mshume Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 napiszcie na wątku: psy z Głowna, Łodzi, Fundacja Medor Quote
sabinka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Dzieki za link mapy pomocy. Wysłałam juz 2 meile mysle ze odpowiedz bedzie pozytywna. Jak cos bede wiedziała to dam znac :) Quote
sabinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Niestety nikt nie odezwał sie do mnie w sprawie wizyty :( bardzo mi przykro bo tak liczyłam na pomoc Quote
xmartix Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 do mnie tez nie, a Ty sabina ugadywałas się z Demi albo p. Lucyną? Quote
JamniczaRodzina. Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Sabinko może jeszcze się ktoś odezwie. Quote
mshume Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Napisz jeszcze do rita60, wolontariuszki z Łodzi, może kogoś poleci. Quote
sabinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Pani Lucyna miała sie rozpytac ale nie mam zadnych wiadomosci od Niej. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 A może w Łowiczu albo Luka1 kogoś poleci? Quote
as_ko Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 W Kutnie nie ma żadnych dogomaniaków, jakiś czas temu sama szukałam kogoś do wizyty w tym mieście, ale niestety nikogo nie było. Quote
sabinka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Juz zwatpiłam :( i jeszcze na dodatek Pani Lucynka nie daje zadnego znaku, zadnej wiadomosci o Tosieńce . Nie wiem czy ja musze miec zawsze pecha we wszystkim :( Quote
luka1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Napiszcie do kamelleon_2005 może pomoże. Ja niestety ma trochę daleko, jestem z Sochaczewa. Quote
E-S Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 sabinka napisał(a):Juz zwatpiłam :( i jeszcze na dodatek Pani Lucynka nie daje zadnego znaku, zadnej wiadomosci o Tosieńce . Nie wiem czy ja musze miec zawsze pecha we wszystkim :( Sabinka, namierz kogoś z dogo okolic, łap za łeb, przywieź do siebie i ogłoś wymianę :D "oddam dogomaniaka za Tosinkę !" Jezu, naprawdę NIKT nie jest z okolic Sabinki ? Sunia mogłaby lada - moment mieć zakochany w niej domek do końca życia ... Quote
Isadora7 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Słuchajcie, a może zaryzykowac. I tak trzeba psiaka zawieźć i osoba która zawiezie sprawdzi a potem może się znajdzie kogoć na poadopcyjną. I tu przyznam że mam chyba ze 4 adopcje na "czuja" i powiem ze to najbardziej udane adopcje. Psiaki pojechały sprawdzanie nastąpiło po adopcji. Szkoda było czasu na siedzenie psiaka w schronie. Quote
Mika31 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 zajrzyjcie proszę nie jest tak piękny jak Tosia i chory proszę http://www.dogomania.pl/threads/202847-STARY-JAMNIK-z-chorym-sercem-bez-szans-na-adopcje-a-mo%C5%BCe-i-na-%C5%BCycie...-POM%C3%93%C5%BB Quote
sabinka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jestem załamana :( dzisiaj dostałam meil ze najprawdopodobniej Tosia trafi do kogos innego bo do mnie za daleko :( a my z mezem juz sie przygotowalismy mamy wszystkie rzeczy dla suni, a przeciez podczas rozmowy z P. Lucyną nie było mowy ze odległosc to problem :( co moge jeszcze zrobic zeby dac jej szczesliwy dom, znalazłam chyba os. na wizyte tyle poszukiwań a tu taka wiadomosc Poprostu to dla mnie szok i nieszczescie :( Quote
sabinka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :( Quote
JamniczaRodzina. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szkoda, ze tak się porobiło.Sabinko może wypatrzysz inną bidulkę na jamnikach w potrzebie tyle nowych bidulek czeka na domek. Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 czy Tosia ma domek. Jestem z Krakowa i szukam suni kudłatej dla Pani. Waga do 8 kg. Czarna podpalana.Taka jej zmarła Na 17 jestem z nią umówiona . Quote
lika1771 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sabinka napisał(a):Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :( Sabinko masz racje tak sie nie robi,bardzo mi przykro ze tak wyszło. Jezeli sie daje komus słowo,to sie go dotrzymuje. Quote
sabinka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Lika1771 dziekuje ze mnie rozumiesz :( jest mi tak przykro z powodu Tosieńki ze całe dnie chodze jak struta. Miseczki czekaja na nia i wygodne łóżeczko :( co teraz mam robic. Rozgladałam sie za jakims psiakiem z Łódzkiego schronu ale tam nikt mi nie potrafi powiedziec jaki stosunek do dzieci maja te pieski które mi sie spodobały. Przebywaja w boksach a nie w DT i nikt dobrze ich nie zna a ja nie moge tak bardzo ryzykowac. Mam prośbe do wszystkich dogomaniaków jesli znali byscie jakiegos nieduzego psiaka kudłacza to prosze o info :( Quote
kado Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='sabinka']Lika1771 dziekuje ze mnie rozumiesz :( jest mi tak przykro z powodu Tosieńki ze całe dnie chodze jak struta. Miseczki czekaja na nia i wygodne łóżeczko :( co teraz mam robic. Rozgladałam sie za jakims psiakiem z Łódzkiego schronu ale tam nikt mi nie potrafi powiedziec jaki stosunek do dzieci maja te pieski które mi sie spodobały. Przebywaja w boksach a nie w DT i nikt dobrze ich nie zna a ja nie moge tak bardzo ryzykowac. Mam prośbe do wszystkich dogomaniaków jesli znali byscie jakiegos nieduzego psiaka kudłacza to prosze o info :( sabinka zobacz to cudo.... http://www.dogomania.pl/threads/203179 Quote
pajda Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Sabinko, czy tylko kudłate ślicznosci Cię interesują, bo jest też inna maleńka Tosia, ale gładka: http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!/page74 post 1844 oraz kudłata Lusia : http://jamniki.eadopcje.org/psiak/150 Quote
pajda Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Bardzo mi przykro, przepraszam, nie wiedziałam................. Quote
Isadora7 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 sabinka napisał(a):Mam pytanie czy wizyta moze byc po adopcji pieska ? Może udałoby mi sie załatwic transport do Kalisza lub Ostrowa Wielkopolskiego . Bedzie mniejsza trasa do pokonania ze strony wydającej Tosie. :) No niestety ta wizyta musi być przed adopcją jednak. Quote
Recommended Posts