Jump to content
Dogomania

XV Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych CACIB Kraków 25-26.06.2011

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie - dostałam potwierdzenie, a na nim, że trzeba przy wejściu przedstawić książeczkę z aktualnym świadectwem zdrowia psa...co znowu? nie jadę do żadnego weta!! nie mam kiedy!!

Posted

Dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia z numerkiem !!! Po raz pierwszy zgłosiłem córkę na młodego prezentera i na to nie ma żadnego potwierdzenia !?:shake: Powinno być czy nie ???:niewiem:

Posted

Ja mam książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie, ale jeżeli chodzi im o dodatkowe ''świadectwo zdrowia'', za które oczywiście płaci się weterynarzowi, które je wystawia, to ja przepraszam bardzo :shake: Tak się składa, że jestem totalnie bez kasy, mam jeszcze tylko odłożone na bilety na pociąg do Krakowa i tyle. Dla niektórych 30 zł za świadectwo zdrowia to niewiele ale akurat w tym momencie dosłownie musiałabym tę kasę ukraść :angryy: Więc w Krakowie, tak jak na każdej innej wystawie pokażę książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. I niech mnie spróbują nie wpuścić :angryy:

Posted

[quote name='Merrick']Ja mam książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie, ale jeżeli chodzi im o dodatkowe ''świadectwo zdrowia'', za które oczywiście płaci się weterynarzowi, które je wystawia, to ja przepraszam bardzo :shake: Tak się składa, że jestem totalnie bez kasy, mam jeszcze tylko odłożone na bilety na pociąg do Krakowa i tyle. Dla niektórych 30 zł za świadectwo zdrowia to niewiele ale akurat w tym momencie dosłownie musiałabym tę kasę ukraść :angryy: Więc w Krakowie, tak jak na każdej innej wystawie pokażę książeczkę i zaświadczenie o szczepieniu przeciw wściekliźnie. I niech mnie spróbują nie wpuścić :angryy:[/QUOTE]
spokojnie :) przed chwila rozmawiałam z z Pania z oddziału która mi wyjasniła tą właśnie kwestie ,że : wszystko tak jak na każdej wystawie czyli ksiązeczka zdrowia i aktualne świadectwo szczepienia p.wsciekliznie . Żadnych dodatkowych zaświadczen nie trzeba .Chyba że ktos ma jakieś podejrzenia że obecny przy wejściu weterynarz może sie do czegos doczepic , wtedy na wszelki wypadek warto miec takie poświadczenie stanu zdrowia psa , ale jak jest wszystko ok , to nie ma powodów do obaw że z ksiażeczką i aktualnym szczepieniem p.sciekliznie nie zostaniemy wpuszczeni..

Posted

[quote name='trops69']Dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia z numerkiem !!! Po raz pierwszy zgłosiłem córkę na młodego prezentera i na to nie ma żadnego potwierdzenia !?:shake: Powinno być czy nie ???:niewiem:[/QUOTE]

Kraków nie wysyła, ale jeśli córka będzie na 'wykazie Młodych Prezenterów' to wszystko jest ok i jest przyjęta :)

Posted

Chciałabym serdecznie zaprosić wszystkie cioteczki na bazarek na rzecz kociaków, które znajdują się pod opieką Fundacji AFN. Bazarek odbędzie się w niedzielę 26.06 na ulicy Brzozowej 15 w Pracowni Cafe&Pub w Krakowie. Link do wydarzenia na facebooku: [URL]http://pl-pl.facebook.com/event.php?eid=133940210016721[/URL] Nie jestem pewna czy będzie można wejść z psem, ale jeśli ktoś będzie bez psiaka i będzie miał ochotę pomóc troszkę Fundacji AFN to zapraszamy od godziny 12-18 :)

Posted

[quote name='mimi_91']Mógłby mi ktoś powiedzieć jak trafić na ring 15 ??[/QUOTE]

jak to jak trafić? każdy ring jest numerowany, akurat XV jest na zewnątrz bardziej z tyłu chyba

Posted

My dziś z prędkością światła (no prawie ;) ) prezentujemy wyniki i zdjęcia z konkurencji finałowych - oczywiscie dnia pierwszego:
[URL="http://www.podajlape.pl/aktualnosci/268/XV-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-25-06-2011.php"]www.podajlape.pl/aktualnosci/268/XV-Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-wyniki-i-zdjecia-dzien-I-25-06-2011.php[/URL]

Zainteresowanych zapraszam do oglądania. Zwycięzcom i wszystkim zadowolonym gratulujmy !