Itske Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='greatmadwomen']Może ktoś będzie jechał przez Częstochowę....[/QUOTE] Będzie w niedzielę, w obie strony :-) Quote
Zuza i Noddy Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 [quote name='Itske']Będzie w niedzielę, w obie strony :-)[/QUOTE] Oj ta nieszczęsna sobota. Quote
Zuza i Noddy Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='bachar']Ja jadę w sobotę, ale z Mysłowic[/QUOTE] Już znalazłam, ale dzięki za info ;) Quote
Ciapkowa. Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Tyle, ze ja na Podkarpacie mam dalej niż do Krakowa ;)[/QUOTE] A, faktycznie ;) Zagalopowałam się :P Quote
aga616 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 słuchajcie - dostałam potwierdzenie, a na nim, że trzeba przy wejściu przedstawić książeczkę z aktualnym świadectwem zdrowia psa...co znowu? nie jadę do żadnego weta!! nie mam kiedy!! Quote
trops69 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 książeczkę zdrowia LUB Paszport z aktualnym świadectwem zdrowia Quote
trops69 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia z numerkiem !!! Po raz pierwszy zgłosiłem córkę na młodego prezentera i na to nie ma żadnego potwierdzenia !?:shake: Powinno być czy nie ???:niewiem: Quote
Merrick Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ja mam książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie, ale jeżeli chodzi im o dodatkowe ''świadectwo zdrowia'', za które oczywiście płaci się weterynarzowi, które je wystawia, to ja przepraszam bardzo :shake: Tak się składa, że jestem totalnie bez kasy, mam jeszcze tylko odłożone na bilety na pociąg do Krakowa i tyle. Dla niektórych 30 zł za świadectwo zdrowia to niewiele ale akurat w tym momencie dosłownie musiałabym tę kasę ukraść :angryy: Więc w Krakowie, tak jak na każdej innej wystawie pokażę książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. I niech mnie spróbują nie wpuścić :angryy: Quote
renia13 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='Merrick']Ja mam książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie, ale jeżeli chodzi im o dodatkowe ''świadectwo zdrowia'', za które oczywiście płaci się weterynarzowi, które je wystawia, to ja przepraszam bardzo :shake: Tak się składa, że jestem totalnie bez kasy, mam jeszcze tylko odłożone na bilety na pociąg do Krakowa i tyle. Dla niektórych 30 zł za świadectwo zdrowia to niewiele ale akurat w tym momencie dosłownie musiałabym tę kasę ukraść :angryy: Więc w Krakowie, tak jak na każdej innej wystawie pokażę książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. I niech mnie spróbują nie wpuścić :angryy:[/QUOTE] spokojnie :) przed chwila rozmawiałam z z Pania z oddziału która mi wyjasniła tą właśnie kwestie ,że : wszystko tak jak na każdej wystawie czyli ksiązeczka zdrowia i aktualne świadectwo szczepienia p.wsciekliznie . Żadnych dodatkowych zaświadczen nie trzeba .Chyba że ktos ma jakieś podejrzenia że obecny przy wejściu weterynarz może sie do czegos doczepic , wtedy na wszelki wypadek warto miec takie poświadczenie stanu zdrowia psa , ale jak jest wszystko ok , to nie ma powodów do obaw że z ksiażeczką i aktualnym szczepieniem p.sciekliznie nie zostaniemy wpuszczeni.. Quote
Ciapkowa. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='trops69']Dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia z numerkiem !!! Po raz pierwszy zgłosiłem córkę na młodego prezentera i na to nie ma żadnego potwierdzenia !?:shake: Powinno być czy nie ???:niewiem:[/QUOTE] Kraków nie wysyła, ale jeśli córka będzie na 'wykazie Młodych Prezenterów' to wszystko jest ok i jest przyjęta :) Quote
trops69 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziękuje !!! dopiero się wakacje zaczęły a już łzy w oczach :) Quote
Ciapkowa. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='trops69']Dziękuje !!! dopiero się wakacje zaczęły a już łzy w oczach :)[/QUOTE] Proszę bardzo :) I powodzenia dla córki! :D :) Quote
polciuaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Chciałabym serdecznie zaprosić wszystkie cioteczki na bazarek na rzecz kociaków, które znajdują się pod opieką Fundacji AFN. Bazarek odbędzie się w niedzielę 26.06 na ulicy Brzozowej 15 w Pracowni Cafe&Pub w Krakowie. Link do wydarzenia na facebooku: [URL]http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=133940210016721[/URL] Nie jestem pewna czy będzie można wejść z psem, ale jeśli ktoś będzie bez psiaka i będzie miał ochotę pomóc troszkę Fundacji AFN to zapraszamy od godziny 12-18 :) Quote
jola123 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='greatmadwomen']A ile kosztuje wstęp na wystawę?[/QUOTE] Ktoś wie, chociaż orientacyjnie ?? Quote
Rumi. Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 [quote name='jola123']Ktoś wie, chociaż orientacyjnie ??[/QUOTE] już się dowiedziałam :) ulgowy ok. 6zł Quote
Foxowa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zazwyczaj wynosi 10zł normalny i 5-6 zł ulgowy ;) Quote
ajcka Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 WITAJCIE ! [COLOR=red]SZukam transportu na SOBOTE[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Warszawa-Kraków [/COLOR] [COLOR=#ff0000]bez psa - gdyby ktoś miał mniejsce prosze o e-mail [/COLOR] [COLOR=#ff0000][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR] Quote
Jurga Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Witam, ja również szukam transportu na sobotę Warszawa-Kraków, plus pies. Proszę o kontakt gdyby ktoś miał miejsce. [email][email protected][/email] Pozdrawiam Quote
mimi_91 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Mógłby mi ktoś powiedzieć jak trafić na ring 15 ?? Quote
Rumi. Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 [quote name='mimi_91']Mógłby mi ktoś powiedzieć jak trafić na ring 15 ??[/QUOTE] jak to jak trafić? każdy ring jest numerowany, akurat XV jest na zewnątrz bardziej z tyłu chyba Quote
domelcia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 a ja mam pytanko jak dziś wyżły u pana Włocha? jak pan sędzia? Quote
PodajLape.pl Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 My dziś z prędkością światła (no prawie ;) ) prezentujemy wyniki i zdjęcia z konkurencji finałowych - oczywiscie dnia pierwszego: [URL="http://www.podajlape.pl/aktualnosci/268/XV-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-25-06-2011.php"]www.podajlape.pl/aktualnosci/268/XV-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-25-06-2011.php[/URL] Zainteresowanych zapraszam do oglądania. Zwycięzcom i wszystkim zadowolonym gratulujmy ! Quote
Recommended Posts