Ulka18 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 terra napisał(a):Oby tylko Ulka18 znalazła czas, żeby zaglądnąć do Emilka, i żeby już nie lało, to może jakieś zdjęcia uda się zrobić:kciuki: Zajrzec, to zajrze, ale jak na razie to leje juz ktorys dzien z kolei :shake: Zdjecia wyjda fatalnie :-( PS. Pokasujcie Cioteczki troche 'podrzucajacych' postow z poprzednich stron, zeby skrocic watek. Tamte posty juz zrobily swoje ;) Quote
terra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 I co z tobą Emilku będzie? Wystawiłam go znowu na allegro, ale nie mam wielkich nadziei, że to coś radykalnie zmieni. Mogę tylko jeszcze podrzucać. Postów kasować nie mogę, nie ma takiej opcji:shake: Quote
terra Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 U mnie leje...:-( może chociaż na tę chwilę, kiedy Ulka18 będzie w schronisku robić zdjęcia, słonko zaświeci dla Emilka.:kciuki: Quote
Ulka18 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 terra napisał(a):U mnie leje...:-( może chociaż na tę chwilę, kiedy Ulka18 będzie w schronisku robić zdjęcia, słonko zaświeci dla Emilka.:kciuki: Nie ma szans na slonce, u mnie leje caly czas :-( jak bedzie bloto, to nici ze zdjec :shake: kto takiego ubloconego psa bedzie chcial :roll: Quote
Talcott Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Nie wiesz Cioteczko że nie ma nic śliczniejszego niż ubłocony rozradowany pies???:cool3::cool3::cool3: Quote
Ulka18 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 To moze dla nas dogomaniakow, bo dla ludzi, ktorzy szukaja psa do adopcji, to nie bardzo :shake: niestety zdjecia psow brudnych nie z brudu, ale z deszczu i blota od razu przyciagaja setki pytan : dlaczego te psy sa takie zaniedbane, brudne i w ogole. Rozmawialam z kierownikiem, od srody ma byc pogoda, bedzie robil zdjecia schroniskowych weteranow m.in. Emilka oraz psiakow, ktore najdluzej czekaja. Quote
terra Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A czy jakieś nowe wieści o Emilku może są? Jak kondycja, zdrowie, zachowanie itp. itd.? Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 terra napisał(a):A czy jakieś nowe wieści o Emilku może są? Jak kondycja, zdrowie, zachowanie itp. itd.? O tak!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Niech ktoś napisze co słychać u Emilka? Quote
Ulka18 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A czy jakieś nowe wieści o Emilku może są? Jak kondycja, zdrowie, zachowanie itp. itd.? Niestety nie mam zadnych wiesci. U Emilka nie bylam, zrobilysmy z corka mase zdjec szczeniakow (sa w zadaszonym boksie), teriera Ewka (pojedzie do Niemiec w listopadzie), oraz nowoprzybylych psiakow, ktore nie byly ublocone. Wszystkie do wlozenia na strone. Poza tym bylo pakowanie suczek, ktore pojechaly do Murki. Niestety prawda jest taka, ze nie ma w Mielcu wolontariuszy, zeby podeszli do schroniska, zrobili zdjecia w razie pogody i dowiedzieli sie czegos wiecej o danym psiaku. Quote
Ulka18 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Juz mialam pytac o Emilka, a tutaj Fundacja sama przyslala zapytanie, ze maja miejsce dla malego, naprawde starenkiego pieska :multi: Aga, habt Ihr noch einen kleinen, alten Hund der schon lange im Tierheim sitzt und sich mit anderen Hunden gut versteht??? Für so einen habe ich Ende November eine Pflegestelle, er muss aber alt!!! sein. LG > Simone Dobermann Nothilfe e.V. Quote
Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O jejuńciu Emileczku!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :modla::kciuki::kciuki::kciuki: Może zaświeci słoneczko dla Emilka? Quote
Ulka18 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jeszcze kierownik musi sprawdzic, czy Emilek jest, jaki jest do innych psow, suczek, kotow. Bez tego Fundacja nie bierze zadnego psa. Quote
Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No Emilku nie wariuj!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts