Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 705
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu! Tylko tu i na molosach. Trzeba by im załozyć oddzielne wątki, ale ja juz nie mogę, nie mam sił, jestem bezradna, nie wiem, co robić. Tu moja trójka w tym jedno chore, drugie rekonwalescent. Tam Sabinka z dziurą w brzuchu i starszną traumą psychiczną. Ja mieszkam na dwa domy, firma i praca leży, a za 2 tygdnie wyjeżdzam za granicę. Pomocy!!!!

Posted

chodzi mi o inne portale Allu, takie niekoniecznie psowe :)
Ja już wrzuciłam info na wizażu, zaraz wrzucę też na szafę. A Ty i tak robisz strasznie dużo, znacznie więcej niż my siedząc i biadoląc nad klawiaturą i chwała Ci za to!

Posted

ja z rana powysyłałam maile - inną treść wpisałam, żeby nie było że stać nas tylko na "kopiuj - wklej" - ze służbowego konta oraz z prywatnego. Mam nadzieję, że więcej osób powysyła, żeby jakiś oddźwięk pozostał.

Posted

Sabinka kolejną noc spędziła spokojnie. Zrobiliśmy jej posłanko - najpierw śpiwór, potem mięciutka kołdra, a na to kocyk, więc śpi jak prawdziwa księżniczka. Doskonale wie, że to jej posłanko. Widzimy, że trochę tęskni do swoich szczeniaczków (szuka ich na podwórku), więc kupiłam jej dużą różową świnkę-maskotkę i sypia przytulona do niej. Rana goi się dobrze. A mój mąż stał się ukochanym wujkiem Sabinki

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Jak to dobrze, ze Sabinka zdrowieje.......:)

To mało! Dziś Magołek znów wzięła do pracy swoją Zulę. I dizewczynki się bawią!!!! Bawią się - rozumiecie!!!! Zula jest cudną małą psią terapeutką dużych dogów!!! Kochana dziewczynka!!! Zobaczyłam, że Sabinka tęskni za szczeniaczkami, więc kupiłam jej maskotkę, nic o odpowiednich gabarytach nie było, więc kupiłam jej dużą różową świnkę. Zula jak przyszła, to oczywiście dopadła tej świnki, ale Magołek powiedziała jej, żeby przyniosła świnkę Sabci i wiecie - Zula wzięła świnkę w pyś, podeszła do Sabinki i położyła maskotkę przed dożynką....
Ja już nie chcę być człowiekiem, chcę być Psem...

Posted

Nie chciej Allu, pamiętaj że jako pies zawsze możesz trafić pod opiekę tak troskliwych ludzi, jak Sabinka, a poza tym bądź Człowiekiem takim jakim jesteś, bo jak Ciebie zabraknie to kto będzie pomagał tym biednym, udręczonym stworzeniom