Jump to content
Dogomania

Czester- po 10 latach w schronisku ma wspaniały dom z ogrodem :)

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
Czesterku Twój wątek to już nie jest taki chodliwy co Pimpusia.Hopam Cię do góry z nadzieją,że jakieś cioteczki wpadną Cię tu odwiedzić ;)

witam a wujek może być?!:eviltong:
biedak aż 10 lat a przecież nie jest ani brzydki ani schorowany:shake:...........i takiego pecha ma:-(

Posted

tymuś napisał(a):
biedak aż 10 lat a przecież nie jest ani brzydki ani schorowany:shake:...........i takiego pecha ma:-(

pewnie, że może! ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
porywam banerek! :)

Pewnie,częstuj się śmiało :evil_lol:

Kama83 napisał(a):
jestem u Czestera

Witamy witamy u Czesterka :)

tymuś napisał(a):

Jasne,że może,to jest wręcz wskazane :evil_lol:

Są takie psy,po prostu niezauważane w schronisku,z roku na rok coraz gorzej,aż w końcu starość dopada je tam za kratami :-( Mam nadzieję,że Czesterowi się uda,po to jest ten wątek,abym mogła w końcu napisać,że znalazł cudowny domek.
Hop Czesterku hop !

Posted

Źal mi Czesterka,mój Boże 10 lat w schronie,biedak nie zna innego życia,nie wie co to dom,swój kochający człowiek,własna posłanko i czuła dłoń.Trzymam kciuki,a jak długo nie będzie domku to będziemy zbierać pieniążki dla chłopaczka.Będziemy? Ja się dorzucę.Pozdrawiam!

Posted

azalia napisał(a):
Źal mi Czesterka,mój Boże 10 lat w schronie,biedak nie zna innego życia,nie wie co to dom,swój kochający człowiek,własna posłanko i czuła dłoń.Trzymam kciuki,a jak długo nie będzie domku to będziemy zbierać pieniążki dla chłopaczka.Będziemy? Ja się dorzucę.Pozdrawiam!

azalio, dostałaś PW ode mnie? :)

Posted

azalia napisał(a):

Dzięki Azalio za chęć pomocy i witam na wątku:)

Póki co Czesterek poza zwykłym allegro nie ma ogłoszeń,ani nic :(
Nie wiem czy to dobry pomysł do umieszczania w hoteliku,za dużo tych bid,a ja myślę,że Czester w sile wieku i zamiast do DT powinien maszerować do domciu.

Może na początek wyróżnione allegro? :oops:

Posted

Paulinken PW dostałam,wpłaty zrobiłam,dzięki za historię o psie taty(szkoda tylko że trudnobyło odczytać,dziwne litery)Pozdrawiam serdecznie wszystkich dogomaniaków!

Posted

Bjuta napisał(a):
O fajnie!!! To może schronisko mu ufunduje raz i paulinken drugi raz i przez miesiąc będzie miał Czesterek wyróżnione!. Mysiu, może tak być?

pewnie, że może :)