak najbardziej po trasie - sprawdzałam w Zumi ;) Konin-Łódź-Częstochowa-Katowice-Bielsko-Biała :):) http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Konin%2C+&loc2=Bielsko-Bia%B3a%2C+&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2= No to zaczekamy na martkę1982 zobaczymy co napisze, bo jeśli jest tak, jak piszesz, to byłoby fajnie!I na pewno taniej przy okazji:) Quote
primaverca Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no pewnie :) nawet mogłabym poczekać i dostosować się do tej drugiej suni kilka dni później Fiszka chyba wytrzyma, ja jakoś się postaram ;) a to na pewno taniej i za jednym zamachem - po co 2 razy jeździć i wydawać podwójnie pieniążki na podróż skoro można taniej a pieniążki, które by zostały przeznaczyć na inne psinki :) Quote
mmd Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ja już namiary przekazałam asik007. Jakby co to piszcie do mnie, bo to zabiegana ciotka i mam nadzieję, że nie wyleci jej z głowy. W razie czego pisałam tez do modliszki i chyba tu już była. Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 mmd napisał(a):Ja już namiary przekazałam asik007. Jakby co to piszcie do mnie, bo to zabiegana ciotka i mam nadzieję, że nie wyleci jej z głowy. W razie czego pisałam tez do modliszki i chyba tu już była. Super!Bardzo dziekuję mmd za pomoc! Mam nadzieję,że szybko sie dziewczyny umówią i nie będą nas trzymać w napięciu.Na transsport może poczekać, to prawda, ale niech juz wiemy, co i jak:) Quote
delfy2000 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ale szybko się tu wszystko rozgrywa. Widzę, że mojej pomocy juz nie potrzeba, ale sekundować będę na szczęście dla Fiszki ;-) Quote
kazik132 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 asik007 napisał(a):Jutro pojadę na wizytę.Oj!!!!!!!A już miałam wyłączac kompa!!A tu taka wiadomośc!Teraz juz mogę spokojnie iśc spać:)Dziekuje i czekamy na relacje z wizyty!Ale sie cieszę! Quote
asiek.l-g Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Mała zbiera jeszcze na bilet do swego domku, jak trzeba to dołoze dyszke...trzymaj sie malutka, powodzenia. Quote
AgusiaP Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 To ja dalej kibicuje chociaż wizyta w tym przypadku to tylko formalność ;) Quote
martka1982 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 o manio! że też ja tego wcześniej nie zauważyłam! przecież pabianice są faktycznie po drodze. jeśli dowiezienie Fiszki w czwartek do godziny 11 rano wchodzi w grę i ktoś będzie w domu aby ją odebrać i podpisać papiery, to ok! będzie transport łączony:) kierowca się zgodził:) Quote
martka1982 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 asiek.l-g napisał(a):Mała zbiera jeszcze na bilet do swego domku, jak trzeba to dołoze dyszke...trzymaj sie malutka, powodzenia. dziękujemy. przesyłam nr konta:) Quote
Recommended Posts