Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Straszne... taka bieda...
mogę zrobić mu to allegro, o którym wspominałam. Chyba że już ma?

Ale też potrzebuje kontaktu.
I nie ma o nic informacji, nic nie wiadomo? Cięzko tak ogłaszać

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam w schronisku rano i robiłyśmy fotki ,Asia pewnie je wstawi jak znajdzie chwile.Rano nie było kogo o niego spytać ,ale po południu dowiedziałam się ,że piesek ma 8-9lat,nie jest wykastrowany.Jest psem spokojnym, zrównoważonym i pragnącym bardzo kontaktu z człowiekiem.Dowiedziałam się ,że jest też w schronisku drugi młodszy jamnik czarny podobno śliczny tylko uciekinier.Niestety tak nam się wszystko nawarstwiło ,że nie dajemy rady.W sobotę oddawałyśmy pekińczyka do KŚ,teraz Asia dogrywa transport dla onki Saby do Bielska-Białej,ja zaś dzisiaj zabrałam dwie chore kotki na dt.Tylko wyprostujemy inne sprawy poświęcimy jemu wiecej czasu.

Posted

Isadora7 napisał(a):
zaglądam czy już cos więcej o jamnisiu, no nic poczekam

A o jakie konkretnie informacje chodzi?bo nikt nam raczej nic więcej o nim nie powie,wiemy tyle,:
-pies ma około 8-9 lat
-nie jest kastrowany
-do ludzi fantastyczny
-nieagresywny do innych zwierząt
-z charakteru spokojny i zrównoważony

Posted

MARCHEWA napisał(a):
A o jakie konkretnie informacje chodzi?bo nikt nam raczej nic więcej o nim nie powie,wiemy tyle,:
-pies ma około 8-9 lat
-nie jest kastrowany
-do ludzi fantastyczny
-nieagresywny do innych zwierząt
-z charakteru spokojny i zrównoważony

i gites, jak jeszcze będą dane kontaktowe to będzie BardzoWeryGites :)

Posted

na poprzednim watku miał na imie Filipek,pod takim tez imieniem jest na jamnikach to moze tak zostawmy by sie nie myliło?
Skoro jest juz tekst to wieczorem zrobie mu troche ogłoszen.

Posted

danka1234 napisał(a):
na poprzednim watku miał na imie Filipek,pod takim tez imieniem jest na jamnikach to moze tak zostawmy by sie nie myliło?
Skoro jest juz tekst to wieczorem zrobie mu troche ogłoszen.

A skoro tak zmieniłam

Posted

Słuchajcie,dzwoniła dzisiaj pani z Otwocka,która zastanawia się nad dt dla jamnika,ale zapytała mnie dlaczego on uciekał od poprzedniego właściciela i czemu on go oddał do schroniska,bo tak ta pani przeczytała chyba na wątku Gazzy.
Ja dzisiaj w schronisku zapytałam o to,a oni mi że on nie był nigdy adoptowany ze schroniska i nikomu nie uciekł,że to nie ten sam pies.Ten jamniś błakał sie po mieście chyba w wakacje i miał być adoptowany,ale ludzie zrezygnowali.

Posted

[quote name='gazzy']To ten sam pies. Taką informacje marchewa otrzymałam od pań ze schroniska... Może im się psy pomyliły ??
Nie wiem,ja go faktycznie w wakacje na kwarantannie widziałam.Nie wiem w takim razie jaka jest prawda.Dwie osoby mi dzisiaj powiedzialy to co napisałam.W sumie to jego przeszłość nie jest chyba taka ważna.Najistotniejsze jest,że psiak strasznie marznie w schronisku i pragnie kontaktu z człowiekiem.
Napisałam do osoby,która w piatek przejmuje ode mnie suke w Warszawie i zawozi dalej do BB czy nie weźmie jamniora i czy Otwock jest jej po drodze.Czekam na odpowiedź.

A może jest jeszcze ktoś kto mógłby odebrać od nas jamnika w piątek o 6.00 rano w Warszawie i zawieźć go do dt w Otwocku???