Jump to content
Dogomania

Wrocław . Maleńka Tosia mix jamnika / sznaucera - ma dom .

Recommended Posts

Posted

Tosia jest uroczą 6 letnią maleńką suczką . Jest ona mieszańcem jamnika / sznaucera i sama nie wiem czego .... postura jamnika , a sierść jak u afgana :) Trafiła do schroniska w połowie stycznia jako znaleziona . Po kwarantannie trafiła do boksów ogólnych , gdzie słabo sobie radziła - zbyt delikatna na twarde warunki w schronisku .

Tosia miała szczęście , gdyz wypatrzyła ją w boksie Lucynka i zabrała do siebie do DT.

Tosia kocha wszystkich i jest psem zupełnie bezproblemowym .
Do ludzi jest przemiła , grzeczniutka . W domu zachowuje czystość , niczego nie niszczy , zostaje sama w domu bez problemu i grzecznie jeżdzi samochodem. Nie jest szczekliwa . Tosia bardzo ładnie dogaduje się także z innymi zwierzakami - psami , kotami , papugami .

Lucynka zadbała nie tylko o wygląd Tosi , ale także o jej sterylizację - Tosia jest już po sterylce .
Tosia szuka dobrego , kochającego domku .
Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach dla Tosi .
Kontakt w sprawie adopcji : Lucyna tel. 513511200

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem - cudo cudne :loveu: no jamnior musiał tu coś maczać :diabloti: ale sznupek też chociaż zariśnięta jak była to bardziej myślałam, że yorczek jakiś, ale jednak po obcięciu sznupciowa mordka

pewnie migiem dom znajdzie - wrzucę na www

mała ma szczęście - na kudłacze, na sznaucery, na mikropieski, na jamniki :D