Jump to content
Dogomania

Dramat- wypadek, cierpienie bez pomocy- przerażona Sisi, dług ponad 1700 zł :(((

Recommended Posts

Posted

O matko! I po co było krakać z tą łydką ;)
Coraz bardziej odważna się robi. Będzie problem z adopcją, ale takie obronne szczekacze mają swoich fanów. Ona i tak specjalnie domowa nie jest w sensie wylegiwania się na kanapach.

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Coraz bardziej odważna się robi. Będzie problem z adopcją, ale takie obronne szczekacze mają swoich fanów. Ona i tak specjalnie domowa nie jest w sensie wylegiwania się na kanapach.

ale pewnie by chciała być. u nas w psim pokoju stoi kanapa i Sisetka lubi sobie tam posiedzieć z Bartkiem
to naprawdę dobry dzieciak jest. Sisetka oczywiście;)

Posted

Sisi długo biegała, myślę, że za kilka minut by się oswoiła ale Piotrek chodził w kółko, bo on tak ma. Nie podobalo jej się to wcale a złapala raz, nerwowo, jak Bartka zobaczyła, taka pokazówka ;)
Dobrze, że nie mnie, bo bym się wkurzyła ;)
p.s. ogólnie to czarownica trochę jestem, czułam, że ktoś oberwie ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Szkoda, że wykazuje takie zapędy:-( A szczekała na Was, czy ugryzła bez ostrzeżenia?

Biegała trochę nerwowo, szczekała w próżnię ale ugryzła juz bez ostrzeżenia.

Posted

mmd napisał(a):

Pewnie, że maj~ą fanów ;)

Iwona, pieniążki z bazarku przelałam wczoraj, więc powinny już dzisiaj dotrzeć :)

Posted

AniaGucio napisał(a):
Pewnie, że maj~ą fanów ;)

Iwona, pieniążki z bazarku przelałam wczoraj, więc powinny już dzisiaj dotrzeć :)

Dotarły, bardzo dziękuję za 100 zł dla Sisi.:loveu:
Doszła także wpłata od Ewy Marty na 100 zł :loveu: serdecznie dziękuję Agnieszce Sz. za pomoc :loveu::loveu::loveu: a Ewie za podsuwanie moich psiaków znajomym ;):loveu:

Ewa Marta napisał(a):
Pozwalam sobie zaprosić Was na bazarek biżuteryjny dla Soni i Kajusia. Zapraszam serdecznie na zakupy:-)

[FONT=Calibri]http://www.dogomania.pl/threads/2101...2#post17140692[/FONT]

Dziękuję bardzo :loveu:

Posted

wczoraj Dakocia pogoniła Sisetę:) Siseta z tego bardzo się cieszyła, kręciła kółeczka - można powiedzieć, że dziewczyny się bawiły

Posted

Siseto lubi też Baba Lutkę (a BL chciała ją dziś dziabnąć). Dziś też robiła radosne kółeczka wokół Baba Lutki

(Baba Lutka po prawej stronie u góry)

Posted

[quote name='mysza 1']Ale śmieszne są obie :) a Dakocia jak ogonem przerabia :)
Twój Tata byl? Był test na obcych? ;)[/QUOTE]
za tydzień z mamą mają przyjechać wracając z działki. ale oni nawet do domu nie wchodzą, bo się spieszą, więc nie wiem czy dadzą się wykorzystać;)
chwilę wczesniej ładniej się bawiły - SiSeTo San kręciła wdzięczne kółeczka wokół Dakoci

Posted

[quote name='ronja']
chwilę wczesniej ładniej się bawiły - SiSeTo San kręciła wdzięczne kółeczka wokół Dakoci
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prosto z Japonii ;)