Argat Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Straszne... taka bieda... mogę zrobić mu to allegro, o którym wspominałam. Chyba że już ma? Ale też potrzebuje kontaktu. I nie ma o nic informacji, nic nie wiadomo? Cięzko tak ogłaszać Quote
horacy dwa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Byłam w schronisku rano i robiłyśmy fotki ,Asia pewnie je wstawi jak znajdzie chwile.Rano nie było kogo o niego spytać ,ale po południu dowiedziałam się ,że piesek ma 8-9lat,nie jest wykastrowany.Jest psem spokojnym, zrównoważonym i pragnącym bardzo kontaktu z człowiekiem.Dowiedziałam się ,że jest też w schronisku drugi młodszy jamnik czarny podobno śliczny tylko uciekinier.Niestety tak nam się wszystko nawarstwiło ,że nie dajemy rady.W sobotę oddawałyśmy pekińczyka do KŚ,teraz Asia dogrywa transport dla onki Saby do Bielska-Białej,ja zaś dzisiaj zabrałam dwie chore kotki na dt.Tylko wyprostujemy inne sprawy poświęcimy jemu wiecej czasu. Quote
danka1234 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 zatem poczekamy na informacje i zrobimy mu ogłoszenia. Quote
Isadora7 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 zaglądam czy już cos więcej o jamnisiu, no nic poczekam Quote
MARCHEWA Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Isadora7 napisał(a):zaglądam czy już cos więcej o jamnisiu, no nic poczekam A o jakie konkretnie informacje chodzi?bo nikt nam raczej nic więcej o nim nie powie,wiemy tyle,: -pies ma około 8-9 lat -nie jest kastrowany -do ludzi fantastyczny -nieagresywny do innych zwierząt -z charakteru spokojny i zrównoważony Quote
Isadora7 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 MARCHEWA napisał(a):A o jakie konkretnie informacje chodzi?bo nikt nam raczej nic więcej o nim nie powie,wiemy tyle,: -pies ma około 8-9 lat -nie jest kastrowany -do ludzi fantastyczny -nieagresywny do innych zwierząt -z charakteru spokojny i zrównoważony i gites, jak jeszcze będą dane kontaktowe to będzie BardzoWeryGites :) Quote
MARCHEWA Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Isadora7 napisał(a):i gites, jak jeszcze będą dane kontaktowe to będzie BardzoWeryGites :) A to proszę,[email protected],Asia-693960672 Quote
danka1234 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 moze ktos napisał by tekst do ogloszeń,zrobiła bym mu ogloszenia. Quote
horacy dwa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 danka1234 napisał(a):moze ktos napisał by tekst do ogloszeń,zrobiła bym mu ogloszenia.Prosimy o tekst . Quote
Argat Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No dobra, napisałam coś... tekst jest na all piszcie jeśli mam coś zmienić Quote
Argat Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1487829139 Quote
Isadora7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Jamniś dodany na SOS DLA JAMNIKÓW. Dałam mu imię Antek. http://jamniki.eadopcje.org/psiak/164 :cool1: Quote
danka1234 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 na poprzednim watku miał na imie Filipek,pod takim tez imieniem jest na jamnikach to moze tak zostawmy by sie nie myliło? Skoro jest juz tekst to wieczorem zrobie mu troche ogłoszen. Quote
Isadora7 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 danka1234 napisał(a):na poprzednim watku miał na imie Filipek,pod takim tez imieniem jest na jamnikach to moze tak zostawmy by sie nie myliło? Skoro jest juz tekst to wieczorem zrobie mu troche ogłoszen. A skoro tak zmieniłam Quote
MARCHEWA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Słuchajcie,dzwoniła dzisiaj pani z Otwocka,która zastanawia się nad dt dla jamnika,ale zapytała mnie dlaczego on uciekał od poprzedniego właściciela i czemu on go oddał do schroniska,bo tak ta pani przeczytała chyba na wątku Gazzy. Ja dzisiaj w schronisku zapytałam o to,a oni mi że on nie był nigdy adoptowany ze schroniska i nikomu nie uciekł,że to nie ten sam pies.Ten jamniś błakał sie po mieście chyba w wakacje i miał być adoptowany,ale ludzie zrezygnowali. Quote
pajda Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Czyli, że ten Filipek to nie tamten Filipek ? Może mało inteligentnie zapytałam, sorki. Quote
pajda Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 DT dla biedaczka by był, tylko nie wiadomo czy uda się z transportem w piątek, wszystko lada dzień się wyjaśni. Quote
gazzy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 To ten sam pies. Taką informacje marchewa otrzymałam od pań ze schroniska... Może im się psy pomyliły ?? Quote
MARCHEWA Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='gazzy']To ten sam pies. Taką informacje marchewa otrzymałam od pań ze schroniska... Może im się psy pomyliły ?? Nie wiem,ja go faktycznie w wakacje na kwarantannie widziałam.Nie wiem w takim razie jaka jest prawda.Dwie osoby mi dzisiaj powiedzialy to co napisałam.W sumie to jego przeszłość nie jest chyba taka ważna.Najistotniejsze jest,że psiak strasznie marznie w schronisku i pragnie kontaktu z człowiekiem. Napisałam do osoby,która w piatek przejmuje ode mnie suke w Warszawie i zawozi dalej do BB czy nie weźmie jamniora i czy Otwock jest jej po drodze.Czekam na odpowiedź. A może jest jeszcze ktoś kto mógłby odebrać od nas jamnika w piątek o 6.00 rano w Warszawie i zawieźć go do dt w Otwocku??? Quote
Recommended Posts