mulinka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jest coraz zimniej, Morusek potrzebuje dużo ciepła pomóżmy znaleźć mu dom Quote
Sabina02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Musze go gdzies powstawiac jeszcze, tylko kurcze czasu troche brak:shake:... Ale postaram sie to zrobic wkrotce... Quote
Sabina02 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pracuje nad nastepnymi ogloszeniami dla Ciebie Morusku... Hopaj szybciutko do gory! Quote
modliszka84 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 oj Morusku, Morusku.. powoli trace nadzieję...:-( dla Ciebie potrzebny najlepiej domek z ogródkiem... i cierpliwy Pan czy Pani... którzy nie boja sie brać starszego pieska... tylko czy tacy są gdzies....?:shake: Quote
Sabina02 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 modliszka84 napisał(a):oj Morusku, Morusku.. powoli trace nadzieję...:-( dla Ciebie potrzebny najlepiej domek z ogródkiem... i cierpliwy Pan czy Pani... którzy nie boja sie brać starszego pieska... tylko czy tacy są gdzies....?:shake: No Modliszko, tak latwo to Ci nie bedzie z ta utrata nadziei, bo ja jestem uparta kobitka:evil_lol: ...tak latwo nie odpuszcze...:cool3: Wiesz ile jest jeszcze ogloszen do zawojowania przez Moruska???:loveu: Znajdziemy mu domek napewno! Quote
Sabina02 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Morusek na animalia.pl http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=8319 :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Sabina02 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No i jeszcze raz Morusek: http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_mieszance,morusek_juz_tak_dlugo_czeka_na_ciebie___,26104001.html Quote
Sabina02 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zrobilam jeszcze pare ogloszen. Sa dolozone do mojego postu nr 149 na tym watku.... Morusku, moze Cie w koncu ktos wypatrzy...Hop do gory!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Vikamilka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mówiłam siostrze o pomocy w wystawianiu Moruska w internecie, ale widze, że Sabina Jest sprytną osóbką, szybko sie uczy i sama Moruska wystawia, gdzie tylko się da. Tak trzymać SabinkoO2!! Morusku, będąc w takich rekach szybko znajdziesz dobry domek:razz: Quote
Sabina02 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Vikamilka napisał(a):mówiłam siostrze o pomocy w wystawianiu Moruska w internecie, ale widze, że Sabina Jest sprytną osóbką, szybko sie uczy i sama Moruska wystawia, gdzie tylko się da. Tak trzymać SabinkoO2!! Morusku, będąc w takich rekach szybko znajdziesz dobry domek:razz: Hahaa...Ja sie dopiero rozkrecam! Mam cala liste ogloszen do ktorych chce jeszcze dac Moruska...tylko wiesz, mam jeszcze dziecko, chlopa, 2 psy i prace na pelny etat, wiec idzie mi to niezbyt szybko...:roll: Quote
Sabina02 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Mamy nowe ogloszonka na stronie 15, post nr.149. Zapraszam do obejrzenia:lol: !!! Hopsaj do gory Morusku!!!! Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 gdzieś jest dobry domek dla Moruska- poszukajmy razem!!! Quote
Sabina02 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 modliszka84 napisał(a):na allegro 1 obserwator :p Przedluzulas mu Allegro? Bo nie widzialam Cie tu dlugo i zrobilam mu nowe Alegro...:roll: Quote
modliszka84 Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Sabina02 napisał(a):Przedluzulas mu Allegro? Bo nie widzialam Cie tu dlugo i zrobilam mu nowe Alegro...:roll: ojojoj...faktycznie na dogo rzadko jestem... ale aukcje mam na stłae jakies 3-4 ... i Moruska tez cały czas mam... Quote
Sabina02 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Modliszka, czy jest jakis odzew z tych ogloszen??? Quote
Sabina02 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Na moim Allegro Morusek ma 2 obserwatorow....Halo obserwatorzy, nie zastanawiajcie sie!!!!!!!!!!!!!!! Dajcie Moruskowi domeczek! Quote
Sabina02 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Morusku, jak dlugo jeszcze bedziesz czekal na ten ukochany domek... :shake: Quote
modliszka84 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Miałam telefon w sprawie Moruska :cool3: W tygodniu Morusek musi przejść test na kota... Trzymajcie kciuki żeby był nie-kotożerny :roll: A odnośnie telefony - Pani z Warszawy, ma znalezionego starutkiego psa (trudnego, chorego psychicznie) i kota. Nie boi się problemów związanych z adaptacją Moruska w nowych warunkach, jest świadoma tego że moze nie trzymac siku (mówi ze jej pies równiez popuszcza ze starosci wiec wiadro z mopem jest zawsze na wierzchu), mieszka niedaleko lasu... No i teraz musimy sprawdzić jak Morusek reaguje na kota :roll: Pani planuje przyjechać po niego w sobotę... Ale narazie nie zapeszajmy, ja sie jeszcze nie ciesze, tylko troszkę :razz: Będe sie cieszyc jak Morusek "rozpakuje" sie w swoim domu... Quote
Sabina02 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cudowna wiadomosc! Modle sie zeby sie powiodlo!! Nawet nie wiesz jak ja ciagle wypatruje Twoich postow zeby cos dobrego wyczytac...:lol: Quote
mulinka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jejku, żeby tylko polubił kota... to wspaniale, że ta pani chce go zaadoptować Quote
jnk Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Morusek jest już po "kocim" teście? Jak wypadł? Quote
Recommended Posts