terra Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Mały piesek raniutko rusza wypatrywać domku. Quote
terra Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Kto pokocha i przygarnie małego pieska? Quote
terra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ................................................ Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Emiluniu posiedźmy sobie................:-( Quote
terra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Emilek biegnie na początek wypatrywać domu. Quote
terra Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Maleństwo do góry. Zaproponowałm Emilka w wątku Panterki, nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, ale trzymam kciuki. Przecież w końcu musi się znaleźć domek dla Emilka. Quote
MaBo Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Terra - problem jest taki .Kuzynka ma pinczerka dość starego (ponad 10 lat).To sunia niesterelizowana i juz nie będzie ze względu na stan zdrowia ,wiec jesli miałby to być piesek,musiałby być po kastracji,a nie wiadomo czy jest.Po drugie,nawet gdybym ja namówiła,pozostaje jej rodzina,bo ten drugi piesek powinien być sporo młodszy od rezydentki, a jak wynika z wpisów na tym wątku ,mały ma około 10 lat a może wiecej.Mnie by tam wiek nie przeszkadzał , ale sama rozumiesz,że niezgodne byłoby to z intencją rodziny kuzynki. Nie chcę wprowadzać ich w błąd , więc z przykrościa musze napisać,że chyba niestety (tak trudno mi się to pisze) to jeszcze nie koniec poszukiwań domku dla małego . Quote
terra Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Biedny piesku, czy w tobie trwa pokutujący duch, że tyle czasu nie możesz znaleźć domu? Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A może by tak plakaty - Emilek to wymarzony pies dla starszych osób!!!! Quote
terra Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Talcott, a czy możesz takie plakaciki zrobić? Quote
Lionees Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Biegnij po domek Emilku!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts