Jump to content
Dogomania

Mielec-czekoladowy staruszek Emilek pojechał w końcu do domu!! YUPIIIIII

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko! Siwa mordka i jaki spokojny i zrównoważony psiak. A kocina mizia się do niego, jakby razem się chowali:loveu:
Emilek jest trochę większy niż ratlerek, ale nadal śliczny i kochany. Widzę wilczy pazur, który pewnie mu utrudnia życie.
Biedne oczęta, zdrowiej maleńki, będzie dobrze, musi być.
Oby znalazł się dla niego domek jak najszybciej.
On już wiele czasu nie ma.

Posted

terra napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::ylsuper::laola::BIG:
Ukla18, jesteś:lilangel:

Ja sie tez ciesze..... :multi::multi::multi:

Co sie teraz po niemiecku napisze, to moje :cool3: ale sa efekty :evil_lol:

Posted

Kiedys znalam naprawde dobrze niemiecki, bylam na praktykach studenckich na studiach i pracowalam po kilka miesiecy normalnie w biurze. Jednak kilka lat nieuzywania zrobily swoje, no ale z pomoca DONOHI 'se' przypomnialam. I teraz mam problemy z agnielskim :evil_lol:

Swoja droga DONOHI jest kilka osob piszacych, Simone, Anja, Tanja, Gabi, jestem jedna, ale jakos daje rade :eviltong:

Posted

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło;)
Ulka18 szlifuje język a pieski znajdują domki:multi:
Ulka18, nie można nie docenić Twojego wysiłku i poświęcenia, jesteś wspaniała:loveu:

Posted

Fundacji tez leza na sercu starsze pieski, ale szczerze napisali, ze mlodsze musza brac, zeby miec z adopcji pieniadze na utrzymanie tych starszych.
Z ostatniego wyjazdu w stalych domach sa juz 4 psy.

Posted

Aga, w schronsiku są na pewno 3 duże klatki. Wiem, widziałam. Trzeba policzyc duże psy. Po dwa na klatkę. My do Citroena i tak najwyżej jedną dużą klatke wsadzimy. Ten samochód nie jest tak pakowny :shake: jak Transporter. Może więc nie ma sensu kupowac dodatkowych dużych klatek? Bardziej potrzebne są klatki i kontenerki na małe/średnie psy.

Posted

[cyt.Reno2001]Emilek jak Emilek, ale Ciotki na pewno. Przy taki transporcie jest co szykowac ;-). [/cyt]

Wiem Reno 2001, wiem;)
Ale już tak z przyzwyczajenia rozmawiam z psami:oops: lub bezosobowo:cool1:

Cioteczki kochane! :loveu: Już Wy w tych rachunkach psiowo - klatkowych jesteście naj, naj.:loveu:

A Emilek po 7 czy 8 latach w schronie, też się szykuje na wielką zmianę w swoim życiu.

Posted

Jest osoba z Krakowa, chcąca adoptować Emilka. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie?
Może gdyby Emilkowi się udało zostać w PL, to jakaś inna bieda pojedzie zamiast niego.:kciuki:

Posted

terra napisał(a):
Jest osoba z Krakowa, chcąca adoptować Emilka. Ciekawe, czy coś z tego wyjdzie?
Może gdyby Emilkowi się udało zostać w PL, to jakaś inna bieda pojedzie zamiast niego.:kciuki:

Byłoby super. Każde psie istnienie powinno dostac swoja szansę na nowy dom!!!

Posted

Zapytanie dotarlo, jestem w kontakcie z Zainteresowana. Ale ta Pani ma 4 letniego synka, nie wiem, jak to bedzie :???: zaproponowalam innego psiaka, najlepiej suczke, nie wiem co z tego wyjdzie.

Posted

Ciekawe czy Panią złapało za serce to ,że tyle Emilek czeka, czy wygląd psa zrobił swoje?

A może Telesfor się spodoba? Piękny i czeka długo?
103 - TELESFOR piesek