Jump to content
Dogomania

Ma 10 lat, od 6 lat jest w schronisku...Czy tam umrze...? POJECHAŁ DO DOMKU!! :)

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Morusku, Morusku.. powoli trace nadzieję...:-(
dla Ciebie potrzebny najlepiej domek z ogródkiem... i cierpliwy Pan czy Pani... którzy nie boja sie brać starszego pieska...
tylko czy tacy są gdzies....?:shake:

Posted

modliszka84 napisał(a):
oj Morusku, Morusku.. powoli trace nadzieję...:-(
dla Ciebie potrzebny najlepiej domek z ogródkiem... i cierpliwy Pan czy Pani... którzy nie boja sie brać starszego pieska...
tylko czy tacy są gdzies....?:shake:

No Modliszko, tak latwo to Ci nie bedzie z ta utrata nadziei, bo ja jestem uparta kobitka:evil_lol: ...tak latwo nie odpuszcze...:cool3:

Wiesz ile jest jeszcze ogloszen do zawojowania przez Moruska???:loveu:
Znajdziemy mu domek napewno!

Posted

mówiłam siostrze o pomocy w wystawianiu Moruska w internecie, ale widze, że Sabina Jest sprytną osóbką, szybko sie uczy i sama Moruska wystawia, gdzie tylko się da. Tak trzymać SabinkoO2!!

Morusku, będąc w takich rekach szybko znajdziesz dobry domek:razz:

Posted

Vikamilka napisał(a):
mówiłam siostrze o pomocy w wystawianiu Moruska w internecie, ale widze, że Sabina Jest sprytną osóbką, szybko sie uczy i sama Moruska wystawia, gdzie tylko się da. Tak trzymać SabinkoO2!!

Morusku, będąc w takich rekach szybko znajdziesz dobry domek:razz:

Hahaa...Ja sie dopiero rozkrecam! Mam cala liste ogloszen do ktorych chce jeszcze dac Moruska...tylko wiesz, mam jeszcze dziecko, chlopa, 2 psy i prace na pelny etat, wiec idzie mi to niezbyt szybko...:roll:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Przedluzulas mu Allegro? Bo nie widzialam Cie tu dlugo i zrobilam mu nowe Alegro...:roll:

ojojoj...faktycznie na dogo rzadko jestem... ale aukcje mam na stłae jakies 3-4 ... i Moruska tez cały czas mam...

Posted

Miałam telefon w sprawie Moruska :cool3:
W tygodniu Morusek musi przejść test na kota...

Trzymajcie kciuki żeby był nie-kotożerny :roll:

A odnośnie telefony - Pani z Warszawy, ma znalezionego starutkiego psa (trudnego, chorego psychicznie) i kota. Nie boi się problemów związanych z adaptacją Moruska w nowych warunkach, jest świadoma tego że moze nie trzymac siku (mówi ze jej pies równiez popuszcza ze starosci wiec wiadro z mopem jest zawsze na wierzchu), mieszka niedaleko lasu...

No i teraz musimy sprawdzić jak Morusek reaguje na kota :roll:
Pani planuje przyjechać po niego w sobotę...
Ale narazie nie zapeszajmy, ja sie jeszcze nie ciesze, tylko troszkę :razz:
Będe sie cieszyc jak Morusek "rozpakuje" sie w swoim domu...