Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia Wolfiego jest smutna.Ktoś pozbył się go w zeszłe wakacje wyrzucając go na ulicę w naszym mieście.Może ktoś jechał na urlop i psiak mu przeszkadzał.....albo był inny powód dlaczego jamniś został sam,ale tego się już nie dowiemy.

Wolf w schronisku bardzo marzł.

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny nie wiemy nic o jamniku ale postaram sie dowiedzieć,po prostu w dwie nie dajemy rady .Poszłyśmy dzisiaj porobić zdjęcia once Sabie i Grafitowi oraz tym maluszkom ,a okazało się ,ze jest tam i jamnik ,malamut ,pekińczyk i wiele innych i cudownych psów.Zdjęcia zrobiłyśmy ale nie o wszystkie psy dopytałyśmy bo za bardzo nie było kogo .I jeszcze koty którym ja poświęcam sporo czasu.Postaramy się dowiedzieć i pouzupełniać informacje.

Posted

Jamniś ma już swój wątek. Była szansa na domek , niestety nic nie wyszło. z tego co wiem psiak był już raz adoptowany i uciekał od swojego właściciela.

Posted

gazzy napisał(a):
Jamniś ma już swój wątek. Była szansa na domek , niestety nic nie wyszło. z tego co wiem psiak był już raz adoptowany i uciekał od swojego właściciela.

A gdzie ten wątek?

Posted

danka1234 napisał(a):
wiem pisałas o tym na tamtym watku,moze tutaj uda sie zebrac wiecej informacji i mu pomóc.

W weekend będę w schronisku z Horacy dwa to zabiorę jamniora na spacer i postaram się zrobić jemu i innym psiakom z tego wątku lepsze fotki;).

Posted

danka1234 napisał(a):
wiem pisałas o tym na tamtym watku,moze tutaj uda sie zebrac wiecej informacji i mu pomóc.

A pomoc jest mu potrzebna,bo u nas nie ma szans na adopcje.Musimy mu znaleźć domek,aby psiak miał lepsze warunki na starość.

Posted

[quote name='magenka1']Czy schronisko wydaje psy na tymczasy do hoteliku??

Dt musi być sprawdzony i z dobrą opinią,płatne dt odpada.

Piesio dzisiaj bardzo marzł,cały się trząsł jak galaretka.Fantastyczny z niego psiak,spokojny i spragniony kontaktu z człowiekiem,do psów łagodny.