Jump to content
Dogomania

Wrocław . Maleńka Tosia mix jamnika / sznaucera - ma dom .

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sabinka napisał(a):
Juz zwatpiłam :( i jeszcze na dodatek Pani Lucynka nie daje zadnego znaku, zadnej wiadomosci o Tosieńce . Nie wiem czy ja musze miec zawsze pecha we wszystkim :(

Sabinka, namierz kogoś z dogo okolic, łap za łeb, przywieź do siebie i ogłoś wymianę :D "oddam dogomaniaka za Tosinkę !"

Jezu, naprawdę NIKT nie jest z okolic Sabinki ? Sunia mogłaby lada - moment mieć zakochany w niej domek do końca życia ...

Posted

Słuchajcie, a może zaryzykowac. I tak trzeba psiaka zawieźć i osoba która zawiezie sprawdzi a potem może się znajdzie kogoć na poadopcyjną. I tu przyznam że mam chyba ze 4 adopcje na "czuja" i powiem ze to najbardziej udane adopcje. Psiaki pojechały sprawdzanie nastąpiło po adopcji. Szkoda było czasu na siedzenie psiaka w schronie.

Posted

Jestem załamana :( dzisiaj dostałam meil ze najprawdopodobniej Tosia trafi do kogos innego bo do mnie za daleko :( a my z mezem juz sie przygotowalismy mamy wszystkie rzeczy dla suni, a przeciez podczas rozmowy z P. Lucyną nie było mowy ze odległosc to problem :( co moge jeszcze zrobic zeby dac jej szczesliwy dom, znalazłam chyba os. na wizyte tyle poszukiwań a tu taka wiadomosc Poprostu to dla mnie szok i nieszczescie :(

Posted

Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :(

Posted

sabinka napisał(a):
Pani Lucyna wziela ode mnie wszystkie dane włącznie z dokladnym adresem , myslalam ze jej adopcja to formalnosc, dzieci sie cieszyły i ja z mezem no to dramat dla mnie, a tak P. Lucynka ze mną rozmawiala jakby to byl pewniak ze ja dostaniemy :( ja nie pracuje poswiecam sie dla rodziny mam tyle czasu wolnego :( tak sie nie robi , trzeba bylo odrazu powiedziec ze za daleko :(

Sabinko masz racje tak sie nie robi,bardzo mi przykro ze tak wyszło.
Jezeli sie daje komus słowo,to sie go dotrzymuje.

Posted

Lika1771 dziekuje ze mnie rozumiesz :( jest mi tak przykro z powodu Tosieńki ze całe dnie chodze jak struta. Miseczki czekaja na nia i wygodne łóżeczko :( co teraz mam robic. Rozgladałam sie za jakims psiakiem z Łódzkiego schronu ale tam nikt mi nie potrafi powiedziec jaki stosunek do dzieci maja te pieski które mi sie spodobały. Przebywaja w boksach a nie w DT i nikt dobrze ich nie zna a ja nie moge tak bardzo ryzykowac. Mam prośbe do wszystkich dogomaniaków jesli znali byscie jakiegos nieduzego psiaka kudłacza to prosze o info :(

Posted

[quote name='sabinka']Lika1771 dziekuje ze mnie rozumiesz :( jest mi tak przykro z powodu Tosieńki ze całe dnie chodze jak struta. Miseczki czekaja na nia i wygodne łóżeczko :( co teraz mam robic. Rozgladałam sie za jakims psiakiem z Łódzkiego schronu ale tam nikt mi nie potrafi powiedziec jaki stosunek do dzieci maja te pieski które mi sie spodobały. Przebywaja w boksach a nie w DT i nikt dobrze ich nie zna a ja nie moge tak bardzo ryzykowac. Mam prośbe do wszystkich dogomaniaków jesli znali byscie jakiegos nieduzego psiaka kudłacza to prosze o info :(

sabinka zobacz to cudo....
http://www.dogomania.pl/threads/203179

Posted

sabinka napisał(a):
Mam pytanie czy wizyta moze byc po adopcji pieska ? Może udałoby mi sie załatwic transport do Kalisza lub Ostrowa Wielkopolskiego . Bedzie mniejsza trasa do pokonania ze strony wydającej Tosie. :)

No niestety ta wizyta musi być przed adopcją jednak.